Ädelstenar bringar krypto till alla | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Ädelstenar bringar krypto till alla

Ädelstenar bringar krypto till alla

I en värld av krypto valuta under 2014 har vi sett fantastiska projekt som testar gränserna som Ethereum, Storj, supernet, Circle, svärm, och dussintals fler. Med så mycket innovation som händer runt omkring oss har vi sett priset faller större delen av året och inga nya människor in på marknaden. Jag för en har förvirrad som jag förväntade mass befolkningen att förstå krypto som jag har. De flesta människor i crypto verkar bara bry sig om priset och inte världen förändras tekniken bakom det.

När vi pratar med folk om Bitcoinwe alla får samma frågor. Om man talar om offentliga och privata nycklar du förlorar folks uppmärksamhet. När folk hör om Goxand många andra scamsthey tenderar att försvinna. Vi hör ”sin används av knarklangare s” ”priset inte är tillräckligt stabil” och många andra typiska offerter vi alla höra dagligen när vi talar till våra vänner om Bitcoin.

 Hur Gems arbetar för att ändra kryptovaluta

GemsCEO Daniel Peled tittat på samma problem, och tänkte för sig själv, "Hur kan vi föra människor i crypto." Lösningen började han arbeta på var att integrera en Bitcoin walletinto teknik vi använder all vardaglig. En social budbärare ansökan var hans lösning.

Vi har alla en smartphone nu och vi alla har flera sociala meddelande apps. WhatsApp, Telegram, Line, Viber, snapchat, Facebook Messenger och mycket mer. Det enda alla dessa program gör är vinst på användarna. De använder våra personuppgifter mot oss och dra nytta av vår personliga information. För närvarande Sociala medier är allt annat än våra talet. Det finns ett talesätt ”om en produkt är fri du är produkten” och det är nu är fallet med sociala medier.

Det finns företag där ute som tar med kraft och lönsamhet av sociala medier för användarna. Ett exempel är Tsu, en ny sociala medier webbplats som betalar användarna vinsten från nätverket. Ett annat exempel är Bitsiesthat kommer ut under de kommande månaderna. Dess en app där användarna kan få betalt för sitt innehåll, som andra användare måste betala för att låsa upp innehållet i appen.

Gems har också arbetat hårt för att lösa detta problem. De har skapat en social budbärare likt nuvarande program. Skillnaden är Gems har krypterad meddelandehantering peer to peer så att användarna kan vara säkra på deras personliga innehåll stannar mellan de människor som det var avsett för. Den största fördelen med Gems är användarna får betalt för att hjälpa nätverket växa. Gems byggdes med viral marknadsföring i åtanke från befruktningen. Användarna kommer bli belönad Gems för varje användare de inbjuder till nätverket. Genom att hjälpa nätverket att växa större du kommer att belönas med XGEM tokens. Liksom andra sociala medier Gems kommer att uppmuntra reklam inom plattformen.

 Betalande användare att använda en app har haft framgång i det förflutna

Det har funnits program för att betala användarna att använda appen innan. Vandra, från Indien, fick 35 miljoner nedladdningar genom att erbjuda incitament för användarna att använda appen. Gems har tittat på den här modellen och realiserade Gems kan bli en global uppenbarelse. Bitcoin har haft endast ett fåtal miljoner användare toppar och om Gems kan ha även en liten framgång som apps som vandra, eller andra program kan Gems utöka antalet Bitcoin användare dramatiskt. Gems målgrupp är main stream samhälle. För att trivas Bitcoin behov att utöka sin användarbas. Gems har förmågan att föra crypto valuta till miljontals nya användare.

Gems kommer att finnas tillgänglig i iTunes 30 december. Det kommer att finnas tillgänglig för Android av maj. För att göra det en jämn spelfältet remiss belöningar startar inte förrän båda apparna släpps.

Gems och Konify

Gems blir det första projektet som ska finansieras genom Koinify. Koinify är en ny plattform för att finansiera Dapp s (decentraliserade program). Till skillnad från alla andra plattformar Koinify är att föra för att krypto världen. Projekt som finansieras genom Koinify behöver trycka vissa riktmärken för att få tillgång till sina pengar. Detta kommer att säkerställa Gems app är levande och leva upp till sina löften för att få finansieringen. Den token försäljningen startade 1 december 2014 om Koinify och har samlat in över 1100 BTC hittills.

 De officiella Gems video finns här http://vimeo.com/106725097 och här http://vimeo.com/113243665

Relaterade nyheter


Post Altcoin

Gavin Andresen visar hur man implementerar ett tvåfaktorsskydd av plånboksfiler

Post Altcoin

Bitcoin som en långsiktig investering

Post Altcoin

En enkel Cryptocurrency Mining Guide för X-algoritmer

Post Altcoin

Guide: 4 Nasty Programmer som kommer att kapa dina filer för Bitcoins

Post Altcoin

Vad är Dogecoin

Post Altcoin

Så här får du en anpassad Bitcoin-adress

Post Altcoin

En analys av bitcoin mot litecoin och guld mot silver

Post Altcoin

Så här köper du Namecoin (Paypal, kreditkort, kontanter) - 100% Säker och enkel

Post Altcoin

Cryptocurrency Battle of the Greens

Post Altcoin

Darkcoin läggs till Darknet Drug Marketplaces

Post Altcoin

GAW Miners VD på KNC: s Titan: Scrypt Mining is My House

Post Altcoin

Hur man köper Zcash i 3 enkla steg - En nybörjarhandledning