Handledning: Reddcoin POSV Wallet Upgrade på en Mac | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Handledning: Reddcoin POSV Wallet Upgrade på en Mac

Handledning: Reddcoin POSV Wallet Upgrade på en Mac

Nyligen släppte vi en handledning för att uppgradera till den nya Reddcoin POSV 1.3.0.0 plånbok på Windows. Sedan dess har vi märkt att en hel del Mac Reddcoinusers har haft problem med övergången, så vi har förberett en ny handledning för Mac.

Obs: Vi rekommenderar att du har din plånbok krypterad hela tiden. Om du vill kryptera din plånbok innan denna handledning, och därmed undvika att göra en en okrypterad säkerhetskopia, hoppa ner till "Säkra din Reddcoin POSV plånbok och förbereda Mint avsnittet. Krypteringsprocessen är densamma i de tidigare plånböcker och kan slutföras innan du uppgraderar.

Visa Reddcoin Data Folder

Som standard kan data mappen Reddcoin inte ses i OS X, så du måste göra dolda mappar synlig. Tryck cmd + utrymme att lansera spotlight, typ terminal, tryck enter och skriv sedan "defaults write com.apple.finder AppleShowAllFiles TRUE" utan citat. När du trycker in, kommer detta att du kan se alla filer och mappar i ditt system.

Därefter klickar du på "Finder" sedan, klicka på "Go" rullgardinsmenyn och välj dator.

Detta tar dig till en lista över enheter och nätverk på din dator. Klicka på Macintosh HD.

Klicka sedan på "Användare"

Välj det användarnamn du är inloggad på.

Nu leta efter en mapp som heter "Library". Det kommer att delvis nedtonat, eftersom det är en dold mapp. Genom att klicka på det kan inte öppna den. Istället, högerklicka på mappen och klicka på Öppna.

Nu, klicka på Application Support. Den Reddcoin mappen kommer att vara inne.

Förbereda din Reddcoin mapp för POSV plånbok Upgrade

Nu, inne i Application Support, hitta mappen Reddcoin, och kopiera wallet.dat (det kan bidra till att byta till en listvy genom att klicka på 4 staplade raderna längst upp på skärmen).

Klistra in Reddcoin wallet.dat till valfri mapp utanför mappen Reddcoin. Mappen Dokument kan vara enklast för dig, men att sätta den i en dold mapp är säkrare om plånboken inte är krypterad (naturligtvis bör du alltid ha alla plånböcker krypterad!)

0

Nu, tillbaka till mappen Reddcoin och ta bort alla filer inne med undantag för wallet.dat. Din plånbok är nu redo för uppgraderingen.

1

Uppgradering till Reddcoin POSV 1.3.0.0 Plånbok

Navigera till http://www.reddcoin.com/#Walletsand välja Mac.

2

Detta kommer att ladda ner reddcoin 1.3.0.0 mac.dmg fil. I din Finder, gå till "Downloads" och öppna filen.

3

Installera Reddcoin-Qt program genom att dra Reddcoin bilden till ansökningarna. Om du får en varning som anger "Reddcoin-Qt redan existerar," du ska klicka på Ersätt.

4

Grattis! Din Reddcoin Qt bör nu framgångsrikt uppgraderas till Reddcoin POSV 1.3.0.0 plånbok. Men är du inte helt klar för POSV ännu.

Säkra din Reddcoin POSV plånbok och Förbereder Mint

För att starta den nya Reddcoin POSV1.3.0.0 plånbok, återgå till Finder går du till program och klicka Reddcoin-Qt.

5

Nu kommer Reddcoin-Qt starta och börja synkronisera med nätverket. Om Reddcoin plånbok inte tidigare krypterad, måste du kryptera det nu. POSV kräver din plånbok som ska krypteras för att fungera korrekt. Alternativet kryptering finns i inställningarna rullgardins högst upp på skärmen.

VARNING: När du krypterar din plånbok, använder ett starkt lösenord, men glöm inte det. Jag föreslår att skriva ner det och göra säkerhetskopior av lösenordet och sedan lagra dem på ett säkert ställe som inte kan gå förlorade. Det finns flera sätt att säkert lagra krypterings lösenord, men det är utanför ramen för denna tutorial. Bara vara mycket försiktig med det här steget. Om du krypterar din plånbok, och förlorar ditt lösenord, kommer det att bli omöjligt att få tillgång till dina mynt om du inte har en okrypterad backup wallet.dat (som inte rekommenderas).

6

Efter börja krypteringsprocessen kommer din plånbok starta själv. När det startar du är nu redo för övergången till POSV! Men den 2 augusti 2014, när övergången till POSV är klar, det finns ett sista steg som krävs för att börja präglingen. Du måste låsa upp din plånbok, med hjälp av din encrpytion lösenord. Detta alternativ är tillgängligt i inställningarna rullgardins.

7

Du bör nu se att din plånbok är både krypterad och olåst 8

Processen att uppgradera din plånbok till Reddcoin POSV 1.3.0.0 plånbok kan verka skrämmande i början, men om du följer dessa steg, bör det vara snabbt och enkelt. Men om du stöter på några problem, vänligen kommentera nedan.

Särskilda tack vare REDD_Mikefor Mac skärm. Han hade problem med uppgraderingen, och vi arbetade tillsammans för att få hans plånbok fungerar korrekt. Efter att vi hade processen ner, gick han för att skapa en ny plånbok, och gå igenom detta, steg för steg, ta skärmdumpar för handledningen.

Relaterade nyheter


Post Altcoin

Investeringsstrategier

Post Altcoin

En enkel Cryptocurrency Mining Guide för X-algoritmer

Post Altcoin

Vad är Litecoin?

Post Altcoin

Spela på VM med BlackCoin Betting

Post Altcoin

Den 6 bästa Bitcoin gruvprogrammet

Post Altcoin

Bitcoin & kortfristig avkastning

Post Altcoin

Handledning om hur man byter till Reddcoin POSV Wallet

Post Altcoin

Hur man köper NEO i 3 enkla steg: En nybörjarhandledning

Post Altcoin

Segwit2x, UASF och möjlig gaffel - Här är vad du behöver veta

Post Altcoin

Stigningen av Potcoin

Post Altcoin

En enkel metod för att öka din bitcoins säkerhet

Post Altcoin

BTC.com såld till Josh Garza av GAW Miners