Kommande Bitcoin Gafflar i 2018 - Här är vad att titta på | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Kommande Bitcoin Gafflar i 2018 - Här är vad att titta på

Kommande Bitcoin Gafflar i 2018 - Här är vad att titta på

Tillbaka i augusti 2017, det första myntet skapas från en Bitcoin gaffel tillkom: Bitcoin Cash. Men sedan dess, två andra mynt har också "kluven" från Bitcoin: Bitcoin Gold (oktober 2017) och Bitcoin Diamond (November 2017). De flesta människor är fortfarande undrar vad dessa gafflar är, hur de inträffar, och hur man kan dra nytta av dem. Här är min ta på allt detta.

 

Vad fan är en Bitcoin gaffel?

Vi diskuterade Bitcoin gafflar tillbaka när Bitcoin Cash bara komma ut. Om du vill ha fullständig förklaring, kan du läsa det ursprungliga inlägget. Om du vill ha en snabb och smutsiga förklaring, fortsätt läsa det här inlägget.

En gaffel är i grunden en ändring av den aktuella Bitcoin kod (eller protokoll). Det betyder att någon att ändra reglerna.

Tänk dig att du spelar ett spel med tusentals människor från hela världen och sedan någon säger: "Låt oss ändra reglerna." Normalt för spelet att fungera, alla behöver komma överens om reglerna ändras. Om det händer, då förändringen genomförs och allt fortsätter som vanligt.

Om det inte finns en stor enighet om ändringen, två versioner av spelet kommer att skapas (ett med de gamla reglerna och en med de nya reglerna) -i andra ord kommer det att finnas en gaffel i spelet.

Samma sak kan hända med Bitcoin kod. Generellt när en gaffel händer, har du en "original Bitcoin" och en "ny Bitcoin." Till exempel, Bitcoin Cash förändrat blocket sizefrom 1 MB till 8 MB så fler transaktioner kunde bearbetas med varje block. Det fanns de som stödde denna förändring och bytte till en ny mynt heter Bitcoin Cash (eller Bcash), och det fanns de som bestämde sig för att stanna hos de ursprungliga reglerna och fortsätta använda den ursprungliga Bitcoin.

Naturligtvis är detta en mycket förenklad förklaring av gafflar-inte alla gafflar är skapade lika. Det finns mjuka gafflar, som tillåter de nya reglerna för att spela bra med de gamla reglerna, och det finns hårda gafflar, som inte tillåter detta och skapar en helt annan mynt. Alla Bitcoin gafflar du hör om på sistone är faktiskt svårt gafflar.

Varför ska jag bry mig även om en gaffel?

Bra fråga! Det finns flera skäl till att du bör bry sig om en gaffel:

  1. Du kanske vill byta till de nya reglerna och det nya myntet eftersom du tycker att det är bättre än att använda den ursprungliga Bitcoin.
  2. Gaffeln kan ha en inverkan på Bitcoin samhället, Bitcoin antagande, och även Bitcoin pris (vi kommer till det senare).
  3. Du kanske vill dra nytta av gaffeln genom att sälja de nya mynten som levereras till varje Bitcoin hållaren.

Vänta, va? Jag få gratis mynt?

Ja. Låt oss gå tillbaka till vårt spel analogi.

Föreställ ditt spel har varit igång under en mycket lång tid, och du har lyckats samla en ansenlig mängd punkter i det. Nu någon vill ändra reglerna, men vill inte alla att förlora sina poäng, så det nya spelet kommer att starta vid en viss tidpunkt, och alla kommer att ha samma antal poäng som de samlat fram till den punkten.

Om till exempel, du hade 150 poäng i det ursprungliga spelet, kan du växla till det nya spelet och ändå ha 150 poäng. Du kan också spela båda spelen parallellt och har 150 poäng i varje. Nu ska vi se hur det fungerar med Bitcoin.

När en gaffel inträffar de människor som beslutar om forking Bitcoin säga: "Titta, vi gillar inte de ursprungliga reglerna, vi vill skapa nya regler. Så med start från blocknummer 453.342 (till exempel), kommer vi att byta till nya regler." Den som hade Bitcoins vid tidpunkten för gaffeln kommer nu att ha två Bitcoins: den ursprungliga och den nya. Du kan välja vilken som ska användas, eller så kan du även använda båda.

