Hur man köper Zcash i 3 enkla steg - En nybörjarhandledning | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Hur man köper Zcash i 3 enkla steg - En nybörjarhandledning

Hur man köper Zcash i 3 enkla steg - En nybörjarhandledning

ZCashis ett nytt projekt som leds av Zooko Wilcox, det är här för att ta itu med en av Bitcoin mest uppmaning frågor - spårbarhet. Som ni kanske eller kanske inte vet Bitcoin är inte helt anonymt.

Zcash har en stor extra funktion ovanpå Bitcoin, som är helt privata transaktioner. Detta innebär att både mottagaren och mängden skickats hålls en hemlighet, okänd för någon annan än avsändaren och mottagaren. Nu är du förmodligen tänker, om beloppen hålls hemligt, hur vet jag att det inte finns nya mynt genereras och blåsa mängden befintliga mynt?

Svaret heter Zero kännedom bevis eller ZK-SNARK.

ZK-SNARK är ett sätt att bevisa att du har kunskap om något utan att ge ut någon information om saken själv. Det används i ZCash att bevisa transaktionen är giltig och inte skapa nya mynt, utan att ge ut information om belopp och mottagare.
Viss forskning tyder på att anonymitet ZCash är fundamentalt starkare än de som tillhandahålls av andra integritetsfokuserade nätverk som Dashor Monero.

Hur Zcash föds

ZCash faktiskt inte har en ICO som många av de senaste altcoins finnas ha, ZCash distributionen fungerar mycket på samma sätt som Bitcoin gör - genom gruvdrift.

Varje 2,5 minuter i genomsnitt, är ett ZCash blocket hittade skapa 12,5 nya ZECs, vilket ger upp till 50 nya mynt var 10 minuter i genomsnitt, precis som Bitcoin hade under de första 4 åren. Och precis som Bitcoin, var 4 år detta block belöning belopp kommer halvera också, vilket resulterar i sammanlagt högst 21 miljoner ZCash mynt som någonsin kommer att skapas.

Hur man köper Zcash?

Första steget - Få en plånbok

Börja med att skapa en plånbok. Plånböcker finns i både stationära och mobila former.

För en stationär plånbok, kan du ladda ner den officiella Zcash plånboken för MACOR för Windows. När du har installerat den, kan du använda plånboken direkt men du kommer inte att kunna se transaktioner innan du låter det synkronisera för en natt eller så, beroende på din internetuppkoppling.

När det är installerat, du går till fliken egna adresser, högerklicka på adressen kunden har skapats för dig, och klicka sedan på Skaffa privat nyckel. En skärm visar din privata nyckel och låter dig vet att det har kopierats till Urklipp

Hålla detta backas upp mycket noga och mycket säkert, helst på papper, kom ihåg om du förlorar det du kommer att förlora tillgång till dina pengar, det finns ingen som kan hjälpa om du tappar, och vem som helst med detta nyckelkontroller dina pengar.

När det är gjort, dubbelklicka på högtalar på fliken egna adresser låter dig kopiera den.
Håll det någonstans tillgänglig, det är inte så mycket av en hemlighet, och det börjar med ett ”T” på samma sätt Bitcoin adresser börjar vanligtvis med en ”1” eller en "3".

Nu ska vi även omfatta hur man hålla ZCash på din mobil med Coinomi MultiWallet. Om du hellre använda Native Client, gärna hoppa rätt framåt och se hur och var man kan köpa Zcash.

För att hålla din ZCash på Coinomi plånbok, kommer du först installera programmet på din Androiddevice (en iOS-app är på gång).

När du har hämtat appen hit ”Skapa en ny plånbok” Skriv ner lösenordsfras och gå igenom processen för att skriva den tillbaka in i programmet för att se till att du säkerhets upp på rätt sätt. Därefter din har en meny på vänster sida med alla tillgångar som du har valt, gå till ZCash sedan dra rätt att komma till ”Ta emot” -fliken.

Och där har ni det, det är den adress som du kommer att använda för att få din ZCash av börserna.

Nästa steg - Hitta en Zcash Exchange

Uppdatering

# 8211; Nu kan du köpa Zcasn på CEX.io s exchangeas väl (leta efter knappen "handel" i navigeringsfältet)

Nästa vi kommer att täcka hur du registrerar dig och få kontrolleras på ett utbyte som kallas Krakenwhere du kan köpa ZCash.

Först gå till Krakenand registrera dig för ett nytt konto. Gå sedan till din e-post och få e-postbekräftelse.

