Handledning om hur man byter till Reddcoin POSV Wallet | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Handledning om hur man byter till Reddcoin POSV Wallet

Handledning om hur man byter till Reddcoin POSV Wallet

Som många av er kanske vet, ledningen utvecklare av Reddcoin, Laudney, announcedthe officiella utgåvan av Reddcoin POSVWallet v1.3.0.0 idag. Även om det inte är nödvändigt att uppgradera till plånboken omedelbart, eftersom hela övergången till POSV inte kommer att hända förrän 2 aug 2014, bör Reddcoin användare överväga att byta så fort som möjligt. Till skillnad från tidigare uppgraderingar plånbok, tar detta en lite mer arbete, så vi kommer att hjälpa dig att ta det steg för steg:

Ladda ner den nya Reddcoin POSV plånbok

Den nya plånboken kan erhållas från Github, genom att gå till denna länk. Välj ditt operativsystem för att ladda lämpligt format. Denna guide kommer att fokusera på Windows-versionen av plånboken, men kan uppdateras för att inkludera Linux, och möjligen Mac i framtiden.

Kryptera din nuvarande Reddcoin plånbok

VARNING: När Kryptera din plånbok, måste du spela in kryptering lösenord på ett sätt som du inte kan glömma det, och att ingen annan kan komma åt den. Om du förlorar ditt lösenord, kan du inte använda din plånbok.

Öppna din nuvarande Reddcoin plånbok, klicka på "Inställningar" och sedan "Kryptera plånbok"

Detta kommer att ta upp menyn för att du anger kryptering lösenord. Än en gång, var försiktig med detta. När du krypterar din plånbok, måste du ha ett lösenord för att använda medlen i den. Om du förlorar lösenordet är något Reddcoin i plånboken i praktiken förlorat också. Medan jag inte skulle föreslå att hålla en kopia av plånboken som är okrypterad, eftersom det inte är en säker praxis, om du är osäker på att du kan komma ihåg ett lösenord, eller hänga med ett rekord, och föredrar att ge upp att säkerheten, då bör du göra en kopia av den okrypterade plånbok innan du krypterar den. Men som sagt, det är inte ett säkert sätt att lagra alla digital valuta.

Säkerhetskopiera din Reddcoin Wallet.dat

När du har krypterat din Reddcoin plånbok, göra en kopia av wallet.dat filen som finns i mappen Reddcoin.

Se till att du klistrar denna kopia i en annan katalog än din vanliga Reddcoin wallet.dat. Det är en ännu bättre idé att göra en kopia på en flash-enhet, extern hårddisk, en annan dator, eller alla av ovanstående.

Avinstallera gamla Reddcoin plånbok och installera den nya Reddcoin POSV plånbok

För att avinstallera gamla Reddcoin plånbok, först bör du köra avinstallations ansökan

Detta kommer att lämna vissa filer intakta. Nu måste du ta bort alla de återstående filerna, med undantag för wallet.dat.

Nu kopiera reddcoin-1.3.0.0-win.zip till mappen Reddcoin och packa upp den.

Detta kommer att göra nya mappar, så navigera till undermappar som skapas i Reddcoin katalog, reddcoin-1.3.0.0-win32 och kör reddcoin-1.3.0.0-win32-installationsprogrammet.

Under installationen kommer du att uppmanas att ge din Reddcoin katalog. Se till att du väljer den mapp som innehåller din Reddcoin wallet.dat.

0

Lansera den nya Reddcoin POSV plånbok

Nu går du till din Reddcoin-qt program, starta det, och Reddcoin nätverket bör börja synkronisera. Du kanske märker att jag använder en genväg, som jag använder -datadir = "folderpath" att rikta där mina Reddcoin datafiler lagras. Detta är inte nödvändigt, men jag gör det för att inte fylla min SSD. Du kan ignorera det, om du inte har en anledning att lagra alla datafiler i samma katalog.

Nu är allt du behöver göra är att vänta för nätverket att komma ikapp. Mine närvarande lista "inga blockera källor tillgängliga", men som i allmänhet kommer att klara upp med lite tid, och bör bli mindre vanligt eftersom fler användare byta till ny plånbok. Uppdatering: Det är nu synkroniseras! Bilden uppdateras för att visa det.

2

Relaterade nyheter


Post Altcoin

Obekräftad Bitcoin Transaction? Så här förkortar du Bitcoins transaktionstid

Post Altcoin

Bitcoin Scam Test - 10 Verktyg för att avgöra om en Bitcoin Business är Legit

Post Altcoin

Hur man anspråk på din Bitcoin Cash och säljer den till Bitcoin (TREZOR, Ledger, Electrum)

Post Altcoin

FIMK - Revolutioniserande Finlands ekonomi med Cryptocurrency

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) En riktigt anonym cryptocurrency

Post Altcoin

SEC Preliminär utredning till GAW Miners bekräftas och information läckt

Post Altcoin

Ripple Implosion

Post Altcoin

Gavin Andresen visar hur man implementerar ett tvåfaktorsskydd av plånboksfiler

Post Altcoin

Hur Darkcoins Anonym DarkSend hjälper Bitcoin

Post Altcoin

Hur man köper EOS i 3 enkla steg - En nybörjarhandledning

Post Altcoin

Staten av Dogecoin Pt. II

Post Altcoin

Handledning: Hur man använder Darkcoin Plånbok och Darksend