Om till exempel, du har en Bitcoin i din ägo när gaffeln inträffar, kommer du fortfarande att en Bitcoin, men du kommer också att kunna göra anspråk en "ny Bitcoin" på nätverket som kör de "nya Bitcoin regler" (eftersom detta mynt inte börja från noll och fortsätter den ursprungliga Bitcoin historia).

Det kan bli lite förvirrande, men det viktigaste att komma ihåg är detta:

När en Bitcoin gaffel inträffar kommer någon håller något belopp av Bitcoins få samma mängd av den nya valutan samt

Detta händer inte automatiskt; du behöver krav dessa mynt, men varje ny mynt har en annan hävdar mekanism, och vi kommer inte att kunna täcka dem alla.

När du påstår din nya mynt, kan du sedan hålla fast vid dem eller sälja dem om de är handlas på en börs. Detta innebär att du i princip kan generera pengar för ingenting; allt du gjorde var att ford mynt från luften och sälja dem på en börs.

Enkla pengar! Eller är det?

Farorna med Bitcoin gafflar

När forking trend började med Bitcoin Cash, verkade det som gaffeln var ett legitimt sätt att uttrycka missnöje med vägen Bitcoin tog (därav ett vägskäl).

Dock verkar det som om de nyare gafflar är ganska lika varandra, och den främsta orsaken till att skapa dem har mer att göra med marknadsföring än själva ideologin. Om någon tror att de kan skapa en bättre mynt än Bitcoin, kan de skapa en helt ny altcoin-det finns ingen anledning att skapa en Bitcoin klon.

Devs besluta att punga Bitcoin för tre huvudsakliga skäl (enligt min mening, åtminstone):

  1. Marketing Buzz: Bitcoin gafflar är den nya ICOs. Alla är ute efter att få gratis mynt, så att folk aktivt söker efter information (du läser den här artikeln, eller hur?). Finns det något bättre sätt att få ögonen på ditt projekt utan en hel del arbete? Säg att du förgrening Bitcoin och du är klar.
  2. Snabba pengar för devs: Några av dessa gafflar är verkligen inte kopior av Bitcoin historia. Reglerna ändras på ett sådant sätt att devs får en stor initial mängd av den nya mynt, som de sedan kan dumpa på marknaden när myntet börjar handel.
  3. Scams: Vissa gafflar är platta ut bedrägerier. Det har redan varit en rapporterade bluff: Bitcoin Platinum. Scams kan komma i form av gafflar som skapas för att korta Bitcoin pris (t.ex. Bitcoin platina) eller något mer genomarbetade som gafflar som skapas för att stjäla användarnas verkliga Bitcoins i färd med att hävda den nya mynt (t.ex. Bitcoin Gold falska plånbok).

Som ni ser, hävdar mynt från en gaffel innebär en ansenlig mängd risk från användarens sida.

Hur säkert anspråk mynt från en gaffel

Först föreslår jag att läsa lite om projektet. Ta reda på vem utvecklarna är vad deras meritlista är, hur långt de är i sin färdplan, vad har andra publikationer skrivit om dem, och liknande. Om allt som är meningsfullt för dig, gaffeln är då kanske faktiskt legit.

Men även om en gaffel är legit, det betyder inte att det är värt att gå igenom besväret att hävda sina mynt. Den hävdar processen vanligtvis komplicerad och du riskerar att förlora dina mynt om du inte vet exakt vad du gör. Säg att du håller 0,5 Bitcoins, och du är berättigad till 0,5 Bitcoin Gold. Jag är inte säker på att omedelbar vinst är värt risken. Detta är naturligtvis ett personligt beslut som du bör göra.

Till exempel, en av de viktigaste sakerna som en kluven mynt har att genomföra är något som kallas replay skydd. Det innebär i princip att nätverket kommer att kunna skilja den nya mynt från den ursprungliga och inte av misstag skickar originalet till den nya mynt adress när hävdar gaffel myntet.

Om det i slutändan bestämmer att du vill göra anspråk på dina mynt, föreslår jag att du följer guider endast från välkända plånböcker (dvs TREZOR, Ledger, etc.) eller kredit publikationer. Tänk på att i slutändan är det dina pengar, och ingen publikation kommer att kunna ta ansvar om du gör något fel på vägen, även om de av misstag publicerat desinformation (som vi tyvärr en gång gjorde i det förflutna).

