Vad är Namecoin, Top Bitcoin Merge-Mined Currency? | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Vad är Namecoin, Top Bitcoin Merge-Mined Currency?

Vad är Namecoin, Top Bitcoin Merge-Mined Currency?

Namecoinis en av de äldsta altcoins, som är valutor som erbjuds som ett alternativ till Bitcoin

 Utvecklarna av Namecoin tog en mycket ny metod när du skapar sin valuta, knyta den till Bitcoin blockchain, vilket gör Namecoin att brytas samtidigt med Bitcoin och den valuta som används som ett alternativ DNS (Domain Name Server) system. Detta innebär att Namecoin är SHA-256based och delar Bitcoin är oerhört stor hashrate, men också knuten till Bitcoin s futuresuccess.

Namecoin unika fördelar över Bitcoin

Namecoin och bara Namecoin, kan användas för att reservera domäner med the.bit TLD. Denna TLD har ökat i popularitet, och eftersom Namecoin DNS är decentraliserad, är resistent mot internetcensur innehållet som finns på domäner inom the.bit TLD. Det finns ingen central myndighet över the.bit TLD, så ingen har möjlighet att blockera, ta, eller manipulera domäner som utnyttjar den.

Medan DNS-systemet är det allmänt känt inslag i Namecoin faktiskt har en mycket bredare förmåga som ofta förbises. Namecoin har även säker nyckel / par datalagring, som kan användas för att lagra all information tänkbara, eller kan användas för att bygga tjänster på. Namecoin.orgmentions "DNS, Alias ​​/ Identity (lagring av e-post, namn, gpg nyckel, BTC-adress), Timestamping av dokument (ett dokument hash namn, hash, ägare, etc), Broadcasting / Messaging, ett nät av tillit, emission och spårning av obligationer och aktier, säker och bevis röstning ", som tänkbara användningsområden för datalagring, men systemet bör endast begränsas till fantasin hos utvecklare som använder det.

På grund av det faktum att Namecoin är knuten till Bitcoin, skyddas från effekterna av den nuvarande vågen av Scrypt ASICs, samt eventuella ASIC utvecklats för andra algoritmer, såsom X algorithmfamily i framtiden. SHA-256, som drivs Bitcoin Mining ASICsthat i Bitcoin nätverket otroliga tillväxt har redan påverkat Namecoin, och det har överlevt.

Vad är framtiden för Namecoin och Bitcoin s Relationship

Även Namecoin kanske inte allmänt vet, som Bitcoin är det fortfarande en mycket viktig del av den digitala valutan samhälle. Det är unikt i sitt syfte och har en hängiven följande som har absolut tro på det. Kombinera detta med det faktum att det är samman-minedwith Bitcoin, och är en av de äldsta digitala valutor, jag räknar med att Namecoin kommer att stanna kvar under en längre tid framöver.

Relaterade nyheter


Post Altcoin

Så här skapar du Bitcoins från din hemdator

Post Altcoin

Så här får du en anpassad Bitcoin-adress

Post Altcoin

Så här skyddar du din Bitcoin plånbok

Post Altcoin

Mynt Kort dagliga rapport: Twitch.tv och Dogecoin, Apple Pay, Gavins AMA, Bitcoin Ransomware och Tecnisa

Post Altcoin

Den kompletta guiden till att välja din Litecoin Plånbok

Post Altcoin

Bitcoin Whiteboard Tuesday - Vägen från Skicka till mottagning

Post Altcoin

Vad är Reddcoin?

Post Altcoin

Förklara det låga priset på Reddcoin och ett samtal för öppenhet

Post Altcoin

BTC.com såld till Josh Garza av GAW Miners

Post Altcoin

Sälj Litecoins med Paypal för Cash USD eller EUR

Post Altcoin

Bitcoin Scam Test - 10 Verktyg för att avgöra om en Bitcoin Business är Legit

Post Altcoin

En analys av bitcoin mot litecoin och guld mot silver