Reddcoin Officiellt Frigör POSV - Komma igång den 2 augusti (Nu Live) | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Reddcoin Officiellt Frigör POSV - Komma igång den 2 augusti (Nu Live)

Reddcoin Officiellt Frigör POSV - Komma igång den 2 augusti (Nu Live)

Idag ledningen utvecklare av Reddcoin, Laudney, announcedthe officiella utgåvan av POSV plånbok 1.3.0.0. Reddcoin s POSVis ett ämne vi har täckt tidigare och är ett helt nytt bevis system som ska utnyttja säkerheten i POS, samtidigt avskräcker hamstring. Detta meddelande kommer kort efter en enorm ökning av värdet på Reddcoin, som svävar i 3-6 Satoshi sortiment i flera månader, innan exploderande upp till en höjd av 29 Satoshi och är nu stabilt runt 20.

Jag förväntar mig att detta meddelande kommer att vara början på en annan tryck uppåt, spärra alla försök att hålla priset nere, som en bekräftelse på att POSV fungerade tillräckligt bra för att tas till Live Network har hållit en hel del investerare på staketet. Uttalandet avslöjade också att det totala antalet RDD som kommer att finnas vid tidpunkten för övergången kommer att vara något mindre än 27 miljarder, vilket är nästan en halv miljard mindre än vad som ursprungligen förutsågs.

Gruv pooler och utbyten kommer att behöva klättra för att ställa sina nya plånböcker, eftersom denna förändring är så stor att den kan orsaka transaktioner som ska ignoreras när övergången till POSV är klar. Men eftersom Reddcoin laget har varit i nära kontakt med ägarna till de stora börserna, liksom de stora gruv pooler, bör detta vara en icke-fråga.

I stället för att gå på om detta själv, verkar det mer effektivt att ge Laudney budskap direkt.

Kära Reddheads:

Slutligen ett stort tack till alla som har hjälpt oss att testa PoSV. Det är dina ansträngningar och bidrag som gör den här versionen är möjligt.

Hälsningar

Laudney

Jag kommer att uppdatera min egen plånbok momentant, och kommer att utarbeta en steg-för-steg guide för användare som är tveksamma till att hoppa in i denna direkt. Det borde vara tillgänglig senare i dag.

Uppdatering: Övergången till POSV gick mycket smidigt, och Coin Brief har släppt handledning för att göra övergången. De genomgångar finns här: Windows Reddcoin POSV plånbok uppgradering Tutorial andMAC Reddcoin POSV plånbok uppgradering Tutorial. Dessutom är Reddcoin social walletthat vi granskas innan nu tillgängliga för allmänheten.

Relaterade nyheter


Post Altcoin

Är Dogecoin Dead? Eller kommer Doge att stiga igen?

Post Altcoin

Bratislava tunnelbana accepterar Worldcoin Medan WDC Alliance sparkar Off Revolutionary Drunk Turtle Wallet Release

Post Altcoin

Hur man köper NEM (XEM) - en nybörjarhandledning

Post Altcoin

Fyra fakta om Bitcoin plånböcker som du måste veta

Post Altcoin

Glad 4th! Nya Bitcoin och Altcoin Tools efter semestern

Post Altcoin

Sex idéer Bitcoin och Altcoins måste omfamna del I

Post Altcoin

En steg för steg guide för att sparka upp din egen Bitcoin Node

Post Altcoin

Så här köper du Litecoin med Paypal, ett kreditkort eller en banköverföring

Post Altcoin

Det handlar om Blockchain, inte Bitcoin

Post Altcoin

Bitcoin Whiteboard Tuesday - Bli Bitcoin Safety Expert

Post Altcoin

16 fantastiska och användbara Bitcoin-kalkylatorer

Post Altcoin

Åtkomst till Darknet på under 2 minuter - nybörjarhandbok