Reddcoins revolutionära förändring: Bevis på Stakeshastighet (PoSV) | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Reddcoins revolutionära förändring: Bevis på Stakeshastighet (PoSV)

Reddcoins revolutionära förändring: Bevis på Stakeshastighet (PoSV)

I går nämnde vi möjliga orsaker till Reddcoin s priceremaining så låg som det fastnat i ett 2-4 satoshi rut under ganska lång tid. Men på grund av det förnyade intresset på grund av den nya utvecklingen av Proof of Stake Velocity (PoSV) algoritm, de skäl som tidigare nämnts inte längre räcker för att dämpa priset. - Dustin O'Bryant, grundare och redaktör för Coin Brief

Tidigare idag Reddcoinannounced sina planer på att genomföra en PoSV algoritm (update: Macand Windows Reddcoin plånbok uppgradera handledning till POSV) för att ersätta sin nuvarande PoW en. Tillkännagivandet ledde till en jättestor ökning med 300% i Reddcoin pris från bara 3 satoshis till 12. Den revolutionerande drag av Reddcoin kommer inte som någon överraskning för någon som har följt dess utveckling sedan lanseringen av Reddcoin i februari, men har fångat uppmärksamhet andra medlemmar av digital valuta världen.

Reddcoin PoSV: Vad du behöver veta

Resonemanget och förklaring av PoSV bygger på uppgifter som lämnas ut av myntets utvecklare på deras under Reddit, och finns i två delar: en akademisk addressto behovet av att genomföra nya åtgärder för att rädda den tidigare krisdrabbade myntets nedgång av värde på börserna, liksom som en FAQ bookletoutlining detaljerna i det nya systemet, som båda finns i pdf-format.

PoSV är utformad för att bekämpa hotet från överlägsen ASIC miningequipment, som för närvarande förstör värdena för många andra mynt med sin förmåga att drastiskt outmine CPU och GPU riggar. Som en ASIC immun algoritm kommer PoSV skydda myntet från att kraftigt minerade och dumpade på börserna. Dessutom PoSV ger incitament till dess innehavare bara genom att ha sin plånbok öppet och på nätet, som kommer med en hastighet av 5% ränta annually- vilket är högre än de flesta PoS mynt, men inte så hög att den orsakar inflation att komma ur kontroll.

Vid inverkan av dess genomförande kommer gruvarbetare som för närvarande förvärvar Reddcoins fortsätta att kunna bryta Reddcoin under en längre tid, men blocket halvering har ökat till en gång var 50.000 block, som bör vara cirka 35 dagar. Efter 3 till 6 halvings kommer PoW vara pensionär, och systemet kommer att portas till ren PoSV. Detta som kommer att ta bort möjligheten att bryta Reddcoin direkt.

Om jag kan inte Mine Reddcoin Vad kryptovaluta Ska jag Mine?

Istället kommer gruvarbetare som vill bryta Reddcoin måste gå gruv multipools som kommer att sättas till mina andra digitala valutor. Dessa mynt kommer sedan att säljas, användas för att köpa reddcoins, och slutligen betalas ut till gruvarbetarna (liknande blackcoin). Fördelen med detta är att med PoSV behöver gruvarbetare inte köpa ASIC gruv redskap för att hålla upp, och riskerar att möta den utrustning som löper ut på grund av tung användning innan återfå sin ROI, som har observerats med BitcoinASICs.

De multipools kan ställas in på gruv mynt som använder ASIC resistenta algoritmer. Utöver detta kommer det att ta bort det konstanta säljtryck från pooler som har hållit Reddcoin värde ner och kommer att ersätta det med att köpa tryck från multipools köper Reddcoin, vilket kommer att bidra till att öka Reddcoin värde.

Så, hur kommer nya Reddcoins produceras?

I PoSV systemet sker präglingen när en Reddcoin plånbok synkroniserar med blockchain och verifierar transaktioner på ett sätt som liknar gruvdrift. Genom ständig kontroll, nätverket förblir säkrare och din insats av reddcoins autentiseras. Thss gör det möjligt att ta emot i genomsnitt 5% årlig ränta, så länge plånboken stannar på nätet.

Den nuvarande totala cap mynt är 109 miljarder, men PoSV i teorin, kommer att innebära att det finns ett oändligt utbud. Men som det totala antalet mynt kommer att vara runt 30 miljarder när PoW stannar och PoSV börjar kommer det att ta en mycket, mycket lång tid att nå även de tidigare väntat 109 miljarder.

Denna tidigare outgrundliga satsning på PoSV kommer att kraftigt övervakas av varannan Scryptaltcoin. Scrypt mynt som inför dilemmat att bli kraftigt minerade av ASIC utrustning kan inte längre behöver överväga möjligheten att sammanslagna mining för att locka gruvarbetare. Sammanslagen mining kan tyckas ett incitament för vissa, men det utgör ett hot av den svagare mynt som 'tas över' av en högre värde på lång sikt.

Hur Kommer Reddcoin s POSV Algorithm Hjälp Andra Cryptocurrencies?

Om denna nya algoritm fångar på utan problem kan regeringstid maskiner ASIC mycket väl vara nära utgångsdatum. Utan behovet av att köpa ASIC gruvriggar, som ofta kan kosta uppemot $ 10.000, kan gruvhobby fortsätta att använda sina egna sammansatta maskiner för att generera givande inkomster.

Reddcoin är inte främmande för innovativa idéer. I loppet av bara några månader, Reddcoin gjort vågor med lanseringen av sin IPO, strax följt av starten av Reddcoin Broadcast-plattformen, som i huvudsak är en tjänst för människor att sprida sina varumärken eller meddelanden på sociala medier med kraftigt förstärkt räckvidd. Nu, med denna nya utveckling, Reddcoin gemenskap på reddit har en förnyad känsla av förtroende i myntet, och dess utvecklare. Stor oro hade uttryckt att om myntet var att förlora kampen för att vara det näst bästa digital valuta på marknaden, på grund av ett extremt lågt värde beror på den sluga investerare manipulera Reddcoin på valutamarknaderna, men det har försvunnit nu.

Det är säkert att detta är en mycket spännande tid för digitala valutor i allmänhet. Enligt min personliga åsikt, skulle det vara smart att hålla ögonen på Reddcoin

* Författare har inget innehav i Reddcoins, men skulle älska det om han kunde drunkna i den.

Relaterade nyheter


Post Altcoin

Beta recension - Reddcoins sociala plånbok med social nätverksintegration

Post Altcoin

Anonymity of Cryptocurrencies Part II - Cryptonote & Darkcoin

Post Altcoin

Guide: 4 Nasty Programmer som kommer att kapa dina filer för Bitcoins

Post Altcoin

Dogecon SF: En part som var överraskande allvarlig

Post Altcoin

PGP-kryptering - En nybörjarguide

Post Altcoin

Ethereum höjer $ 6,4m i första kvartalet av Genesis Sale

Post Altcoin

Cryptocurrency Battle of the Greens

Post Altcoin

Söker Myntrepresentanter från Crypto Communities

Post Altcoin

Darkcoin läggs till Darknet Drug Marketplaces

Post Altcoin

BTC-e: Bitcoin Exchange med Mixed Forex & Altcoins

Post Altcoin

Den 6 bästa Bitcoin gruvprogrammet

Post Altcoin

Hur man köper Dash i 3 enkla steg - En nybörjarhandledning