Bratislava tunnelbana accepterar Worldcoin Medan WDC Alliance sparkar Off Revolutionary Drunk Turtle Wallet Release | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Bratislava tunnelbana accepterar Worldcoin Medan WDC Alliance sparkar Off Revolutionary Drunk Turtle Wallet Release

Bratislava tunnelbana accepterar Worldcoin Medan WDC Alliance sparkar Off Revolutionary Drunk Turtle Wallet Release

Den Worldcoin Allianceis stolta att meddela nästa stora steg i historia Worldcoin. Efter fastställande vissa kompatibilitetsproblem under de senaste 14 dagarna, helt nya och slutligen stabil Worldcoin plånbok version 1.0.1 - kodnamn "Drunk sköldpadda" - har släppts till allmänheten bara några ögonblick sedan. Denna revolutionerande plånbok är utrustad med funktioner som handlar om ökad flexibilitet på både användarnas och utvecklarnas sida. Dessförinnan en Bratislava baserat tunnelbana serien utnyttjas Cryptodiggers' Android Betalterminal acceptera Worldcoin betalningar.

Ny plånbok funktioner På väg mot ett välmående Worldcoin Future

Drunk Turtle är den första krypto walletever innehålla en användarvänlig utformning och uppdatera guiden. "General tillgänglighet Upgrade System Service" (Gauss) kan krypto nybörjare enkelt initiera sin personliga plånbok. Användarna kommer inte längre att behöva uppdatera programvaran manuellt: Gauss kontrollerar regelbundet för förändringar och varnar användaren så snart uppgraderingar finns tillgängliga. Inom ramen för Gauss-användare har också frihet att välja vad uppdateringar att installera (undantag: kritiska systemuppgraderingar) och kan abonnera på kanaler för att filtrera den typ av uppdateringar som han eller hon vill ta emot. Denna funktion har den fördelen, att Worldcoin användare kan välja att prova beta paket eller vänta på de slutliga utgåvor.

Kevin Quasarano, en av de ledande utvecklare, tillägger stolt: ”Jag är så exalterad över den nya plånbok 1.0.1! Worldcoin är den första krypterings valutan QT 5.3 och ett automatiserat system uppdatering. Den systemuppdatering är helt enkelt fantastiskt. Det ger användarna möjlighet att uppdatera plånboken lätt när nya funktioner läggs till. Jag är mycket nöjd med invigningen av laget och samhället samtidigt utveckla detta. Jag kan inte vänta för att se vilka nya saker i samhället kommer att göra nästa!”

Gauss är den första funktionen som tillhandahålls av helt nya applikationsserver "Pulzar", som har kodats helt från scratch. Det gör det möjligt för Worldcoin Alliance utvecklare att ge plånbok plugins utan att röra någon av de vitala kärnsystem.

Bratislava: Subway smörgåsar kan köpas med Worldcoin

Nyligen Slovakien baserade Cryptodiggers laget visade sin nya Android Betalterminal app. Det gör det möjligt för företag att enkelt acceptera Worldcoin betalningar (BTC & LTC stöds också) med någon smartphone eller surfplatta - ingen speciell utrustning som behövs förutom en API-konto som måste ställas in på CryptoDiggers.eu.Store kontorister bara skriva in priset i US-dollar eller euro och app beräknar automatiskt motsvarande Worldcoin värde. Det genererar sedan en QR-kod som måste skannas av kunden för att utlösa betalningen. Det enkla förfarandet var övertygande nog för en tunnelbana filial i Bratislava för att genomföra programmet i sin verksamhet.

Även Peter Bešina och hans motiverade team registrerat companynot länge sedan kunde de redan uppnå betydande mål. CryptoDiggers kort startade sin webbshop notering drygt 5000 objekt (främst elektronik samt apparater) och utvecklade kryptovaluta plugins för stora online shop system som gör det allt lättare att acceptera Worldcoin, Bitcoinand litecoin. En tunnelbana gren anta en CryptoDiggers lösning understryker vikten av sådana lättanvända system och öka lagen motivation ytterligare, eftersom Peter Bešina beskriver:

”Jag kan äntligen använda Worldcoin Android plånboken för att köpa något som är en touchable, fysiskt objekt. Hunger kom med instinkt, så jag trodde att vårt kassasystem kan hamna dagar ursinnigt söka efter lös förändring. Det har fastställts vid Subway (Parickova Street, Bratislava) där jag går för att äta ganska ofta. Jag kan inte beskriva den lycka som gick igenom min hjärna när jag gick in och betalade för första gången! Jag köpte en tonfisk och italienska BMT sub med en choklad cookie och min favorit dricka Pepsi, med - naturligtvis - Worldcoin”

Om Worldcoin

Worldcoin (WDC) är för närvarande den snabbaste kryptovaluta, med hjälp av protokoll som liknar Bitcoin i avancerad digital valuta världen. Medan Bitcoin kommer att kräva upp till 20 minuter för att bekräfta en betalning, Worldcoin transaktioner har ett mål avslutad på bara 30 sekunder, konkurrerar hastigheten på kreditkortstransaktioner. Detta gör Worldcoin unik, med obegränsad potential i det dagliga detaljhandeln användning. Detta är en av många fördelar Worldcoin har över de flesta digitala valutor.

Om Worldcoin Alliance

Den Worldcoin Alliance representerar en grupp motiverade Worldcoin användare som frivilligt sin tid och expertis för att utveckla Worldcoin till en legitim alternativ valuta. Våra medlemmar kommer från hela världen, inklusive Storbritannien, USA, Kanada, Nederländerna, Hong Kong, Finland och Österrike.

Relaterade nyheter


Post Altcoin

Ädelstenar bringar krypto till alla

Post Altcoin

Cloud Mining - lönsam eller en utveckling av en bluff?

Post Altcoin

Beta recension - Reddcoins sociala plånbok med social nätverksintegration

Post Altcoin

Digital Valuta Weekly Rundown - Första upplagan

Post Altcoin

Bitcoin Whiteboard Tuesday - Bli Bitcoin Safety Expert

Post Altcoin

Bitcoin plånböcker: föredrar du webbaserad programvara eller vill du helst gå mobilt?

Post Altcoin

Den kompletta handboken för att använda Bitcoin anonymt runt om i webben

Post Altcoin

Fyra fakta om Bitcoin plånböcker som du måste veta

Post Altcoin

Hur man köper Stellar Lumens i 3 enkla steg: En nybörjarhandledning

Post Altcoin

GAW Miners Scheme avslöjas äntligen

Post Altcoin

Så här skapar du Bitcoins från din hemdator

Post Altcoin

Forskare frågar för Bitcoin & Dogecoin Donations