Vad jag försöker säga är att det är en riskfylld verksamhet. Se till att förstå processen och göra egna val.

Om du bestämmer dig krav gaffel mynt du behöver för att se till att dina Bitcoins är i en plånbok som ger dig tillgång till de privata nycklarna. Detta innebär att du behöver för att få dina Bitcoins av börser och andra webb plånböcker innan gaffeln sker. Om du inte har tillgång till dina privata nycklar du inte kommer att kunna extrahera kluven myntet.

När gaffeln inträffar måste du göra två saker:

  1. Skicka dina Bitcoins till en ny plånbok med en annan privat nyckel
  2. Ladda upp din gamla privata nyckeln till en plånbok som stödjer gaffel myntet

Eftersom varje gaffel är annorlunda är det svårt att säga vilken plånbok kommer att stödja varje gaffel. Vanligtvis officiella gaffel webbplatsen kommer visa plånböcker och utbyten som stöder den. Om du lämnar dina mynt på en börs som stödjer gaffeln det finns en god chans att du kan undvika att extrahera mynten själv och att utbytet kommer att göra det åt dig, men du är i grund och botten på sin nåd.

Kom ihåg att en regel som du bör alwaysfollow innan du försöker krav några mynt är att flytta dina Bitcoins en ny plånbok med en ny frö fras. Denna åtgärd kommer att minska chanserna att du förlorar din Bitcoin till nästan noll.

Kommande Bitcoin gafflar för 2017-2018

Nu när vi har fått det ur vägen, låt oss granska de kommande Bitcoin gafflar.

VIKTIGT: Ingen av dessa gafflar har verifierats av vårt team. Du forking dina mynt på egen risk. Var noga med att göra ordentlig forskning innan den vidtar åtgärder på alla bord.

Super Bitcoin (SBTC)

Fork Datum: 2017/12/12 - Block 498.888

Ändringar från ursprungliga protokollet: smarta kontrakt, Blixt Network, nollkunskapsbevis, 8 MB blockstorlek

Distributionsmetod: en BTC = 1 SBTC

Twitter

Github

Hemsida

Super Bitcoin syftar till att "göra Bitcoin stora igen", även utvecklarna acceptera tanken som ett experiment. Den innehåller de bästa förslagen från Bitcoin samfundet att se hur alla förgrunden teknik kombineras.

BitcoinX (BCX)

Fork Datum: 2017/12/12 - Block 498.888

Ändringar från ursprungliga protokollet: kombinerar nollkunskapsbevis, smart kontrakt, handikapporganisationer konsensus crosschain teknik data SegWit, blixt Network

Distributionsmetod: 1BTC = 10 tusen BCX

Twitter

Reddit

Hemsida

BitcoinX är utformad för att frigöra den fulla potentialen av Bitcoin på ett skalbart sätt för framtiden. Genom att kombinera snabbhet, smarta kontrakt, och integritet, är utvecklingsteamet vill bygga en kryptovaluta för att passa det moderna samhället.

Lightning Bitcoin (LBTC)

Fork Datum: 18/12/2017 - Block 499.999

Ändringar från ursprungliga protokollet: skyddsombuden konsensus, tre andra blocket gång, 2 MB blockstorlek inga svårigheter justering, smarta kontrakt

Distributionsmetod: 1BTC = 1 LBTC

Twitter

Hemsida

Blixt Bitcoin tänjer på gränserna för blockchain hastighet med större blockstorlekar som skapas i sekunder snarare än minuter. Tillägget av smarta kontrakt och handikapporganisationer konsensus bör göra det möjligt för en verkligt hög hastighet autonomt nätverk.

Bitcoin Platina (BTP)

Fork Datum: 18/12/2017 - Block 500.000

Ändringar från ursprungliga protokollet: Nej pre-gruvan, 2,5 minuter blocket tid SegWit2x, svårigheter justering varje block

Distributionsmetod: 1BTC = 1 BTP

Twitter

Github

Hemsida

Bitcoin Platinum har några ganska enkla uppgraderingar som gör det lätt liknar litecoin tack vare en 2,5-minuters blocket tiden. Införandet av den kontroversiella SegWit2x kunde erbjuda en mer skalbar lösning till Bitcoin Legacy. Men rapporter om en scamare spökar Bitcoin Platinum.

