SpaceBIT att ge ett nytt sätt att finansiera rymdutforskning | Swedish.globalsciencecollaboration.org

SpaceBIT att ge ett nytt sätt att finansiera rymdutforskning

SpaceBIT att ge ett nytt sätt att finansiera rymdutforskning

SpaceBITis en ny, självutnämnd decentraliserad companythat kommer att fokusera på att skapa nanosatelliter för privat utforskning av rymden, och det kommer att använda en krypto stil pollett som främsta sätt att finansiera projekt. Den SpaceBIT team, som är en ”team av framgångsrika konsulter, entreprenörer, ingenjörer och raketforskare” syftar till att använda sin decentraliserade finansieringsstruktur för att utveckla olika tekniker som kommer att göra privata utforskning av rymden enklare, billigare och lönsamt för mindre företag.

Vårt mål är att förändra uppfattningar om utforskning av rymden, göra den mer tillgänglig för små privata företag och även allmänheten. Vi planerar att använda våra projekt för att generera Intellectual Property (IP) är lämplig för de större uppdragen.

Vilka uppdrag av SpaceBIT?

Företaget hävdar att den har, i dessa tidiga skeden, redan med framgång deltagit i flera ”Space ventures.” En del av dessa satsningar är ”lanseringen av Nano-satellit på en flera privata CubeSat projekt SpaceX CRS3 uppdrag och. ”ett annat projekt som genomförs av SpaceBIT var lanseringen av en nanosatellit tidigare i år, i april. Denna satellit lanserades som en sekundär nyttolast på SpaceX Falcon 9 CRS-3 uppdrag.

Företaget har också några planer för framtiden, som inte har genomförts ännu. Det yttersta målet för SpaceBIT är att ta de idéer och prototyper som produceras i deras tidiga utvecklingsstadier och förvandla dem till polerade produkter som kan integreras med befintliga rymdskepp system. För att uppnå detta övergripande mål, SpaceBIT planer på att arbeta med akademiska forskare, utforskning av rymden industriledare, och de olika samhällen som deras produkter kommer att marknadsföras mot. Genom att konsultera med dessa tre grupper av människor, SpaceBIT hoppas att på lämpligt sätt förbereda sig för marknaden och bevisa sin kompetens för allmänheten. Utöver detta huvudmål är SpaceBIT planerar att utveckla nanosatelliter med återinträde kapacitet, skapa ett utrymme valv och bank, starta 3D-utskrifter i rymden, delta i asteroidbrytning, och spåra asteroider som utgör ett potentiellt hot mot jorden.

SpaceBIT verkar ha en stor mängd entusiasm för sina projekt för att gå tillsammans med ambitionsnivå sina mål. Företaget är stolt över sin decentraliserade företagsstruktur, hävdar att det kommer att visa sig vara en mycket mer effektiv affärsmodell än systemet med centraliserade, sprang regeringen utforskning av rymden:

Regeringen kör utforskning, som finansieras av offentliga medel, har gett begränsad tillgång för medborgarna. Genom att ta itu med de utmaningar som publiken samhället finansierade rymdutforskning hoppas vi kunna utöka teknik och generera betydande innovativa immateriella rättigheter.

Och inte bara gör SpaceBIT tror att de kommer att kunna gå vidare utforskning av rymden mer än regeringen någonsin har, anser företaget också att de kan göra utforskning av rymden mycket lönsamma för alla SpaceBIT supportrar genom produktion av immateriella rättigheter:

IP intensiva uppdrag kommer att innebära en lönsam dynamik för dem som stöder SpaceBIT. Utforskning av rymden är en riskfylld verksamhet, men det är också mycket givande. Vissa beräkningar säger att för varje dollar som investeras i Apollo-programmet, har mer än 20 återlämnats.

SpaceBIT Inmatning av Public Eye

SpaceBIT tillkännagavs på London CoinSummitconference, en tvådagars krypto valuta företag konvention. Några viktiga namn i Bitcoin samhälls och kryptovaluta samhälle i allmänt var närvarande SpaceBIT lansering presentation. Två av de närvarande för lanseringen var Gavin Wood från Ethereum och Jeff Garzik en BitcoinCore utvecklare.

Företaget har inte varit mycket allmänheten om sin verksamhet hittills emot väldigt lite uppmärksamhet i media. Dessutom är deras hemsida för närvarande inte tillgängliga; Även när det var tillgänglig, det enda som visas var en logotyp för företaget, några kontaktlänkar, och orden ”Coming Soon”. Men enligt företaget är SpaceBIT planerar att gradvis offentliggöra sina planer, som arbete de gör med ledare i rymdutforskning industrin fortsätter. SpaceBIT anser att dess arbete, eftersom det börjar bli offentliga, kommer att visa sig vara värdefullt och främja privatiseras utforskning av rymden.

Vi arbetar med branschledande företag och kommer att avslöja våra planer och partnersips (sic) gradvis. Vi vill skapa en hälsosam surr kring vad vi do..We planerar att etablera ett nytt paradigm för utforskning av rymden. Vi tror att SpaceBIT kommer att bidra till att skapa ett nytt sätt för världen att engagera sig i och aktivt stödja en ny våg av utforskning av rymden. Uppstarts störningar når den slutliga gränsen och vi har ambitionen att leda vägen.

Initial finansiering för SpaceBIT

Som tidigare nämnts, planerar SpaceBIT att finansiera sina projekt genom att sälja en kryptovaluta baserad token-mynt. Dessa ”SpaceBIT Tokens” kommer att innebära en ägarandel i bolaget, vilket innebär att alla som köper dessa tokens kommer att få en del av vinsten från SpaceBIT i sina olika uppdrag. Bolaget planerar att sälja 100 miljoner tokens totalt sett och kommer att börja med att sälja 20 miljoner för att finansiera företagets första stora projekt. Denna första publik försäljning av 20 miljoner tokens har en tidsgräns på det, även om startdatum för försäljningen är ospecificerade vid denna tidpunkt. Dock uppgav SpaceBIT att den ursprungliga publiken försäljning kommer att pågå fram till ”slutet av året”, så vi räknar med att försäljningen kommer att börja någon gång under 2015 och kommer att fortsätta under nästa December.

Relaterade nyheter


Post Altcoin

Anonym cryptocurrencies: deras historia i korthet

Post Altcoin

Fluttercoin: En ny idé i alternativ till Bitcoin

Post Altcoin

Varför Reddcoin är den sociala valutan

Post Altcoin

Sex idéer Bitcoin och Altcoins måste omfamna del II

Post Altcoin

GAW Miners Scheme avslöjas äntligen

Post Altcoin

Glad 4th! Nya Bitcoin och Altcoin Tools efter semestern

Post Altcoin

Bitcoin Scam Test - 10 Verktyg för att avgöra om en Bitcoin Business är Legit

Post Altcoin

Spela på VM med BlackCoin Betting

Post Altcoin

Reddcoins revolutionära förändring: Bevis på Stakeshastighet (PoSV)

Post Altcoin

Hur man köper Zcash i 3 enkla steg - En nybörjarhandledning

Post Altcoin

Bitcoins dagliga rapport: BitFury Capital Invests i BitGo, KnCMiner stänger $ 14M-serien en investeringsrunda och mer

Post Altcoin

Så här köper du Litecoin med Paypal, ett kreditkort eller en banköverföring