Nu leta efter ”Get Verified” -fliken få ditt konto godkänts så att du kan sätta in pengar på det. Det har också alla de uppdaterade uppgifter om de olika nivåerna i kontroller, vilka dokument som de behöver och vilka begränsningar i fråga om tillbakadragande de har.


Rulla ned till verifieringsformuläret. När du är klar, tryck på ”Get Verified” och du bör se den här:


När du kontrollerat, kommer du att meddelas via e-post. Sedan kan du sätta igång och pengar på ditt konto. Du kan finansiera ditt konto med Bitcoin eller fiat valuta.

När kontot finansieras Gå till ”Handel” -fliken, leta upp handels par som korrelerar med hur du finansierat ditt konto. Till exempel, om du finansierade ditt konto med Bitcoin leta efter ZEC> ZEC / XBT
leta efter fliken sub ”New Order”, växla typ order från ”Limit” till ”Order”, välja hur många ZEC (Symbolen för ZCash ) som du vill köpa och slå på knappen Köp.

Gå igenom din beställning att kontrollera att allt är rätt, och om det är, klicka på ”Skicka Order”.

Grattis! Du har precis köpt din första ZCash, nu allt som är kvar att göra är dra det ur växeln så att du verkligen kan ha full kontroll över den.

Sista steget - Dra ditt Zcash

Du gör det genom att gå till finansieringen Tab> Dra> Zcash> Lägg till ny adress

Detta kommer att skicka ut ett e-postbekräftelse se till att du godkänner detta nytillkomna adress som återkalla adress och kommer att uppmana dig att dubbelkolla detta är rätt adress.

Nu går vi tillbaka till finansiering> Dra> fliken ZEC och valde adressen vi har precis lagt från rullgardinsmenyn, fyll upp beloppet, klicka på ”Review Uttag” och se till att alla detaljer är korrekta. Om de är, klicka godkänna.

Du är klar!

Inom några minuter kommer Kraken skicka ut din ZCash till säkerhetskopierade adress som är under din ensam kontroll. Du är nu stolt ägare av din egen Zcash.

Du kan följa din adress i något block Explorer som är spåra Zcash Blockchain, såsom ZCha.inby helt enkelt klistra din adress i sökfältet.

Ytterligare metoder för att köpa Zcash

Det finns enklare omedelbar börser som Shapeshiftor Changellyyou kan använda lika bra att köpa Zcash. Du kan sluta betala en något högre avgift, men denna process är mycket lättare och inte kräver identitetsverifiering.

Till exempel, på Shapeshiftall du göra är att välja Zcash väljer Bitcoin som valuta du utbyta, och klicka på "fortsätt".
Sätt in din Zcash adress, kontrollera den kurs som du får, kontrollera ”Överens om att termerna” och klicka på ”Starta transaktion”.

På nästa sida innehåller takten i vilken utbytet sker, och de övre och nedre gränser för hur mycket du kan byta på en gång, allt du behöver göra är att skicka en Bitcoin transaktion till den adress som genereras.

Du kan upprepa denna process så många gånger du vill och utbyte så mycket du vill. Inom några minuter Zcash du köpte kommer att skickas till din adress.

En mycket liknande process är också möjligt genom Changelly, som fungerar ungefär samma, och du bör kontrollera vilka en ger dig bättre hastighet vid en given tidpunkt och en given mängd.

Om du hade någon erfarenhet av Zcash och skulle vilja kommentera gärna göra det i kommentaren nedan.

Relaterade nyheter


Post Altcoin

13 Platser att kontrollera Litecoin-marknadsdata

Post Altcoin

Så här köper du Namecoin (Paypal, kreditkort, kontanter) - 100% Säker och enkel

Post Altcoin

Hur man handlar bitcoins och inte får arresteras

Post Altcoin

Den 6 bästa Bitcoin gruvprogrammet

Post Altcoin

Hur analyserar Bitcoins pris som ett proffs

Post Altcoin

Bitcoins dagliga rapport: BitFury Capital Invests i BitGo, KnCMiner stänger $ 14M-serien en investeringsrunda och mer

Post Altcoin

Lex Cryptographia, Bitcoin och Revolutionen av Open Bazaar

Post Altcoin

Varför Reddcoin är den sociala valutan

Post Altcoin

Obekräftad Bitcoin Transaction? Så här förkortar du Bitcoins transaktionstid

Post Altcoin

Hur Darkcoins Anonym DarkSend hjälper Bitcoin

Post Altcoin

De gyllene reglerna: En grundläggande guide för att köpa och använda Bitcoins

Post Altcoin

Så här får du en anpassad Bitcoin-adress