VeriCoin stulen i Mintpal säkerhetsbrott | Swedish.globalsciencecollaboration.org

VeriCoin stulen i Mintpal säkerhetsbrott

VeriCoin stulen i Mintpal säkerhetsbrott

Den största befintliga utbyte mot altcoins, Mintpal, har lagt upp ett meddelande på deras supportsida varna alla Mintpal kunder att de har attackerats. De uppgav att målet för denna attack var börsens lager av VeriCoins.

VeriCoin är en ”proof-of-Stake Verifierad. Proof-of-Work ut. Nätverks Insats beroende intresse”krypto valuta som har en minimal insats på 8 timmar, utan maximal insats tid eller belopp.

Mintpal gjorde en punkt att säga att deras säkerhet verkligen har åsidosatts, men att VeriCoin var det enda som tas från växeln ägo. Medan en stor mängd VeriCoins gick förlorade i den här säkerhetsöverträdelse-trots Mintpal inte sagt exakt hur många förlorades-VeriCoin och VeriCoin nätverket inte äventyras och inte lider av någon skada när det gäller säkerhet och infrastruktur berörs. Mintpal uppgav att de har arbetat flitigt ända sedan attacken för att säkra både växeln själv och uttagsprocessen för utbyte så att en annan attack som denna inte händer igen. Inga andra krypto-valutor stals i denna attack, och utbytet för närvarande bearbetar uttag för alla andra krypto-mynt.

Dessutom fungerar som en fläkt av optimism i efterdyningarna av attacken, den Mintpal laget, VeriCoin utvecklare och alla andra stora altcoin börser arbetar för att skapa en hård gaffel i VeriCoin s blockchain, med början vid en punkt före attacken. Om denna hårda gaffel är framgångsrik, kommer Mintpal kunna hämta alla de stulna VeriCoins och behandla alla VeriCoin uttagsorder. Den Mintpal teamet nämnde också i sitt meddelande att de kommer att arbeta för att ersätta de förluster som helst utbyte lider som ett resultat av gaffeln.

Kunderna kan förvänta Mintpal stödlinjer som ska igensatt och upptagen under de närmaste dagarna, eftersom de kommer att göra med nedfallet från denna attack. Laget har bett för kunderna att ha tålamod med dem under de kommande dagarna, eftersom de kommer att arbeta med full ånga för att räta ut eventuella problem som uppstår från angrepp samtidigt förbättra deras säkerhet för att undvika en annan säkerhetsöverträdelse.

Så medan denna händelse har avslöjat en brist i Mintpal säkerhet, och medan många VeriCoins försvann i överträdelsen, Mintpal och VeriCoin utvecklingsteam försäkrar utbytes kunder och VeriCoin användare att de gör allt de kan för att återföra stulna mynt, starta börsens VeriCoin uttagsprocessen och förbättra säkerheten i utbytet.

Mintpal är den enskilt största altcoin utbyte i existens i nuläget, med två eller tre gånger så mycket aktivitet som Cryptsy, en annan altcoin utbyte som erbjuder en mängd olika krypto valutor, inklusive VeriCoin och Bitcoin. Uppenbarligen har Mintpal inte använt kylförvaring att säkert hålla sina medel som håller på att inte aktivt används i transaktioner, eftersom angriparen (s) kunde tillgång börsens lager av VeriCoin-och skulle förmodligen kunna komma åt resten av börsens krypto-valutor om de önskar. Denna händelse säkert kommer att inspirera Mintpal, liksom andra börser som inte använder den, för att börja utnyttja kylförvaring för att hålla sina medel säker från framtida attacker.

Coin Brief kommer att fortsätta att följa den här historien och kommer att ge uppdateringar på den utveckling som frigörs av Mintpal och VeriCoin utvecklingsteam.

Hereis den Mintpal tillkännagivandet i sin helhet:

Läs helhet här inlägget.

För några timmar sedan var vi tyvärr föremål för en lyckad attack mot växeln. Våra undersökningar har visat att även vår säkerhet har åsidosatts, VeriCoin var målet. Vi vill understryka att VeriCoin och VeriCoin nätet inte varit på något sätt äventyras. Vi har arbetat för att säkra utbyte och dra processen från ytterligare angrepp.

Som det ser ut just nu gäller följande:

1) Vi förlorade en stor del av VeriCoin i attacken, men vi har arbetat med VRC utvecklare och alla större börser hårt gaffel myntet i ett läge före attacken. Detta gör det möjligt för oss att hämta stulna mynt och underlätta alla uttag. Vi arbetar också med olika börser att tillgodose eventuella förluster de kan encouter som ett resultat av den nödvändiga gaffel.

2) Vi håller på att bearbeta uttag för alla andra mynt.

Som jag är säker på att du kommer att uppskatta, kommer våra supportkanaler sannolikt att vara mycket upptagen under de kommande timmar / dagar så tänk med oss.

Vi vill personligen utvidga vårt tack till VeriCoin utvecklare och andra börser som har dragit ut alla hållplatser för att säkerställa att dina VRC medel är säkra.

Relaterade nyheter


Post Altcoin

The Potcoin Way

Post Altcoin

Kalifornien Ett steg närmare att legalisera Bitcoin

Post Altcoin

7 Bitcoin låtar att lyssna på före 2013 är över

Post Altcoin

Staten av Dogecoin Pt. II

Post Altcoin

Hur man köper Monero i 3 enkla steg: En nybörjarhandledning

Post Altcoin

Cryptocurrencyers anonymitet Del I - Existerande protokoll och Zerocoin

Post Altcoin

Hur man köper Stellar Lumens i 3 enkla steg: En nybörjarhandledning

Post Altcoin

Reddcoin Officiellt Frigör POSV - Komma igång den 2 augusti (Nu Live)

Post Altcoin

Vad är Darkcoin, den anonyma valutan?

Post Altcoin

GAW Miners Scheme avslöjas äntligen

Post Altcoin

Reddcoins revolutionära förändring: Bevis på Stakeshastighet (PoSV)

Post Altcoin

6 Steg för att utvärdera om en alternativ kryptokurrency är värt investeringen