Bitcoin Gud (GOD)

Fork Datum: 25/12/2017 - Block 501.225

Ändringar från ursprungliga protokollet: ingen pre-gruvan, ett bevis på spel, smarta kontrakt Blixt Network, stor blockstorlek

Distributionsmetod: en BTC = 1 GOD

Twitter

Reddit

Hemsida

Några detaljer återstår att bekräftas för Bitcoin Gud, men branding är ganska catchy. Bevis på spel, smarta kontrakt och blixt Network kommer att göra för en intressant förändring till de vanliga Bitcoin protokoll.

Bitcoin Cash Plus (BCP)

Fork Datum: 2018/02/01 - Block 501.407

Förändringar från ursprungliga protokollet: Ingen för-mitt, SigHash, akut svårighet justering (EDA), 8 MB blockstorlek

Distributionsmetod: 1BTC = 1 BCP

Twitter

Github

Hemsida

Bitcoin Cash Plus kastar mer förvirring i Bitcoin industrin. Är det så mycket annorlunda från den hett tippade Bitcoin Cash? Zero pre-mining är ett hälsosamt sätt att börja, men lite information finns tillgänglig på sin webbplats.

Bitcoin uran (BUM)

Fork Datum: Omkring 31/12/2017 - Block ännu inte meddelat

Ändringar från ursprungliga protokollet: Nej pre-gruvan, en minut blockera tid SegWit, unik adressformat

Distributionsmetod: 1BTC = 1 BUM

Twitter

Github

Hemsida

Bitcoin uran vill skicka porlande chockvågor genom Bitcoin och starta på nytt en verkligt decentraliserad valuta. Snabbblocktiden i kombination med Equihash tillåter GPU / CPU gruv syftar till att öppna upp gruv för alla.

Bitcoin Atom (BCA)

Fork Datum: December 2017 - Block ännu inte meddelat

Ändringar från ursprungliga protokollet: Hybrid konsensus (POS och POW), Blixt Network, Hash tids låsta kontrakt

Distributionsmetod: en BTC = 1 BCA

Twitter

Facebook

Hemsida

Bitcoin Atom fokuserar sina ansträngningar på konsensus modellering och transaktioner utanför kedjan. En ny form av kombinerad Bevis Stake och Proof of Work kan möjliggöra ökad säkerhet, medan Lightning Network skapar "atomswappar."

Bitcoin silver (BTCS)

Fork Datum: December 2017 - Block ännu inte meddelat

Ändringar från ursprungliga protokollet: 30 andra blocket tid SegWit, varje block svårighet justering

Distributionsmetod: 1BTC = 1 BTS

Bitcoin Silver förblir mystisk, särskilt med tanke på att det finns ingen fungerande webbplats eller sammanhängande Github. Speedy blocktiden blandat med SegWit är en intressant skalning idé, men vi har ännu inte sett några detaljer som sätts i sten.

UnitedBitcoin (UB)

Fork Datum: 12.12.17 - Block 498.777

Ändringar från ursprungliga protokollet: No-premine, 8 MB blockstorlek, Segwit, Replay skydd, smarta kontrakt Blixt nätverk

Distributionsmetod: 1BTC = 1UB

Twitter

Github

Hemsida

UnitedBitcoin bokstavligen försöker att göra alla nöjda. Det tar ett nät av BTC, BCH och Ethereum idéer och kombinerar dem på sin blockchain. Det är mycket att ta in en kryptovaluta men varför inte ha allt?

Bitcoin Diamant (BCD)

Fork Datum: 24.11.17 - Block 495.866

Ändringar från ursprungliga protokollet: No-premine, 8 MB blockstorlek, Replay skydd, krypterade belopp 210 miljoner försörjning

Distributionsmetod: 1BTC = 10BCD

Twitter

Github

Hemsida

Bitcoin Diamond design är en annan bygga på Bitcoin Cash med 8MB blockstorlek. Diamond bygger integritet och extra tillskott till denna modell. Det vill göra Bitcoin mer överkomliga samtidigt behålla transaktionen belopp krypterad.

