Sex idéer Bitcoin och Altcoins måste omfamna del I | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Sex idéer Bitcoin och Altcoins måste omfamna del I

Sex idéer Bitcoin och Altcoins måste omfamna del I

Jag har varit att titta på utvecklingen av kryptovaluta under de senaste 5 åren sedan Satoshi Nakamoto först presenterade sin skapelse Bitcoin. Under den tiden långt över 300 nya cryptos har kommit på scenen, många av dem bleknar bort snabbt, inte ens fotnoter i större historia kryptorörelsen. Anledningen till varje misslyckande var annorlunda, och jag vill inte fastna i en diskussion om dem. Istället skulle jag vilja diskutera några idéer som jag tror att krypto samhället som helhet måste anamma. Några av dem kan verka underligt, och en del kan verka anklagande, men jag tror att jag är mer eller mindre korrekt i mitt resonemang. För att göra mitt fall jag kommer att behöva nämna några namn och eventuellt förolämpa vissa människor. Det är inte min avsikt, det är bara kommer att bli en av de oundvikliga fall. Detta är inte personligt, det är affärer, så låt oss gå vidare med den förståelsen.

1. Termodynamikens lagar kan inte ignoreras

De två viktigaste fysikaliska lagar i multiversum är den 1: a och 2: a Termodynamikens. Den första säger att inte kan skapas eller förstöras energi enbart ändras från ett tillstånd till ett annat. Den andra stater som så småningom allt faller isär. Det är helt avgörande att dessa två lagar beaktas av varje mynt utvecklare, och varje mynt investerare. Oavsett om du gruvdrift med en CPU, en GPU, eller en ASIC gruvarbetare, du bränner el och el är inte gratis. Så länge vi lösa problemet med energiproduktion och energiförbrukning, det kommer att bli en allt större faktor på lång sikt av alla eventuella krypto valutor. Du kan inte få någonting för ingenting. Detta är en grundläggande lag som styr universum, och hävdade att punkten är dum. När Jackson Palmer skapade Dogecoinhe gjorde det som ett skämt, och alla, inklusive Palmer, blev förvånad över att det tog fart. Visst, är det lilla Shiba Inu förtjusande, men ingen kunde ha gissat att doge skulle ta bort som det gjorde. Många människor, men gjorde rätt förutsäga att det skulle köras ut i sanden och krascha.

Bitcoin designades för att ta nästan ett sekel till fullo min och Nakamoto sannolikt aldrig förutsåg det att uppnå utbredd vanliga adoption. Absolut inte inom loppet av ett decennium. Doge, å andra sidan, var avsedd för det uttryckliga syftet med vanliga antagandet att skapa en ”tipping valuta” och syftade till att ge 80 miljarder enheter. Därefter fattades beslut om att tillverka dem på obestämd tid, en situation som strider mot de lagar om tillgång och efterfrågan. Med ingen gräns för sin produktion, skulle det snart inte finnas någon lönsamhet till följd av den ständigt ökande utbudet och konstant eller stigande produktionskostnader. När lönsamheten föll till incitament att fortsätta att arbeta skulle minska, och gruvarbetarna skulle gå vidare till grönare betesmarker. Som ni kan se i följande tabell, har priset på doge varit på ett konsekvent nedförsbacke. Lägg märke till hur doge spetsade i januari som svar på samhället sänder den jamaicanska Bob laget till Sotji. Då är det spetsade igen i februari innan dropping.Another, mindre, spik berodde på framgångsrika sponsring av Josh Wise på NASCAR. Efter det har värdet konsekvent minskat. Ovanstående grafiska är en 30 dagars ögonblicksbild av doge marknad. Genom att jämföra de två graferna kan du se hur doge har gått från $ 60 miljoner till $ 30 miljoner i 90 dagar. Inte helt oväntat finns det för närvarande 80 miljarder doge i omlopp, med ytterligare 20 miljarder väntas vid årets slut. Även om det har varit ett fåtal företag som nyligen har börjat anta doge som ett betalningsalternativ, jag förväntar mig inte att denna trend fortsätter. Det finns ingen anledning för dem att göra så om värdet fortsätter att sjunka. Och det kommer att fortsätta att sjunka eftersom fler och fler doge kommit till stånd, vilket leder till hyperinflation. Varför skulle jag accepterar Doge värderade at.00049 på morgonen att veta det kommer sannolikt endast worth.00045 när jag stänger butiken? Bitcoin har haft volatila prissvängningar, men eftersom det var känt att endast ett begränsat antal Bitcoins någonsin skulle produceras, kommersiell adoption var en kalkylerad risk görs med långa utsikt i åtanke. Det kommer aldrig att bli ett slut på tillförseln av doge, därför ingen anledning att förvänta sig att priset för att någonsin stiga. Även om Doge var att byta algoritmer för att POS och / eller slå samman-mining, är priset aldrig kommer att stiga.

