Ripples Jesse Powell avgår | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Ripples Jesse Powell avgår

Ripples Jesse Powell avgår

Efter händelserna i fredagens artikel stående krypto värld siffra, Jesse Powell, en krusning styrelseledamot, har meddelat sin avsikt att gå skilda vägar med oroliga alt mynt.

Ripple står inför en annan stort bakslag efter fiaskot som involverar Jed MacCaleb tillkännagivande till investerarna på ett forum, avslöja sina planer för att likvidera helheten av hans XRP innehav. Fellow styrelseledamot och pionjär investerare av XRP, tillägger Mr Jesse Powell, nu investerare bekymmer efter sin avgång ur styrelsen. De nya elände har tillskrivits den 'dominoeffekt': en tumultartad nedgång i XRP värde.

Mr Powell offentliggöras sin avgång beslut genom att lägga den på subreddit för Ripple. Han hade uttryckt sin mycket personliga synvinkel Jed MacCaleb likvidation tillkännagivandet och orsakerna bakom hans beslut att avgå från styrelsen:

"Idag har jag lämnat in min avskedsansökan från styrelsen för Ripple Labs. Även om jag bryr mig om de människor som arbetar där och jag önskar företaget bäst kan jag inte personligen fortsätta att stödja verksamheten. Jag tror att tekniken och protokollet håller stora löfte, och har sedan starten, vilket är anledningen till att jag var bolagets första investerare. Eftersom Jed avgång har företagsledningen tagit en annan riktning. Tyvärr visionen Jed och jag hade för projektet i början har varit förlorat."

En brist på solidaritet

Jesse Powell ord visas en fullkomlig bestörtning över bristen på korrekt beslut av Ripple. Särskilt det beslut som tillät stora mängder XRP att hållas av de viktigaste medlemmarna, såsom Jed MacCaleb. Powell hade antagit innehaven gavs till de nyckelpersoner i en vaktmästare läge, och att de skulle vara tillbaka vid XRP stabilitet etableras. Men som vi nu vet alltför tydligt, det var inte fallet med
Jed MacCaleb.

Powell anser att detta avvecklar innehav har lett till honom att förlora förtroendet för riktning och framtid Ripple. Mr. Powell betonade detta tydligt med detta uttalande:

"Jag är inte längre säker i ledningen eller bolagets förmåga att återhämta sig från grundarnas förbryllande tilldelning till sig 20% ​​av XRP, som jag hade hoppats tills nyligen skulle återlämnas. Före Jed avvikelse från Ripple hade jag frågade grundarna att återvända sin XRP till företaget. Jed överens om men Chris minskade avgångs ett dödläge. I eftermiddag revisited jag fördelningen diskussion med paret och om igen, där Jed var öppen, Chris var fientliga."

Kanske som en eftertanke, tillade Mr Powell att ingen fientlighet eller illvilja var avsett att de människor som arbetar i Ripple organisation, och att hans beslut att avgå berodde på hans bristande förmåga att acceptera och anpassa sig till de nuvarande skickade beslut som utfälld.

"Som investerare, naturligtvis, hoppas jag att Ripple Labs kommer att övervinna sina hinder och bevisa min brist på förtroende felplacerad. Tyvärr, till skillnad från de grundare, jag har inte delar av XRP att dumpa om jag inte tror att det fungerar ut."

Krusningar och vågor

Med den senaste tidens stora störningar i Ripple kärn team, är investerarnas förtroende och moral på en all time low. Huvuddelen av motreaktion består av investerare dumpning XRP i en rasande takt och stora mängder. Värdet på XRP fortsätter att glida in i en avgrund, en som investerare inte är säker på att klättra tillbaka ut. Medan en liten handfull investerare som tror på den tekniska potentialen för Ripple håller på, de allra flesta är rädda för att andra viktiga medarbetare i Ripple kommer att följa Jed MacCaleb ledningen och fortsätt att avveckla sina innehav inom en snar framtid.

Jesse Powell utträde från Ripple betyder bara slutet på en arbetsrelation. Mr Powell är VD för krypto valutaväxling, Kraken. Kraken har vuxit till att bli populär bland handlare, och det är ingen tvekan om att Jesse Powell kommer att ha någon brist på engagemang eller nya investeringsmöjligheter inom krypto världen.

Den verkliga förlusten tillhör krusning, kan investerare ser detta som ett tecken på instabilitet inom företagets kärna. Om Ripple är att överleva denna studie de måste göra allt de kan för att stabilisera värdet av XRP, för att öka och slutligen återvinna förtroendet hos sina investerare, och återta sin tidigare position som en utmanare till Bitcoin.

Relaterade nyheter


Post Altcoin

Mastercoin och Omniwallet Beta

Post Altcoin

Fyra fakta om Bitcoin plånböcker som du måste veta

Post Altcoin

8 sätt att aldrig missa en viktig bitcoinuppdatering

Post Altcoin

Så här köper du Namecoin (Paypal, kreditkort, kontanter) - 100% Säker och enkel

Post Altcoin

En enkel metod för att öka din bitcoins säkerhet

Post Altcoin

Ripple Implosion

Post Altcoin

Anonymity of Cryptocurrencies Part II - Cryptonote & Darkcoin

Post Altcoin

Fluttercoin: En ny idé i alternativ till Bitcoin

Post Altcoin

Rebranding, intervjuer och en fullständig lista över myntsidor

Post Altcoin

Obekräftad Bitcoin Transaction? Så här förkortar du Bitcoins transaktionstid

Post Altcoin

Bitcoin och framtiden för pengar

Post Altcoin

Analys: Bill Gates säger Bitcoin är bättre än valuta