Dark Wallet Alpha 7 Release | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Dark Wallet Alpha 7 Release

Dark Wallet Alpha 7 Release

Med den ökande intrång av myndigheter, och risken för tredjeparts hackers har anonymitet förts till spetsen för den digitala tidsåldern. Mörk Walletallows för nästan total anonymitet för Bitcoin transaktioner, vilket banade väg för både olagliga ändamål, såsom online svarta marknader, eller juridiska syften, till exempel integritetsskydd vid överföring fonder. Genom att ta bort sammanslutning av varje individ att deras Bitcoins är användar betalningar samman till en spårlöst tuss. Denna uppdatering, och den tidigare utgåvan, Alpha 6, ta gränssnitts översättningar, en ny BIP44 kompatibel nyckelring struktur, en uppgraderad BitcoinJS, buggfixar, förbättringar mixer, en privat nyckel exportör och en transaktionsstorlek miniräknare.

Förbättringar av mörk plånbok funktioner

Användargränssnittet har förbättrats enormt, blir både mer användarvänlig och mer visuellt tilltalande. Många buggar har retts ut. Beteendet hos plånboken har polerats, tillsammans med förstärkning biandaren som används för CoinJoinoperation.

Biandaren har tidigare saknade kontroller, vilket gör budgetering fel, och ibland misslyckas samtidigt skicka pengar. Dessa problem har åtgärdats. Strukturen för mörker Wallet har ändrats för att anpassa för olika språk, tillsammans med mindre ändringar i lobbyn. Uppgradering till den sjunde alfa ändrar adresser utvinns från säkerhetskopian frö, medan fråga efter plånboken lösenord. De äldre smyg adresserna kommer inte att skannas, och huvud adresser stöds inte, men är fortfarande stöds alla gamla adresser, men avskräckt.

Mörk Wallet Alpha 6 och 7 Felkorrigeringar

Buggfixar behövdes, eftersom Alpha 5 var osammanhängande på grund av betydande interna re-factoring. Blandaren, multisignature plånböcker och skrivskyddade fickor var alla lappat. I den femte alfa, inträffade ett fel där användarna som skickade pengar till en adress hade ibland funnit att medlen skulle ses i fickan totalt, men var inte skickats. Medlen var samtidigt nonredeemable.

Nu, användare som påverkas av detta fel kan gå till utsäde scanning och åtgärda problemet. Biandaren härdades signifikant, så att skicka kommer att vara mycket smidigare. Budgetering tillsattes så att gästen blandaren lägger upp medel som använts mot avgifter på en budget. Peer ingångar nu fond kontrolleras. Den tillkännager funktionen väntar nu flera svar, och inte som standard efter en felaktig blandning av mynt. Sido Plånboken omarbetades för lyhördhet och estetik.

New Bitcoin Anonymitet inslag som infördes

Mörk plånbok s förändrades till Bip44

Plånboken struktur ändrades till Bip44, som är en standard som garanterar frön inmatas i olika plånböcker tillbaka samma uppsättning adresser. Dessutom kommer adresser genereras för fickor placeras i olika ordning så att de är kompatibla med andra plånböcker. Detta gjordes så adressändring uppnås utan mycket krångel för användarna, men lämnar gamla adresser fortfarande usable.It rekommenderas att migrera medel till nyare adresser, så som kan skapas nya nycklar, och osäkerhet i äldre versioner elimineras, men att avgörs av enskilda användare vid denna tidpunkt.

En mer robust mörk plånbok Scanner

För att möjliggöra detta har skannern förbättrats för att söka efter gamla eller nya adresser, men det förväntas att tas bort i senare versioner av mörka plånbok, vilket gör migration av medel prioriteras. Plånboken kommer automatiskt ta bort gamla adresser utan historia eller fonder.

BitID viktigaste ändringarna

Nycklarna används för BitID har förändrats. Gamla nycklar sparas i plånboken, men de är inte användbara, eftersom BitID användning är minimal. Logga in på webbplatser med gamla nycklar är osäker just nu. De smyg adresser för fickor har ändrats, därför kommer gamla stealth adresser inte plockas upp av skannern. Kontakter måste uppdateras, och medel som skickas till gamla stealth adresser kommer endast att vara återvinnings med versioner av DarkWallet bortom Alpha 5. Master adresser inte längre alls.

Mörk plånbok omkoppling till ny version av BitcoinJS

Mörk plånbok har uppgraderats för att använda den nya versionen av BitcoinJS, en ren Javascript bibliotek som används i över 1,5 miljoner plånböcker. Plånboken måste anpassas till de många förändringar, men resulterade i ett mer stabilt system. Dock kan obemärkt fel vara i den nyaste uppdatering på grund av en sådan översyn, så att användarna uppmanas att titta på några problem.

Mörk plånbok Transaktions Calculator

En miniräknare har lagts till för transaktionsstorlek och rekommenderade avgifter. Den fungerar som en indikator på hur mycket i avgifter bör betalas för varje cloaked transaktion, men har inte lagts till som en integrerad del av den allmänna användargränssnitt och kommer inte förrän den genomgår ytterligare tester.

Bitcoin privat nyckel Exporter

Ett nytt verktyg tillsattes den privata nyckeln exportören. Det stöder exportera någon privat nyckel. De exporteras i a.wif format så att de kan användas i andra Bitcoin plånböcker, vilket gör det möjligt för användare att enkelt byta fonder från Dark plånbok till en standard plånbok utan att behöva skicka den via Dark plånbokssystem.

Mörk plånbok nu tillgänglig på spanska, med fler språk Kommande

Mörk plånbok framgångsrikt översatt till spanska, med andra språk är öppna för användare översättning eller begäran. Som utvecklingen går framåt, kommer projektet att expandera för att ge täckning för en större och större grupp av språk så länge det finns en tillräckligt stor efterfrågan på översättningar.

Mörk plånbok fortfarande några återstående frågor

Några frågor kvarstår, såsom gränssnittet inte uppdateras utan en uppdatering efter vissa transaktioner är slutförda TestNet komplikationer när det gäller att uppdatera plånböcker snabbt, underlåtenhet att återföra medel efter ett misslyckat sändning, och problem med krom. Men dessa problem tas upp, och kommer sannolikt att korrigeras inom en snar framtid.

Frisläppandet kan laddas ner här: https://github.com/darkwallet/darkwallet/releases/tag/0.7.0

Med en video guide, genom Kristov Atlas, här:

Del 2 i den här guiden är ännu inte tillgängliga, men kommer att släppas efter några specifika buggar korrigeras.

Relaterade nyheter


Post Altcoin

8 sätt att aldrig missa en viktig bitcoinuppdatering

Post Altcoin

Dogecoin accepteras av Twitch.tv!

Post Altcoin

Vad är Ripple? En Look Inside Crypto 2.0

Post Altcoin

Ripple Implosion

Post Altcoin

Myriads EasyMiner tar Myriadcoin till nya marknader

Post Altcoin

Darkcoin läggs till Darknet Drug Marketplaces

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) En riktigt anonym cryptocurrency

Post Altcoin

Sex idéer Bitcoin och Altcoins måste omfamna del II

Post Altcoin

Åtkomst till Darknet på under 2 minuter - nybörjarhandbok

Post Altcoin

Rebranding, intervjuer och en fullständig lista över myntsidor

Post Altcoin

Så här får du dina Bitcoins gratis online: 18 webbplatser som kan hjälpa dig

Post Altcoin

GAW Miners VD på KNC: s Titan: Scrypt Mining is My House