Darkcoin läggs till Darknet Drug Marketplaces | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Darkcoin läggs till Darknet Drug Marketplaces

Darkcoin läggs till Darknet Drug Marketplaces

Två online två marknadsplatser, Nucleus Marketplaceand den Diabolus Marketplace, har integrerat Darkcoin, den anonyma kryptovaluta. Nucleus och Diabolus är det första läkemedlet marknads att börja acceptera Darkcoin, som har strävat efter att antas av djupa webben för en lång tid, men med föga framgång.

Online narkotikahandeln är en flera miljarder dollar industryand drastiskt skulle kunna påverka priset och transaktionsvolymen i Darkcoin om är det allmänt antagits bland marknadsplatserna. Det är fortfarande långt på vägen, eftersom båda dessa marknadsplatser är små, nya spelare i online-droghandeln. Nucleus kommer att lämna beta onsdag och Diabolus knappt har det slog, som det har varit i drift i ett par veckor nu.

Nucleus kommer att integrera Litecoinas bra, men har inte sagt något om att ge spärrade, en mycket viktig tjänst för de två Bitcoinalternatives. Diabolus har genomfört full multi sig för Bitcoin och arbetar för närvarande på en Darkcoin version.

Darkcoin s Darksend går Open Source

Även om dessa är de första online drogmarknadsplatser att acceptera Darkcoin, de är inte första djupa webb företag till.

The Armory, en djup webb vapen marknaden började acceptera valuta 7 månader sedan. Medan marknaden fick en får mycket beröm för det, är det oklart om det någonsin faktiskt används. De flesta djupa web vapen återförsäljare är bedrägerier, och det troligt att Armory är inte annorlunda. Många kunder har klagat över att de aldrig fått de vapen de köpt från webbplatsen.

En kaffeböna verksamhet kallad, darknet Roasters, som samarbetar med CosmicBites ett läkemedel edibles leverantör, började sälja sina varor för Darkcoin. Det har också varit ett par drog säljer som betalades med Darkcoin, men dessa hände utanför marknadsplatser, eftersom inga marknads hade Darkcoin integrerade i sina system tidigare. Som en följd av regelbundenhet av dessa transaktioner är svåra att mäta, men troligen var de underligheter.

Darkcoin anonymitet är vad Darknet har väntat på

Darkcoin, liksom andra anonymitet fokuserad krypto-valutor, har varit på sinnen darknet marknads samhället under en tid nu. Det har funnits många inlägg av användare på / r / darknetmarketplaces, en knutpunkt i samhället, inlaga marknads att integrera Darkcoin. Vissa människor har även erbjudit gåvor för marknadsplatser som skulle genomföra det.

Många användare är trött på processen för att tumlande Bitcoins, även kallade tvättning, för att kunna använda dem på olika online narkotikamarknaden. Bitcoin s blockchain, som fungerar som en allmän huvudbok gör transaktions anonymitet mycket svårt. Bitcoin hade mycket av det är tidigt framgång genom Sidenvägen, men eftersom det närmar sig legitimitet och vanliga antagandet är BTC ryggar tillbaka från anonymitet. Det är därför människor söker Darkcoinsfor innovation i anonymitet rymden. Darkcoin erbjuder automatisk blandning genom Darksend. Till skillnad från Bitcoin betalningsnätverk, blandar Darkcoin är automatiskt mynt genom särskilda blandnings noder, så kallade masternodes.

Darkcoin är inte accepteras utan motstånd

Darkcoin är inte en no brainer för darknet marknadsplatser och har upplevt en del kontroverser. En stor del av den darknet samfundet har inte varit så villig att använda, och integrera, Darkcoin. Det finns flera anledningar till varför de vill hålla fast vid Bitcoin. Bitcoin transaktions anonymitet kommer från centraliserade blandare. Även om dessa är inte idealiskt, de har fungerat mycket bra hittills. Det finns inga kända fall av någon som gripits på grund av deras Bitcoin transaktioner. Darkcoin, liksom andra krypto-valutor, är mycket yngre än Bitcoin och har haft mindre tid att mogna. Det innebär att även om Bitcoin s priceis ganska flyktiga, Darkcoin pris, och priset på de flesta andra altcoins har ännu större volatilitet.

