Staten av Dogecoin Pt. II | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Staten av Dogecoin Pt. II

Staten av Dogecoin Pt. II

Denna artikel är en fortsättning på "The State of dogecoin Pt. 1"

23 AUG 2014

Atlanta, Georgia, USA

Låter plocka upp från december 2013. Eftersom denna månad var varm, bildligt talat förstås. Men vad jag menar är att det markerade den 2-åriga punkt där cryptos som helhet började blomstra. Om 'All Things Digital'hade blivit en start den månaden, du nu skulle ha tecknats till en daglig upplaga av 'All Things Alt.'. På den tiden var jag in i genomförandefasen av ett utbyte 1,5 år på gång, men på något sätt fann jag mig på 'Hangouts on Air' sessioner med en grupp krypto entusiasten om att utveckla en ny mynt och inrättande av en global konferens liknar WWDC och Google i / O - den senare är fortfarande i verken btw.

Det December och 11 månader innan det såg symbol för adoption; ett inflöde av varje Keiser Report betraktaren; näringsidkare som kunde förstå ett index; mom & pop som hört talas om någons rikedom ökat under natten; varje bedragare som såg möjligheter; och varje dev som, liksom varje tonåring som såg 'Social Network' kände att de kunde bli nästa Zuckerburg, kände att de kunde bli nästa Satoshi.

... December var varmt. Och vandrade dogecoin. Så cool.

Detta var under min Twitter dagar där, som nu, cryptocurrencies var mer av en aktiviströrelse än något annat. Om du kan tänka blodet som dräneras från mitt ansikte när jag såg dogecoin glida ner min tidslinje........I utmanar dig eftersom jag inte är vitt. Lulz.

Nej, men allvarligt: ​​Anoncoin, Megacoin, Digibyte, jag kunde hantera. Hobonickels, Goldcoin, Infinitecoin var du tvungen att vara skämt. När jag såg dogecoin... Rasande inte klippa det. Jag såg det ett hot mot aktiviströrelsen. Jag hade rätt, men fel samtidigt. Och detta var på grund av gemenskap.

- slutet av del II -Staten av Dogecoin3 August 2014

Atlanta, Georgia, USA

Miningis inte min grej. Det var aldrig. Kommer det att vara i framtiden? Kanske. Men för tillfället inte. Så hur jag skaffa gruvan är att köpa. Du förstår, jag var där. Jag minns de första dagarna av Bitcoin

Långt innan CoinBrief; långt innan dogecoin; långt innan Kalifornien förklarade det som en officiell valuta, när idén om en annan kryptovaluta betydde litecoin. Khalas.

Min första köpet var 47 Bitcoins. Det tog en weekend-resa via en färja från Tallinn, Estland till Helsingfors, Finland för att få dem. Jag träffade Jeremias Kangas (grundare av LocalBitcoins) för att avsluta handeln. Vid den här tiden, LocalBitcoins var bara en hemsida smällde tillsammans som kan koppla ihop köpare och säljare med en enkel depositionstjänst. Det var mindre än 15 personer i hela Europa som du köper / säljer Bitcoins från / till. Jag valde Finland eftersom det var det närmaste landet för mig på den tiden.

Snabbspola till idag och mina alternativ för vem de ska köpa och sälja Bitcoins från är obegränsade. Snabbspola till idag finns allt från företag tillägnad gruv hardwareto tillräckligt plånbok alternativ för att utarbeta en Google Play Store kategori för dem.

Idag finns det betalning processorer, mäklarhus, restauranger, universitet och inkubatorer baserade runt krypto. Det finns 80% av en komplett marknad där ute. Ge det 3 år tills Bitcoin börjar ta en del av valutahandel.

Jag har sett varifrån vi kom och jag förstår vart vi ska. Nu längs denna vägen för framsteg, i december 2013, i vandrade dogecoin - folkets valuta. Eller som Google definierar det, "internet valuta".

Folks tror att det bara en meme "byggd för att hålla ett år". Hur så? Det är Bitcoin, men bättre. Bokstavligen, så. Och sista gången jag kollade skämt varar inte per år (goda ändå). Och om dogecoin inte kungen av alla skämt, jag vet inte vilket är. Oavsett om ditt argument är "många mynt"; "Behöver hash"; "knappa användningar"; "Stor Blockchain"; eller "många hävdar" (ordlekar intended), det finns en vederläggning för dem alla - elasticitet. Vår förmåga att anpassa sig.

-end i del I-


Vinnare av Coin Brief Tag Line Contest och 250000 ReddcoinPolling har avslutats och resultaten har stämde. Vinnaren av Coin Brief tagline tävling, och 250000 Reddcoin är @TheSciNerd med "Din Open Source för digital valuta News"

Tack alla för att rösta, och tacka alla som lämnat in en tagline för övervägande! Vi uppskattar det, och kommer att ha andra giveaways, tävlingar och tävlingar i framtiden!

Löparen-ups erhåller vardera 10000 Reddcoin, eftersom alla sina inlagor var stor.

@ Tipreddcoin + tips @ TheSciNerd250000 FUD Congrats på att vinna vår tagline tävling !!! http://t.co/zOmbsIIHCN

- Coin Brief (@CoinBrief) 14 JUNI 2014


De bästa ställena att kolla det uppdaterade priset på digitala myntLetar du efter snabba och enkla sätt att kontrollera priset på Bitcoin eller andra virtuella valutor i dollar? Tur för dig, vi hittade några platser där du kan göra det och få en permanent uppdaterat värde för dina Bitcoins.

Du behöver inte registrera, klicka på länkarna och kontrollera priset på din favorit kryptovaluta.

1. Alternapost

Med en minimalistisk design och stora tecken, är Alternapost den perfekta platsen för Bitcoin (och litecoin och Peer-to-peer mynt) aficionados. Det är bara om siffror, notera annat. Du kan spara den i webbläsaren eller lägga till den som en genväg till iOS.

2. Preev

Denna webbplats beskriver sig själv som "enkla Bitcoin converter". Preevallows du se Bitcoin växelkursen och även konvertera valfritt belopp till valuta eller vice versa.

3. QZ

Liksom det första alternativet, QZis också ganska minimalistisk, men mörkare och med en pop av färg. Som en bonus, förklarar hur räntan beräknas, om du vill veta.

Via coindesk.com

Relaterade nyheter


Post Altcoin

Bitcoin Whiteboard Tuesday - Bli Bitcoin Safety Expert

Post Altcoin

Vad är Dogecoin

Post Altcoin

Bratislava tunnelbana accepterar Worldcoin Medan WDC Alliance sparkar Off Revolutionary Drunk Turtle Wallet Release

Post Altcoin

Hur man köper Dogecoin med Paypal eller kreditkort direkt

Post Altcoin

Hur man köper Zcash i 3 enkla steg - En nybörjarhandledning

Post Altcoin

Köp Peercoin med Paypal eller kreditkort

Post Altcoin

10 Användbara verktyg för att hålla kontakten med Bitcoin-marknaden

Post Altcoin

Reddcoins tillväxt under året för Bitcoin Bear Market

Post Altcoin

Hur man köper Monero i 3 enkla steg: En nybörjarhandledning

Post Altcoin

Det handlar om Blockchain, inte Bitcoin

Post Altcoin

Den kompletta guiden till att välja din Litecoin Plånbok

Post Altcoin

Forskare frågar för Bitcoin & Dogecoin Donations