2. Större är inte nödvändigtvis bättre

Många andra mynt, ser framgång dogen och fullständigt missförstånd, hoppade på tåget och beslutade löjligt höga tal var 'Next Big Thing'. Kittehcoin (25 miljarder), Infinitecoin (90 miljarder) och andra mynt bestämde att de skulle avsätta doge och bli den nya Internet älskling. Och alla av dem har misslyckats kapitalt, mycket till förvåning en hel del observatörer däribland jag själv. Om du hade berättat för mig under 2011 att en krypto valuta med en hund för en maskot absolut skulle krossa två cryptocurrencies med katt teman (Kittehcoin och Catcoin) Jag skulle ha skrattat åt dig. Och ändå hände det. Skälen är riklig, och jag är säker på att någon kommer att skriva ”Hur Doge Vispa Kattdjur” och jag kommer gärna läsa den artikeln eftersom jag tycker om att lära sig nya saker. Det mest absurda exemplet på detta fler mynt = mer populärt ras, i mina ögon, är XXL mynt som lovar att släppa ”2.800 miljarder (sic).” För att ge dig en referensram för varför detta är löjligt (ifall det inte omedelbart skenbara), är den humana populationen 6 miljarder. Det betyder att varje man, kvinna och barn på jorden kan få 400 av dessa XXL mynt, och skulle det fortfarande finnas några kvar. Denna ganska mycket garanterar att de aldrig skulle vara värt mycket av någonting.

3. Mindre är inte alltid mer

Den uppenbara take-away från ovanstående lärdomen är att man bör begränsa antalet mynt produceras, ja? När allt kommer omkring är Bitcoin kodas för att bara producera 21 miljoner enheter totalt. Även om var och en kan delas upp till 8 decimaler, lämnar detta fortfarande Bitcoin kan svingar ett betydande inflytande på marknaden, även med antalet Bitcoins som har oåterkalleligen förlorade i början innan de faktiskt hade något verkligt värde. (För att inte tala om Satoshi Nakamoto enorma innehav.) Arbetsprincipen bristen, och sannolikt försöker bevisa att dogecoin var inte dummaste idé att slå crypto, någon utvecklad 42 Coin, en hänvisning till Douglas Adams klassiska ”Liftarens guide till Galaxy ”. Det skulle bara vara 42 av dessa någonsin producerats, en situation som ledde till en absurt hög initial värde av $ 800.000. Självfallet, brast bubblan nästan omedelbart och priset har kratrar på $ 9000. Det brant krasch, förresten, leder mig till min nästa punkt... Som kommer att täckas nästa vecka, i del två.

Relaterade nyheter


Post Altcoin

Bitcoin & kortfristig avkastning

Post Altcoin

Introduktion till Ecuadors officiella, statliga Sanctioned Cryptocurrency

Post Altcoin

Reddcoin Social Broadcast

Post Altcoin

The Potcoin Way

Post Altcoin

Brock Pierces Realcoin är en dålig idé, och det här är varför

Post Altcoin

Hur man köper Stellar Lumens i 3 enkla steg: En nybörjarhandledning

Post Altcoin

Vad är Darkcoin, den anonyma valutan?

Post Altcoin

BTC.com såld till Josh Garza av GAW Miners

Post Altcoin

Bitcoin Scam Test - 10 Verktyg för att avgöra om en Bitcoin Business är Legit

Post Altcoin

Är Dogecoin Dead? Eller kommer Doge att stiga igen?

Post Altcoin

Köp Peercoin med Paypal eller kreditkort

Post Altcoin

Kalifornien Ett steg närmare att legalisera Bitcoin