Söker Myntrepresentanter från Crypto Communities | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Söker Myntrepresentanter från Crypto Communities

Söker Myntrepresentanter från Crypto Communities

Som vi nyligen har nämnt är Coin Brief genomgår för närvarande betydande förändringar i utformningen av vår webbplats, liksom att införa många nya funktioner. Från befruktningen har Coin Brief varit avsedd att utvecklas som inte bara ett nav för digital information valuta, men också ett centrum för community driven innehåll. Vi kommer att bli mer och mer regisserad av samhället, eller genom folkmassan sourcing, eftersom tiden går. Ett tidigt experiment i detta kan observeras med vår tagline tävling, som resulterade i vår tagline bli "Coin Brief - Din Open Source för digital valuta News"

En av de nya tillägg Vi förbereder kommer att vara en position som kallas "Coin representant". Ett mynt representanten bör vara en aktiv medlem av ett specifikt digitala valutor gemenskap som vill chansen att skriva bidrar artiklar till Coin korthet att, efter godkännande, skulle dyka upp på den valutans Coin sida.  

Mynt Representative inte en betald skrivläge på Coin Brief, och endast erbjuds för de individer som vill stödja sin valuta val. Med detta sagt, vi letar alltid efter kvalitet författare och personer som visar en konsekvent förmåga att skriva innehåll av hög kvalitet kan ha möjlighet att gå med i vårt team i framtiden. Dessutom kan välskrivna, övertygande artiklar potentiellt skjuts till framsidan av vår webbplats.

De exakta kriterier som kommer att användas för att bestämma lämpliga ännu inte satt i sten, men i allmänhet bör följande påståenden är sant:

- Du är en aktiv, stödjande medlem i den digitala valutor samhället och är villiga att ge bevis för att (eller har en mycket aktiv medlem som är villig att gå i god för dig)

- Du har en stark förståelse av målen i den digitala valuta du skulle representera.

- Du har en önskan att skriva om den valutan. Ditt skrivande kan inkludera, men är inte begränsade till, den senaste tidens utveckling, innovationer och genombrott, eller förklaringar om grunderna i den valuta själv.

- Du förstår, och accepterar att Coin representant positionen är en position som kan användas för att främja din valuta val och hjälpa andra att förstå vad som gör den unik, men bör inte användas för att attackera andra currenciescommunities.

Relaterade nyheter


Post Altcoin

Investeringsstrategier

Post Altcoin

Åtkomst till Darknet på under 2 minuter - nybörjarhandbok

Post Altcoin

Darkcoin läggs till Darknet Drug Marketplaces

Post Altcoin

Multi-vPoW: Myriadcoins lösning för sammanslagning

Post Altcoin

Hur man köper Stellar Lumens i 3 enkla steg: En nybörjarhandledning

Post Altcoin

Bitcoin Scam Test - 10 Verktyg för att avgöra om en Bitcoin Business är Legit

Post Altcoin

4 enkla steg för att acceptera Bitcoin i ditt företag

Post Altcoin

Hur analyserar Bitcoins pris som ett proffs

Post Altcoin

GAW Miners VD på KNC: s Titan: Scrypt Mining is My House

Post Altcoin

Bitcoin & kortfristig avkastning

Post Altcoin

Den 6 bästa Bitcoin gruvprogrammet

Post Altcoin

BTC.com såld till Josh Garza av GAW Miners