Myriads EasyMiner tar Myriadcoin till nya marknader | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Myriads EasyMiner tar Myriadcoin till nya marknader

Myriads EasyMiner tar Myriadcoin till nya marknader

Den Myriadcointeam släppte EasyMiner Beta v1today, markerar början av sin kampanj för att få Myriad brytning till nya marknader utöver de närvarande omfattar kryptovaluta scenen. Vi tror att nå ut till nya marknader kommer att bidra till Myriad framsteg som valuta, som en finansiell befriare, och som ett investeringsinstrument. Genom att tillhandahålla nykomlingar med ett verktyg som gör brytning inte mer komplicerat än att sätta upp iTunes kommer Myriadcoin och dess multi-proof-of-work ramverk förkroppsligar rättvis fördelning och blomstrande möjligheter i områden Bitcoin mining är inte längre kan nå.

Vad är Myriadcoin s EasyMiner?

EasyMiner är ett programpaket med en over-the-top namn syftar till att ta bort alla mödosamma, plågsamma tekniska spellcastings en genomsnittlig person känner att de måste utföra för att bryta dessa "magiska mynt som Bitcoin". Fortfarande i beta (men fungerar!), Innehåller Easy Miner paketet den senaste auto-tuning mining programvara för Myriadcoin s fyra GPU eller CPU algoritmer (Skein, Scrypt, Myriad-Groestl och kvantbit), Myriads Electrum plånbok för snabb och enkel tillgång till minerade mynt samt p2pool anslutningar för varje algoritm. EasyMiner v1 omfattar inte mining programvara för SHA256d, Myriads femte algoritm, eftersom det antas att nykomlingar är inte medvetna om vad ASICs är vid denna tidpunkt.

Hur det gör Myriadcoin gruv enklare?

Den nya användaren laddar helt enkelt programvaran, unzips det till en mapp, och klickat på filen säger "RunMeToMine". Programmet uppmanar användaren att uppdatera sina senaste grafikdrivrutinerna (vid behov) och att skriva ner sina Electrum frö (och varför det är så viktigt!) Om detta är deras första gången installerar den. Efter dessa två bokförings aspekter, användaren sedan väljer helt enkelt vilken algoritm för att gruvan i en slutlig prompt genom att trycka på siffran (1-4) som motsvarar algoritmen i menyn. Den rätta mining programvara körs ansluter till rätt p2pool och auto-låtar sig i farten enligt användarens CPU eller GPU kapacitet. Så från användarens perspektiv allt de behöver göra är att uppdatera en drivrutin (kanske), skriv ner några ord, och tryck på en rad för att starta gruvdrift Myriadcoins? Utan kunskap om hur gruv fungerar? Utan massiv jakt för korrekt konfigurationsfiler baserat på deras GPU modell och algoritm? Ingen söker efter pooler och räkna ut hur man gå, hur man redigerar sina fladdermus filer och hur man konfigurerar betalningar till sina plånböcker adress? No tio timmars laddning av deras Myriadcoin plånbok innan de kan använda det eller börja se betalningar komma in? Lätt!

Vad som händer i framtiden Myriadcoin s EasyMiner?

Vi behöver fortfarande betatestare för att hjälpa oss att hitta buggar och ge förslag när de försöker återuppleva hur det var att räkna ut hur att bryta för första gången. Vi behöver även Linux och Mac-användare att hjälpa till att få mjukvaran att arbeta på sina respektive datorer (EasyMiner fungerar endast för Windows 2000+ 32- och 64-bitars hittills). Nvidia stöd måste fortfarande läggas (det fungerar bara på processorer och AMD GPU hittills). Vi skulle vilja få några fina GUI och grafik för att göra gruvprocessen mer visuellt tilltalande för den nya användaren också. Mer information och nerladdningslänkar för Myriads EasyMiner Beta v1 kan hittas på vår hemsida här: http://myriadplatform.org/easyminer/

Relaterade nyheter


Post Altcoin

Bitcoin Scam Test - 10 Verktyg för att avgöra om en Bitcoin Business är Legit

Post Altcoin

16 fantastiska och användbara Bitcoin-kalkylatorer

Post Altcoin

The Potcoin Way

Post Altcoin

Söker Myntrepresentanter från Crypto Communities

Post Altcoin

Hur man anspråk på din Bitcoin Cash och säljer den till Bitcoin (TREZOR, Ledger, Electrum)

Post Altcoin

Sex idéer Bitcoin och Altcoins måste omfamna del I

Post Altcoin

Sex idéer Bitcoin och Altcoins måste omfamna del II

Post Altcoin

Handledning om hur man byter till Reddcoin POSV Wallet

Post Altcoin

Mastercoin och Omniwallet Beta

Post Altcoin

Dogecon SF: En part som var överraskande allvarlig

Post Altcoin

Hur man köper Monero i 3 enkla steg: En nybörjarhandledning

Post Altcoin

Fluttercoin: En ny idé i alternativ till Bitcoin