Även med Darkcoin kod slutligen offentliggjordes, har det fortfarande ses över och testas mycket mindre än Bitcoin talet. Det finns också en enorm uppgift att programmera systemen för att acceptera, ta emot och använda spärrade för Darkcoin. Darknet marknads tar ständigt arbete för att hålla säker och stabil, vilket gör det dags att lägga till funktioner, till exempel en ny mynt, mycket kostsamt. Det finns också felet testning och underhåll efteråt. Escrow, ett system som tillför en tredje part för att förmedla transaktioner och förhindra bedrägeri, är särskilt ömtåliga, men nödvändigt, till online drog marketplaces.In det förflutna, många har använts av marknadsplatser för att stjäla användarnas mynt på grund av brister i det spärrade kod. För Darkcoin att användas i deposition, måste dess har sitt eget program. Nystartad depositions kan leda till liknande problem som Bitcoin escrows har upplevt tidigare. Detta kan innebära tusentals, om inte miljoner, dollar i Darkcoin blir stulen.

Bitcoin, medan det anses allmänt pseudonym ger faktiskt en hel del anonymitet till sina användare. Centraliserade blandare, såsom BitcoinFog, har rätt blandade mynt för ganska lång tid, och har åstadkommit detta utan några större problem. Detta beror på att Bitcoin blockchain är mycket liten nytta för alla utredare om de inte har en riktig identitet kopplad till adresser. Ovanpå detta har många djupa webbanvändare köra sina Bitcoin kunder genom den dolda Tor-nätverket. Som tillåter dem att dölja IP-adresser för sina Bitcoin kunder och därmed dölja sin verkliga plats. Dessutom har Bitcoin anonymitet ingen annan kryptovaluta har och kan inte programmeras till stånd - utbredd.

  

Darkcoin Acceptera Markets: bluff eller innovation?

Dessa marknadsplatser är nya och mycket små. Liksom deras juridiska motsvarigheter, olagliga startups är den plats där nya saker är beprövade och innovation händer. Eftersom de är mindre, de är villiga att driva kuvertet för att få kunderna att komma till deras webbplats. Samtidigt är den djupa webben en plats för en hel del misstänksamhet. Bedrägerier och stölder verkar alltför vanliga. Anonymiteten den djupa webben kräver lämnar dig i mörkret om huruvida den nya marknadsplatsen drivs av nästa Dread Pirate Roberts, bedragare, tjuvar eller brottsbekämpning.

Acceptera Darkcoin kan vara ett sätt att få en massa pengar, och sedan veckor eller månader senare springa iväg med användarens pengar. Å andra sidan kan det också erbjuda en ny nivå av ekonomisk anonymitet för djup webben har aldrig upplevt. Beroende på hur framgångsrika dessa marknadsplatser är, kan vi se Darkcoin, liksom andra anonymitet fokuserade cryptocurrencies, antas av större marknadsplatser som Evolution eller Agora. Endast tiden kan utvisa om dessa marknadsplatser är bluffar eller ledare inom online, svarta marknaden anonymitet.

* Observera ingen av dessa länkar till den djupa webben. Alla av dem är juridiska webbplatser på Clearnet, även känd som den vanliga webben. *

Relaterade nyheter


Post Altcoin

Bitcoins dagliga rapport: CheapAir accepterar Dogecoin och Litecoin, DigitalTangible Gold till Bitcoin Exchange och mer

Post Altcoin

En steg för steg guide för att sparka upp din egen Bitcoin Node

Post Altcoin

Vad är Ripple? En Look Inside Crypto 2.0

Post Altcoin

Dogecon SF: En part som var överraskande allvarlig

Post Altcoin

8 sätt att aldrig missa en viktig bitcoinuppdatering

Post Altcoin

De gyllene reglerna: En grundläggande guide för att köpa och använda Bitcoins

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) är nu beväpnad med multisig

Post Altcoin

Hur Darkcoins Anonym DarkSend hjälper Bitcoin

Post Altcoin

FIMK - Revolutioniserande Finlands ekonomi med Cryptocurrency

Post Altcoin

Vad är Dogecoin

Post Altcoin

Reddcoin Social Broadcast

Post Altcoin

Ripples Jesse Powell avgår