Beta recension - Reddcoins sociala plånbok med social nätverksintegration | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Beta recension - Reddcoins sociala plånbok med social nätverksintegration

Beta recension - Reddcoins sociala plånbok med social nätverksintegration

Som en aktiv medlem i Reddcoin samhället, såväl som någon som ofta har skrivit artiklar om Reddcoin och det är developement, fick jag tillgång till betaversionen av denna nya plånbok. Jag har nu haft en chans att använda den för ett bra tag, och vill dela min uppfattning om vad den gör rätt, och vad det saknas.

Översikt över Reddcoin Social plånbok funktioner

Twitter i Reddcoin Social plånbok

Som Reddcoin är ganska aktiv på Twitter, är detta ett bra drag. För närvarande finns det två flikar i samband med Twitter, och var och en har en unik syfte:

1. "Meddelande" -fliken, för officiella Reddcoin meddelanden

Den här fliken visar de senaste tweets från @Reddcoin, och därmed ger användarna ett enkelt sätt att se vad som sägs av den officiella Reddcoin laget. Genom att klicka på en tweet öppnas användarens webbläsare direkt till den tweet, vilket ger möjlighet att läsa svaren, retweet eller svara sig. Jag har fångat mig att klicka på denna ganska ofta, och det har verkligen ökat mängden @ Reddcoin tweets som jag läst.

2. "nyheter" fliken för allmän #Reddcoin tweets

Fliken News har två alternativ, ett för Reddit och en för Twitter. När Twitter väljs är de senaste Tweets som inkluderar #Reddcoin visas. För en social valuta, bidrar detta till att ge insikt i vad samhället talar om, och än en gång jag applåderar det.

Totalt sett är Twitter integration ganska smidig och åstadkommer exakt vad det verkar som det skulle. Produkten är i beta, så jag är säker på att dessa funktioner kommer att vara mer konkretiseras eftersom tiden går, men jag är imponerad av utvecklingen hittills.

Reddit i Reddcoin Social plånbok

Ungefär som med Twitter ger Reddit integration användaren direkt tillgång till Reddcoin subreddit. Denna tillgång finns under "News" -fliken, tillsammans med Twitter #Reddcoin nyheter. Detta ger tillgång till de senaste inläggen i subreddit, och följer tillsammans med temat "News" -fliken Twitter, som Reddcoin gemenskap oftast koncentrerad på Reddit och Twitter. Det finns inte mycket mer att säga om detta ämne, som jag tror att skärmdumpen nedan talar för sig själv.

IRC Chat i Reddcoin Social plånbok

Den absolut största dra, och mest imponerande inslag i plånboken är det integrering med Freenode #Reddcoin IRC Chat-kanal. När fliken Chatt klickar visas en skärm där användaren att mata in ett chat smeknamn. Om användaren väljer att hoppa över det, är det standard en slumpmässigt numrerade "Reddlet" namn.

Gång ansluter klickas, användaren släpps in i Reddcoin IRC-kanal, samt chatta fritt. Den Reddcoin kanalen är alltid full av människor, men ibland kan vara lite långsam. Men jag räknar med att kommer att förändras en hel del när plånboken lämnar beta och blir standard plånboken för Reddcoin. Med så många användare som presenteras med IRC chat, utan att behöva göra något mer än att klicka på två knappar inuti deras plånbok, är IRC för Reddcoin sannolikt att vara ganska livlig.

Av de olika funktioner som plånboken medför, känns det en av de mest kompletta. Det ger verkligen Reddcoin känslan av att vara "Social Currency".

Uppdaterad gränssnitt i Reddcoin Social plånbok

De gamla Reddcoin plånbok fungerar helt bra, men ser nästan exakt samma som den generiska plånboken för hundratals andra mynt. Den nya designen i Reddcoin Social Wallet är snygg och ger en viss personlighet till Reddcoin Brand. För att exemplifiera detta, här är några av de uppdaterade skärmar jämfört med de klassiska plånbok skärmar.

Reddcoin Dashboard

 

Reddcoin "Skicka" Skärm

Reddcoin "emot" Skärm

0

1

Funktionellt, dessa uppdateringar gör mycket lite. Men de är mycket estetiskt tilltalande, och skulle kunna utvecklas för att ge ytterligare funktioner som inte finns i standardmodell plånböcker.

Mina Begäran om Reddcoin Sociala plånbok funktioner

Alla tillägg till Reddcoin Social plånboken är bra i min mening, men en del skulle kunna förbättras en hel del. Naturligtvis är detta plånbok i beta, och jag vet att en hel del funktioner läggs i framtiden, men här är de uppdateringar som jag skulle vilja se:

  • I stället för att kräva en webbläsare för att öppna Twitter eller Reddit inlägg bör ha möjlighet att öppna sidorna inne i plånboken.
  • Användarna bör också kunna logga in på sina Twitter eller Reddit konton via plånboken.
  • Facebook måste integreras.
  • Snarare än att vara begränsad till Reddcoin sidor, ger användarna möjlighet att se andra profiler, hashtags, subreddits, etc. Jag vet att det låter motverka intuitivt att ett lag som försöker att bygga ett varumärke, men när en användare använder plånboken de redan intresserade av Reddcoin. Mer frihet på detta sätt skulle ge användarna en verklig anledning att använda det som deras sociala nätverk nav, snarare än bara för Reddcoin.
  • Tipping måste genomföras för alla dessa sociala nätverk, och på IRC-kanal. På IRC chat-kanal, skulle det vara förståeligt om deponering var begränsad till användare som använder den sociala plånbok, eftersom det skulle ge ett sätt att knyta en användare till en plånbok, utan behov av en mellanhand tipbot.

Naturligtvis, även utan dessa tillsatser, är den nya Reddcoin Social plånbok ligor före konkurrenterna. Jag är mycket imponerad av det, och det kommer att fungera utmärkt med övergången till POSV. Även om jag kan ha funktioner som jag skulle vilja se till, skulle de bara vara grädde på moset.

Än en gång, till Laudney, Hoppipoppipolla (skaparen av plånboken), och resten av Reddcoin laget, jag applåderar dig. Bra jobbat. Fortsätta framåt och stanna några steg före konkurrenterna. Om du kan hantera det, då jag förväntar mig att se Redd runt ganska länge.

Relaterade nyheter


Post Altcoin

Så här köper du Litecoin med Paypal, ett kreditkort eller en banköverföring

Post Altcoin

Vad är Ripple? En Look Inside Crypto 2.0

Post Altcoin

Reddcoin avslöjar en Social Wallet, POSV-uppdateringar och en social plattform

Post Altcoin

GAW Miners Scheme avslöjas äntligen

Post Altcoin

Den kompletta handboken för att använda Bitcoin anonymt runt om i webben

Post Altcoin

Handledning: Reddcoin POSV Wallet Upgrade på en Mac

Post Altcoin

Kalifornien Ett steg närmare att legalisera Bitcoin

Post Altcoin

Vad är Altcoins?

Post Altcoin

Så här köper du IOTA: En grundläggande nybörjarhandledning

Post Altcoin

Ethereum höjer $ 6,4m i första kvartalet av Genesis Sale

Post Altcoin

Reddcoin Social Broadcast

Post Altcoin

SEC Preliminär utredning till GAW Miners bekräftas och information läckt