Kickstarter för Sluice Box Custom Scrypt Mining Rigs | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Kickstarter för Sluice Box Custom Scrypt Mining Rigs

Kickstarter för Sluice Box Custom Scrypt Mining Rigs

Uppdatering: kicken misslyckades, men skaparna av denna rigg har erbjudit sig att göra individuella, specialbeställningar. De kan kontaktas via kicken sida, som är kopplad till i artikeln.

Digital Gold Rush är den... Om du inte trött på jämförelser mellan Kalifornien guldrusch av 1849 och integreringen av Bitcoinand andra cryptocurrencies 2014 Låt mig kasta en annan på dig. Det har länge sagts att det inte var gruvarbetarna som fick rik då, det var killarna säljer hackor och spadar. Med detta i åtanke, jag ge dig den Sluice Box, en stapelbar hem Scrypt miningrig.

Vad är en "Sluice Box Scrypt Mining Rig"?

Vid första anblicken liknar en ambitiös Erector set med några datorfläktar anslutna, och det är i huvudsak vad det är, om än en som gjorts med flygplansaluminium.

Finns nu på kicken du kan få en av dessa USA-tillverkade kit för endast $ 99 för startmodellen kallas Mini som klarar 3 grafikprocessorer. En ytterligare $ 50 på ditt löfte (vad de kallar ”vindtunnel Edition”) kommer att lägga fyra 140mm fläktar till mini. Nästa nivå är vad de kallar sin ”Original Miner Edition” som klarar sex grafikkort på en gång och kommer att köra dig $ 169. Om du vill ha fans, men tack på en extra $ 50 för ytterligare fyra 140mm fläktar. Eller för $ 500 kan du få två SLUICE_PRO ramar med 8 fans. Alla alternativ du väljer kommer med en 1 års garanti, en broschyr om hur man börjar gruvkryptovaluta och tillgång till deras webbforum för stöd.

Den Sluice_Box designades av Robert Murray Jr, en IT-arbetare som inte var nöjd med någon av de befintliga aluminium miningrigscurrently till försäljning. Han kunde ha gått med en vanlig mjölk låda, men han ville ha något med lite mer klass än så, så han bestämde sig för att bygga sin egen. Efter att ha sett hur bra det visade sig, samarbetar han med sin far, Robert Sr., en annan ingenjör som hade mer erfarenhet av maskinarbete och vän Robert Aguilar till massproducera och marknad riggarna.

Mini mäter 16” x14” x12” och väger en solid 8 pounds. På andra änden av skalan hittar vi Pro vid 25” x16” x12” och tips som skalor på en jättestor 14 pounds. Om du är ute efter att bygga allvarlig brytning på en budget, detta låter som en bra väg att gå.

Vad Perks gör den kicken för Scrypt Mining Rig erbjudande?

En sista anmärkning om dessa siffror, förresten: det $ 99 dollar priset för mini finns endast som en Early Bird perk. Detsamma gäller för $ 169 priset på nästa storlek modell kommer det ordinarie priset på att en vara $ 189. Både $ 438 och $ 498 förmåner inkluderar 8 fans, även om det skulle visa sig vara ett stavfel.

Med 27 dagar kvar på sin kampanj så långt de har höjt $ 338 av deras $ 5000 mål på grund av generositet två hjälpare. Så det finns fortfarande tid att få din miner, om du agera nu.

Relaterade nyheter


Post Altcoin

Anonymity of Cryptocurrencies Part II - Cryptonote & Darkcoin

Post Altcoin

Mastercoin och Omniwallet Beta

Post Altcoin

Cryptocurrencyers anonymitet Del I - Existerande protokoll och Zerocoin

Post Altcoin

Guide: 4 Nasty Programmer som kommer att kapa dina filer för Bitcoins

Post Altcoin

Bitcoin plånböcker: föredrar du webbaserad programvara eller vill du helst gå mobilt?

Post Altcoin

Introduktion till Bitcoin-handel

Post Altcoin

8 sätt att aldrig missa en viktig bitcoinuppdatering

Post Altcoin

Dogecon SF: En part som var överraskande allvarlig

Post Altcoin

Darkcoin läggs till Darknet Drug Marketplaces

Post Altcoin

Handledning: Hur man använder Darkcoin Plånbok och Darksend

Post Altcoin

Brock Pierces Realcoin är en dålig idé, och det här är varför

Post Altcoin

Reddcoin avslöjar en Social Wallet, POSV-uppdateringar och en social plattform