Reddcoin avslöjar en Social Wallet, POSV-uppdateringar och en social plattform | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Reddcoin avslöjar en Social Wallet, POSV-uppdateringar och en social plattform

Reddcoin avslöjar en Social Wallet, POSV-uppdateringar och en social plattform

Reddcoinis en valuta som jag har följt under en längre tid, och de flesta av samhället har tålmodigt väntat på valutan att släppa, och växla till Poof av Stake Velocity

POSV).

Igår meddelade Laudney, ledningen utvecklare av Reddcoin, att en "meddelande i morgon kommer att göras strax efter blocket 190 tusen." Medan de flesta räknar med att detta var att tillkännage den förestående frigivning av POSV den faktiska announcementwas något mycket större.

Reddcoin Social plånbok

Inte bara POSV närmar publik beta, men också en helt ny typ av plånbok, känd som en "social plånbok", har utvecklats. Plånboken är:

Den allra första fullt fungerande kryptovaluta plånbok som integrerar olika sociala funktioner som IRC chat, nyhetsflöde och officiella tillkännagivandet

Den har utformats för att vara enkla att bygga och många fler sociala funktioner, såsom musik, video, spel, kommer att införas en efter en under de kommande månaderna. Den sociala plånbok förbättrar användarnas engagemang, och tillsammans med PoSV ökar nätverkssäkerhet och passar rätt in med Reddcoin mål att bli den sociala valutan i den digitala tidsåldern.

Den sociala plånboken har ett helt nytt användargränssnitt design som gör den traditionella QT UI ser föråldrade. Det kan fungera som en lokal datorprogram eller arbetar med demoner som körs på fjärrservrar via krypterade RPC-anrop. Det är fullt fungerande på Windows, Linux och Mac OS X.

Den sociala plånboken redan används av Reddcoin utvecklare på en daglig basis. Från och med idag, varje dag vi skickar ut inbjudningar till de 10 Medverkande på dagen för att ansluta sig till oss i beta-testning. Under de kommande veckorna kommer det sociala plånboken vara tillgänglig för alla.

 Social Platform

Utvecklaren fortsatte med att vagt nämner en "nästa generations social plattform", som var mycket begränsad i sin beskrivning:

Målet med Reddcoin är att berika och underlätta mänsklig social interactions.Our nästa generations sociala plattformen är också under aktiv utveckling. Dricks i alla sociala nätverk kommer att vara en viktig del av plattformen, men det är inte allt. I detta skede är vi medvetet mycket hemlighetsfull om detaljerna i plattformen på grund av konkurrensskäl. På sommaren kommer du att ta reda på mer om helheten och detaljerna.

Personligen har jag varit en anhängare av Reddcoin sedan innan lansering, och även investerat en liten mängd i den ursprungliga IPOC. Det kan göra mig lite partisk, men jag tror att denna utveckling och bilderna talar för sig själva. Om Reddcoin laget kan klara detta, kommer det att vara ett stort steg framåt och visar innovation som är möjligt i den digitala valutan världen. Jag förväntar mig helt att många andra dev lag kommer att försöka efterlikna dessa program och system, men i den takt saker för närvarande pågår kommer Reddcoin laget alltid ett (eller tre) steg framåt.

Detta kommer att bli intressant att titta på, och man kan förvänta sig att Coin Brief kommer att hålla dig uppdaterad om den senaste utvecklingen.

Relaterade nyheter


Post Altcoin

Vad är Darkcoin, den anonyma valutan?

Post Altcoin

Hur man köper EOS i 3 enkla steg - En nybörjarhandledning

Post Altcoin

En enkel metod för att öka din bitcoins säkerhet

Post Altcoin

Beta recension - Reddcoins sociala plånbok med social nätverksintegration

Post Altcoin

8 sätt att aldrig missa en viktig bitcoinuppdatering

Post Altcoin

Ädelstenar bringar krypto till alla

Post Altcoin

Segwit2x, UASF och möjlig gaffel - Här är vad du behöver veta

Post Altcoin

Vad är Dogecoin, The Charity Coin?

Post Altcoin

Vad är Dogecoin

Post Altcoin

Åtkomst till Darknet på under 2 minuter - nybörjarhandbok

Post Altcoin

Handledning: Hur man använder Darkcoin Plånbok och Darksend

Post Altcoin

Myriads EasyMiner tar Myriadcoin till nya marknader