FIMK - Revolutioniserande Finlands ekonomi med Cryptocurrency | Swedish.globalsciencecollaboration.org

FIMK - Revolutioniserande Finlands ekonomi med Cryptocurrency

FIMK - Revolutioniserande Finlands ekonomi med Cryptocurrency

Svante Lehtinen har i tysthet och försiktigt revolutionera ekonomin i Finland. Med sin ideella projekt FIMKrypto har han arbetat med ett team av kodare och strateger att prova en ny metod för fastställande gemensamma rikedom inom en nation. De ambitiösa målen ingår att tillhandahålla en grundinkomst till alla kvalificerade finsk medborgare, belöna incitament att delta, och i slutändan en allmän förbättring av livskvaliteten för finländarna. Lehtinen förhoppningar att lära av de misstag av tidigare altcoins, tillsammans med noggrann genomförande av långsiktig strategi, kommer att bidra till FIMK skapa en solid grund i den digitala gränsen. Han har sagt:

Från marknadsföring och operativ synvinkel har vi verkligen lärt oss att hyping myntet och gå för snabb bom är inte hållbart. Också från Auroracoin distributionen det blev uppenbart att en plötslig "luftlandsättningar" är ganska fruktansvärt sätt att distribuera nationella grundinkomst. FIMKrypto späder effekten av extra kontantförsörjningen genom att öka mängden av grundinkomst långsamt bara för användare som befinner sig på FIMK själva och välja in frivilligt. På så sätt expansionen går organiskt genom mun till mun.

Medan målen har varit långtgående, har Lehtinen mött stora framgångar under resan mot mer omfattande användning av ett finskt digital valuta. Efter att ha samlat in över 533 bitcoinsto starta projektet har FIMK laget planer för organisationen att öka sin närvaro under de kommande fyra åren. En av deras senaste milstolpar har varit lanseringen av deras nya plånbok.

Den MoFo plånbok, och framtida utveckling

Den MoFo Walletis en FIMK utveckling som syftar till att uppnå den bästa kombinationen av säkerhet och tillgänglighet. Plånboken är html5 baserad och tillgänglig från alla enheter. Vad som skiljer detta från andra online-plånböcker är att mer än bara ett lösenord kommer enheten åtkomst till kontot behöver en fil som lagras på systemet. Detta gör det möjligt för användaren att ha säkerheten för ett fullt på skrivbordet plånbok, men har också kors enhet kompatibilitet i samband med online-plånböcker.

Lehtinen kommenterade att:

Jag vill få folk att tänka vad pengar är, det vill säga. Överföring och lagring av värde, vision som den traditionella fiat är typ att förlora dessa dagar. Dessa saker har sina rötter i en vilja att bidra till förbättringar av världen. Varje levande ting har värde. Problemet är att kanalisera den på rätt sätt för att ens upprätthålla välbefinnande varelsen själv. Så dessa är de motiv; och försöket att skapa värde för inte så välbärgade människor som gillar att tillbringa sina dagar i skriftlig foruminlägg var det första steget. Jag var tvungen att snabbt överträder till effektivare mötesplatser såsom upprättande av en kvasi-nationell kryptovaluta.

Relaterade nyheter


Post Altcoin

En enkel Cryptocurrency Mining Guide för X-algoritmer

Post Altcoin

Beta recension - Reddcoins sociala plånbok med social nätverksintegration

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) är nu beväpnad med multisig

Post Altcoin

Söker Myntrepresentanter från Crypto Communities

Post Altcoin

En nybörjarhandledning för att driva din egen Bitcoin-bankomat

Post Altcoin

Bitcoin grunderna

Post Altcoin

Sex idéer Bitcoin och Altcoins måste omfamna del II

Post Altcoin

Analys: Bill Gates säger Bitcoin är bättre än valuta

Post Altcoin

En analys av bitcoin mot litecoin och guld mot silver

Post Altcoin

Reddcoin Social Broadcast

Post Altcoin

6 bitcoin trading handledningar värda att läsa

Post Altcoin

Bitcoin Whiteboard Tuesday - Bli Bitcoin Safety Expert