4 enkla steg för att acceptera Bitcoin i ditt företag | Swedish.globalsciencecollaboration.org

4 enkla steg för att acceptera Bitcoin i ditt företag

4 enkla steg för att acceptera Bitcoin i ditt företag

Så du har beslutat att acceptera Bitcoin i din verksamhet, awesome! Idag finns det över 100.000 businessesworldwide som accepterar Bitcoin. Acceptera Bitcoins betyder inte att du faktiskt äga Bitcoins. Många tjänster där ute kan du acceptera Bitcoin precis som en form av betalning och sedan omedelbart skicka det belopp som betalats i dollar, euro eller vad valuta du väljer.

Låt mig ge er en kort översikt över vilka åtgärder du måste vidta för att komma igång med att acceptera Bitcoins.

Steg 1 - Hitta ett handelsfartyg lösningsleverantör

En Bitcoin köpman lösningar är i grunden ett företag som kommer att acceptera Bitcoins för och sedan omvandla dem till din egen valuta. Du kan också välja att hålla Bitcoins och inte konvertera dem till traditionell valuta.

En bra leverantör kommer också att ge dig en POS (försäljningsställe) integration - det vill säga ett sätt att ladda dina kunder utan avbrott normal försäljning tratt.

Ett bra exempel på detta skulle vara Bitpay som ger dig en POS app för din butik (om du har en tegel och murbruk en) eller en plugin för din webbplats. Om du äger en tegel och murbruk butik Det rekommenderas att hålla en iPhone eller iPad bredvid "vanliga" kassaapparat med betalningen app. Vissa leverantör (t.ex. Coinkite) kommer att förse dig med en fysisk betalningsterminal så att du inte behöver något annat.

Steg 3 - Redovisning

Du bör konsultera din revisor om reglerna för att acceptera Bitcoinin ditt land. Olika länder har olika infallsvinklar mot Bitcoin och detta bör bestämmas personligen baserat på din plats. Det är också relevant vad man ska skriva ut på dina fakturor som betalningssätt.

Steg 4 - Sätt upp en skylt :)

Sist men inte minst låt dina kunder vet att du accepterar Bitcoin. Om du har en onlinebutik kan du använda den officiella logotypen som visas här:

Eller om du har en tegel och murbruk butik kan du skriva ut ett ut. Detta kommer inte bara att meddela folk att du nu accepterar en ny form av betalning, men kommer också att hjälpa Bitcoin ekonomin i allmänhet som fler människor kommer att vara öppen för att ta emot betalningar i Bitcoin (eftersom de vet att de har var att spendera det).

Det är allt! Ganska enkelt va? Om du har några fler frågor om hur man börja ta emot Bitcoins du välkommen att dela dem i kommentaren nedan.

Relaterade nyheter


Post Altcoin

8 sätt att aldrig missa en viktig bitcoinuppdatering

Post Altcoin

Hur man får bitcoins - En guide för att tjäna bitcoins snabbt och gratis i 2018

Post Altcoin

Anonymity of Cryptocurrencies Part II - Cryptonote & Darkcoin

Post Altcoin

Obekräftad Bitcoin Transaction? Så här förkortar du Bitcoins transaktionstid

Post Altcoin

Vad är Ripple? En Look Inside Crypto 2.0

Post Altcoin

Bitcoin och framtiden för pengar

Post Altcoin

Bitcoin Gold Hard Fork Explained (Kommande 25 oktober)

Post Altcoin

Bitcoin grunderna

Post Altcoin

Vad är Darkcoin, den anonyma valutan?

Post Altcoin

En steg för steg guide för att sparka upp din egen Bitcoin Node

Post Altcoin

Så här får du din första bitcoin idag

Post Altcoin

GAW Miners Scheme avslöjas äntligen