Bitcoin Oil (OBTC)

Fork Datum: 12.12.17 - Block 498.888

Ändringar från ursprungliga protokollet: No-premine, Proof of Stake, CPU gruvdrift, 1,5 minut blockera intervall, varje kvarter svårigheter justering, 2 MB blockstorlek

Distributionsmetod: 1BTC = 1OBTC

Twitter

Hemsida

Bitcoin Oil har inga egentliga förhållande till den verkliga världen vara, är det helt enkelt en metafor för projektet. Det finns miljontals outtagna gaffel mynt och token om vilande, med hjälp av OBTC s blockchain protokoll outtagna mynt omfördelas som block belöningar.

Bitcoin World (BTW)

Fork Datum: 17.12.17 - Block 499.777

Ändringar från ursprungliga protokollet: 210 miljarder leverans, 8 MB blockstorlek, Equihash PoW, Replay skydd

Distributionsmetod: 1BTC = 10000BTW

Hemsida

Bitcoin World är en annan strävan att föra Bitcoin tillbaka till den vanliga människan. Inkom tillförselnivå tillsammans med Equihash mining bör sänka priserna samtidigt som gruv mer tillgänglig.

Bitcoin Insats (BTCS)

Fork Datum: 19.12.17 - Block 499.999

Ändringar från ursprungliga protokollet: Bevis på Stake konsensus

Distributionsmetod: 1BTC = 100BTCS

Twitter

Hemsida

Bitcoin Stake fokuserar på sin konsensusmetod för en mer hållbar kryptovaluta. Beviset för Stake gruv protokollet bryter kontroll av stora PoW gruvarbetare och erbjuder en mer miljövänliga alternativet.

Bitcoin tro (BTF)

Fork Datum: 19.12.17 - Block 500000

Ändringar från ursprungliga protokollet: noll kunskap privatliv, smarta kontrakt, 8 MB blockstorlek, blixt nätverk

Distributionsmetod: 1BTC = 1BTF

Twitter

Github

Hemsida

Du måste ha lite tro på Bitcoin rätt? Men vilken? Bitcoin Faith. En blandning av ledande funktioner, inklusive 8MB blockstorlek och blixtar nätverk syftar till att inrätta en ljusare framtid för kryptovaluta.

Bitcoin Top (BTT)

Fork Datum: 26.12.17 - Block 501.118

Ändringar från ursprungliga protokollet: 8MB blockstorlek, Segwit, Replay skydd

Distributionsmetod: 1BTC = 1BTT

Twitter

Hemsida

Bitcoin Top strävar efter att vara 'bättre än bättre', 'topp Bitcoin' men det har en lång väg att gå efter ett sent 2017 gaffel. 8mb blockstorlek i kombination med Segwit utgör dess sätt att skalningskryptovaluta.

Bitcoin Fil (BiFi)

Fork Datum: 27.12.17 - Block 501.225

Ändringar från original protokoll: Ökad blockstorlek, smarta kontrakt, innehållsnätverket

Distributionsmetod: 1BTC = 1000BIFI

Twitter

Hemsida

Bitcoin File strävar efter att vara mer än bara en valuta, vill att det ska ge en global innehållsnätverket. Med hjälp av en gaffel av Bitcoin blockchain är BiFi försöker skapa en effektiv, säker och miljövänlig lagring nätverk.

Bitcoin Segwit2X X11 (B2X)

Fork Datum: 28.12.17 - Block 501.451

Ändringar från ursprungliga protokollet: Segwit2x X11 krypteringsalgoritm, upp 4mb blockstorlek, 2,5 minut blockera tid, varje kvarter svårigheter justering, Svara skydd

Distributionsmetod: 1BTC = 1B2X

Twitter

Github

Hemsida

Inte att förväxla med den tidigare avbröts gaffel SegWit2X. Detta är en annan operation, men på många sätt mycket lika. Segwit med ökad blockstorlek liknar den ursprungliga gaffel förslaget och B2X lägger nu en 2,5 minuters blockera generationstid.

Bitcoin Pizza (BPA)

Fork Datum: 01.01.18 - Block 501.888

Ändringar från ursprungliga protokollet: Riktade acyklisk graf teknik (DAG)

Distributionsmetod: 1BTC = 1BPA

Twitter

Reddit

Hemsida

Bitcoin Pizza är forking de etablerade blockchain uppgifter och rör sig framåt med en helt annan vinkel. DAG teknik, som vi har sett med IOTA altcoin, är tänkt som en snabbare nätverk stil, även om tillit och samförstånd är problem med Pizza.

