The Potcoin Way | Swedish.globalsciencecollaboration.org

The Potcoin Way

The Potcoin Way

Det finns en hel del cryptocurrencies ute (och på grund av den typ av krypto) en del av dem har ägnat sig åt att uppfylla specialiserade nischer. Som jag tidigare har sagt, är det min uppriktiga övertygelse att Bitcoindrew det ursprungliga värdet från Internets mest framgångsrika läkemedels varuhus Sidenvägen. Droger har aldrig gått ur stil, och möjligheten att köpa dem i nästan total anonymitet var en enorm seger för ett av världens största industrier. Därför var det inte precis en överraskning när ett gäng utvecklare team beslutat att hoppa ombord på tåget och ägna sig åt världens mest älskade ogräs.

 Potcoin: Den Cannabis Branschens kryptovaluta

Potcoin

Självutnämnda officiella valutan i Cannabis Industry, är den mest framgångsrika, eftersom jag har noterat tidigare. Och hemligheten till att framgång är inte så överraskande: de har byggt upp en stark gemenskap från grunden. Jämfört med dogecoin (en av de cryptos som aldrig misslyckas med att överraska mig med dess motståndskraft) i Potcoin samhället är liten, Potcoin subreddit har bara en ren 1769 abonnenter med ungefär en nytt inlägg om dagen. Ändå är det mycket större än någon av de konkurrerande Gröna cryptos och jag ser inga tecken på detta avta.

Under de nio månaderna som Potcoin har funnits de har utvecklat en aktiv YouTube närvaro tack vare insatser av Mad Potcoin, ett namn som jag personligen inte skulle ha valt på grund av varumärkesfrågor (Oh, vem är jag skojar? Jag vet inte verkligen bryr sig om upphovsrättsfrågor), som fortsätter att skriva varje vecka uppdateringar på Potcoin, utan även andra cannabis nyheten att samhället skulle finna intressant.

Potcoin innovationer och växande företag

En viktig nyhet kom i form av officiella Potcoin ambassadör program. Förvaltas av Alec Rochford, Chief Marketing Officer, som har faktiska innehav i crypto (som jag själv) kan ansöka om att representera varumärket (som jag gjorde). Ansvaret för denna ståndpunkt var att du skulle då gå ut och få handlarna att acceptera kryptovaluta, sprider acceptans och ökar cirkulationen.

Nu, mer än ett fåtal människor läser att föregående stycke och sa "Hej, det är bara en massa företag, man. Där är samhället aspekten du nämnde? Vilket är en rimlig fråga, jag erkänner. För detta kommer jag rikta er uppmärksamhet Potfunder den press initiativ drömt upp av länge potcoin entusiasten (och tidig adopter) Ironhammer5. Deras mest framgångsrika kampanj hittills var 200.000 potcoins upp för forskning i naturen och botemedel mot missbildning Fragile X syndrom som orsakar psykisk utvecklingsstörning.

För sportentusiaster finns Potbetza s spelsajt för fans av fotboll, mixed martial arts, och cannabis. Jag antar att de kommer att börja lägga till andra sporter till mixen, men det är en intressant början. Du vanligtvis inte tycker om folk röka marijuana och att få in i slagsmål (eftersom det är nästan omöjligt att göra), men det finns ett överraskande antal människor som tycker om att röka en skål och titta på andra människor hamnar i slagsmål. För pengar, naturligtvis, vilket gör det till ett jobb och inte personligt.

Potcoin utvecklingsteam växer

Det finns också en växande lista av nya utvecklare i laget som har börjat varannan månad hangouts på Google+ (och du trodde att ingen använde denna tjänst.) Leds av Nick Iverson, fortsätter laget att växa när de lägger till nya programmerare intresserade av tillväxten av Potcoin.

I Martin Scorsese är "Gangs of New York" Daniel Day Lewis nämner hur någon som kontrollerar fem stadsdelar i staden kan göra vad som helst hända, en känsla upprepas av George RR Martin i "Sagan om is och eld" eftersom fem fingrar är bra, men en knytnäve är långt starkare. Sanningen idén uttrycks av Target Corporation som gillar att använda parollen "Styrkan i många, kraften i en." Eftersom jag brukade arbeta för Target kan jag ärligt säga att du inte stiger mycket högt i ledningen om du inte anamma (eller ge intryck av att omfamna) som filosofi. En armé av ekorrar är fortfarande en armé, och en miljon potheads använder ett krypto att köpa grejor, blomma, eller något annat är fortfarande en livskraftig ekonomi. Marknadsvärdet på Potcoinmay har sjunkit under de senaste veckorna, men så har priset på Bitcoin, och jag tror att det är av samma anledning: de faktiskt används för kommersiell verksamhet, men Bitcoin i mycket större skala.

När en crypto upphör att vara en värdemätare, och blir en valuta, kommer priset att falla som handlarna säljer dem på börser. Det betyder bara att en ny våg av adopters kan komma in och ta dessa cryptos tillbaka ur cirkulation, vilket driver lönsamheten cykeln. Jag antar att enda gången kommer att avslöja om jag har rätt.

Relaterade nyheter


Post Altcoin

Vad är Feathercoin

Post Altcoin

4 skäl till varför är en revolutionär bitcoin plånbok

Post Altcoin

Ripple Implosion

Post Altcoin

Darkcoin läggs till Darknet Drug Marketplaces

Post Altcoin

FIMK - Revolutioniserande Finlands ekonomi med Cryptocurrency

Post Altcoin

Vad är Litecoin?

Post Altcoin

Handledning: Hur man använder Darkcoin Plånbok och Darksend

Post Altcoin

En nybörjarhandledning för att driva din egen Bitcoin-bankomat

Post Altcoin

Ädelstenar bringar krypto till alla

Post Altcoin

Multisig: En nybörjarguide

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) En riktigt anonym cryptocurrency

Post Altcoin

Stigningen av Potcoin