Bitcoins dagliga rapport: CheapAir accepterar Dogecoin och Litecoin, DigitalTangible Gold till Bitcoin Exchange och mer | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Bitcoins dagliga rapport: CheapAir accepterar Dogecoin och Litecoin, DigitalTangible Gold till Bitcoin Exchange och mer

Bitcoins dagliga rapport: CheapAir accepterar Dogecoin och Litecoin, DigitalTangible Gold till Bitcoin Exchange och mer

Invånarna i Indonesien kan nu köpa och ta emot Bitcoin över disk på över 10.000 'Indomaret' närbutiker runt om i landet. Projektet har utvecklats på initiativ av Bitcoin Indonesien och kommer att gå igenom sitt utbyte Bitcoin.co.id tillsammans med betalning processor iPaymu.

Ett problem i Indonesien är att en riktigt stor andel av befolkningen inte har tillgång till någon banktjänster. Enligt uppgifter från Världsbanken Financial integration Data från 2011, endast 20% av indoneser i åldern 15 år eller äldre har ett konto hos en formell finansiell institution. Och veta att Indonesien är ett riktigt folkrika land med en befolkning på 250 miljoner invånare kan vi lätt anta att landet är i ett bättre betalningsnätverk. Människor är intresserade av att överföra pengar med hjälp av den här tjänsten inte kommer att behöva tillgång till ett bankkonto. Användare av Bitcoin.co.id kommer bara att sätta in lite pengar på en Indomaret butik för att toppen av sina konton. Även om denna lösning skulle kräva kunder att på något sätt hitta tillgång till internet för att få tillgång till bitcoinin sitt konto, är det sagt att en annan produkt är på gång för att hjälpa människor utan även webbresurser att köpa den digitala valutan.

Goda nyheter om du är en kryptovaluta entusiast och en resenär som använder CheapAir.com. Den Calabasas, Kalifornien-baserad tjänst, som är välkänd i samhället för deras acceptera Bitcoin betalningar har expanderat sin kryptorelaterade nå med nu emot dogecoin och litecoin. 

Med den enorma framgången CheapAir uppnås när de började ta emot Bitcoin november 2013 har de nu beslutat att samarbeta med GoCointo börja ta emot dogecoin och litecoin betalningar. Sedan dess Bitcoin försäljningen toppade $ 1.500.000, ett belopp som översteg bolagets ursprungliga förväntningar, Jeff Klee, VD för CheapAir, berättade Forbes. CheapAir tillåter inte bara kunder att köpa flygbiljetter för Bitcoin men de ger också möjligheten att boka hotellrum, hyrbilar och även kryssningsresor på ett ställe. Detta ger kryptovaluta entusiaster ännu fler alternativ om var att tillbringa sin digitala valutor. 

Ni kanske minns att tidigare i år (februari för att vara exakt), Bitcoin köpa / sälja matchmaker LocalBitcoins.com meddelade att de arbetade på en Bitcoin ATM projekt.

Det fanns även en första omgången finns, men nu är tjänsten tar order för deras nyare utseende enhet, som LocalBitcoins säger inte kräver en Internet-anslutning.

Efter lokal Bitcoin tillkännagivande att de arbetar på Bitcoin bankomater, kom ett nytt meddelande för att informera oss om att de är nu redo att ta order. Enligt specifikationerna publiceras på sin blogg, är ATM kommer att kosta 1500 euro (+ moms för EU-kunder). Anordningen har en 318 x 340 x 264 mm storlek, och vikter 15 kg, en kapacitet på 300 anteckningar i staplaren. Det nämns också att enheten kan programmeras för att använda nästan alla fiat valuta, men bara en kan användas åt gången.

DigitalTangible, i ett partnerskap med återförsäljare Amagi Metals

Som nyligen skapade rubriker med sina tillkännagivande att så småningom sluta acceptera USD som betalning för ädelmetaller är att införa en marknadsplats som gör det möjligt för investerare att byta Bitcoins för guld i realtid. Det ger till marknaden dess patentsökta "Proof of Custody" transparent leverans och guld vårdnad systemet. Detta initiativ syftar till att använda Bitcoin Blockchain att ge en låg kostnad system för ädelmetall återförsäljare och erfarna handlare att omedelbart byta Gold volatilitet för det av Bitcoin talet.

DigitalTangible tillåter användare att köpa guld direkt med Bitcoins. Efter en användare köper guld, ädelmetallen placeras i förvar, och köparen får ett bevis på vårdnaden, tillsammans med några digitala tokens. Dessa tokens placeras sedan på en exchangewhere handel med tokens sker. Användare kan ta ut sina inkomster, omvandlar polletter i Bitcoins eller fysiskt guld som kommer att levereras till deras dörr. Detta är allt tack vare DigitalTangible patentsökta Proof of Custody transparent leverans och guld vårdnad systemet, ny innovation som de ska föra ut på marknaden.

AlterNet Systems har meddelat att dess dotterbolag AlterNet Payment Solutions (APS) lanserade sin världsomspännande Bitcoin betalningshantering företag. De åstadkommit detta genom en strategisk kanal partneravtal med BitPay

APS har ingått ett icke exklusivt avtal att sälja och stödja BitPayplatform i AlterNet kundbas. Med AlterNet expertis inom mobila och störande betalningar teknik verksamhet, kommer de att koncentrera sig på att tillhandahålla Bitcoin betalningar för business to business transaktioner. Detta inkluderar utbyte av infödda valuta Bitcoin och / eller Bitcoin till USD inom Amerika, Karibien och Asien-Stillahavsområdet.

Relaterade nyheter


Post Altcoin

Ripples Jesse Powell avgår

Post Altcoin

4 skäl till varför är en revolutionär bitcoin plånbok

Post Altcoin

Hur man ansöker Bitcoin Gold (BTG): En steg-för-steg-guide

Post Altcoin

Ripple Implosion

Post Altcoin

Köp Peercoin med Paypal eller kreditkort

Post Altcoin

Intervju: Brandon Kurtz av Vertcoin-idrottsman

Post Altcoin

GAW Miners VD på KNC: s Titan: Scrypt Mining is My House

Post Altcoin

SpaceBIT att ge ett nytt sätt att finansiera rymdutforskning

Post Altcoin

Stigningen av Potcoin

Post Altcoin

Sex idéer Bitcoin och Altcoins måste omfamna del I

Post Altcoin

Ethereum höjer $ 6,4m i första kvartalet av Genesis Sale

Post Altcoin

6 bitcoin trading handledningar värda att läsa