Bitcoin Smart (BCS)

Fork Datum: 21.01.18 - Block 505.050

Ändringar från ursprungliga protokollet: 2,1 miljarder leverans, Equihash gruvdrift, 8 MB blockstorlek, Segwit, Replay skydd, ingen premine, Smart Contract

Distributionsmetod: 1BTC = 100BCS

Hemsida

Bitcoin Smart integrerar en svindlande urval av funktioner greppa protokoll från överallt. Höjdpunkterna i Segwit är 8MB block och equihash tillsammans med smarta kontrakt för en riktigt tjusig val.

Bitcoin intresse (BCI)

Fork Datum: 22.01.18 - Block 505.083

Ändringar från ursprungliga protokollet: Equihash gruvdrift, funktion Besparingar, varje kvarter svårigheter justering Segwit, Replay skydd, tjäna ränta

Distributionsmetod: 1BTC = 1BCI

Twitter

Github

Hemsida

Bitcoin Intresset har den extra fördelen av en besparing funktion där investerare faktiskt kan tjäna ränta på sina pengar. Segwit och regelbunden svårigheter justering bör också göra det en snabb billig betalningsnätverk.

Quantum Bitcoin (QBTC)

Fork Datum: 28.01.18 - Block TBA

Ändringar från ursprungliga protokollet: Blixt Network, 8 MB blockstorlek, integritetsskydd, Replay skydd, Pow + PoS konsensus, smarta kontrakt

Distributionsmetod: 1BTC = 1QBTC

Hemsida

Quantum Bitcoin syftar till att ta del av de största och bästa Bitcoin idéer och slå samman dem till ett enda paket. Stora block, Blixt Network och integritet ger en annan spekulativ projekt.

Bitcoin LITE (BTCL)

Fork Datum: 30.01.18 - Block TBA

Ändringar från ursprungliga protokollet: Bevis på Stake konsensus, integritet alternativ

Distributionsmetod: 1BTC = 1BTCL

Hemsida

Bitcoin LITE är inget speciellt, i själva verket har som mål att vara att Bitcoin vad silver är guld. Låter bekant? Detta är mer av en litecoin konkurrent som är att inkludera en premine. Inget att notera här verkligen.

Bitcoin Ore (BCO)

Fork Datum: 31.12.17 - Block 501.949

Ändringar från ursprungliga protokollet: Bevis på Capacity konsensus, 8 MB blockstorlek, 5 minuters blockera tid Replay skydd

Distributionsmetod: 1BTC = 1BCO

Hemsida

Bitcoin Ore använder ett nytt samförstånd stil kallas Bevis på Capacity. Det svartabörshajar mer energieffektiva billigare gruv lösning som framtiden för Bitcoin. Steady rulla ut över 2018 kommer att bli intressant att titta på.

Bitcoin Privat (BTCP)

Fork Datum: Januari 2018 - Block TBA

Ändringar från ursprungliga protokollet: privata transaktioner

Distributionsmetod: 1BTC = 1BTCP + 1ZCL = 1BTCP

Twitter

Github

Bitcoin Privata gafflar både Bitcoin Legacy och Zclassic att skapa ett privatliv mynt. Med mer information fortfarande att släppas vi får vänta och se hur detta formar upp.

Relaterade nyheter


Post Altcoin

Bitcoin Scam Test - 10 Verktyg för att avgöra om en Bitcoin Business är Legit

Post Altcoin

Coin Briefs senaste uppgraderingar, och snart att bli implementerade funktioner

Post Altcoin

16 fantastiska och användbara Bitcoin-kalkylatorer

Post Altcoin

Stigningen av Potcoin

Post Altcoin

4 enkla steg för att acceptera Bitcoin i ditt företag

Post Altcoin

Lex Cryptographia, Bitcoin och Revolutionen av Open Bazaar

Post Altcoin

Sex idéer Bitcoin och Altcoins måste omfamna del I

Post Altcoin

Hur man köper Zcash i 3 enkla steg - En nybörjarhandledning

Post Altcoin

Darkcoin läggs till Darknet Drug Marketplaces

Post Altcoin

Bitcoin Whiteboard Tuesday - Vägen från Skicka till mottagning

Post Altcoin

Reddcoins tillväxt under året för Bitcoin Bear Market

Post Altcoin

Brock Pierces Realcoin är en dålig idé, och det här är varför