Hur man gör upp till 20% vinst från dina bitcoins genom investeringar | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Hur man gör upp till 20% vinst från dina bitcoins genom investeringar

Hur man gör upp till 20% vinst från dina bitcoins genom investeringar

En av de vanligaste frågorna jag får frågan av våra användare är hur kan jag investera mina Bitcoins. Jag börjar med att säga att jag är ingen investering expert, men under hela året och en halv jag har att göra med Bitcoins Jag har fått lite insikt om de olika alternativen för att investera. Detta inlägg listar min egen personliga och outbildade opinionabout Bitcoin investeringar - använd det på egen risk.

Alternativ # 1 - Håll Bitcoin på lång sikt

Detta alternativ är lika enkelt som det låter. Köpa så mycket Bitcoins som du har råd att förlora (inte någonsin investera ett belopp som du inte har råd att förlora) och hålla fast vid dem tills de når en lönsam mål mål. Till exempel köpte jag min första Bitcoins när de var $ 120. Även om jag säljer dem nu skulle jag fortfarande vara en 350% vinst. Min personliga åsikt är att priset på Bitcoin kommer att stiga eftersom det blir mer och mer mainstream, så jag föredrar att använda tider som dessa när priset är lågt för att köpa och vänta åtminstone 20% vinst före försäljning. Du kommer inte hitta en bättre ROI (Return On Investment) någon annanstans.

Alternativ # 2 - Låne Bitcoins till "främlingar" för en stadig månatlig avkastning

En av de mer lovande startups jag har stött på sistone är BTCJam. Sajten fungerar som en peer to peer utlåning nätverk var du kan låna dina Bitcoins till främlingar som är i behov av ett lån och de är fast beslutna att betala tillbaka under vissa villkor. Den effektiva räntan (APR) för dessa typer av lån kan nå nästan% 20 som är enorm.

Denna investering metod är lite Risker eftersom du litar någon du inte känner för att betala tillbaka. Med detta sagt, tänk på att alla transaktioner sker via BTCJam och att loaners har specifika kredit poäng beroende på hur mycket trovärdighet de har (verifiering av identitet, betalas ut tidigare lån etc.).

Jag lånade mina första Bitcoins denna månad och är för närvarande väntar på min första betalning för att komma in, när jag har det jag kommer att uppdatera hur mycket vinst som jag gjorde från denna transaktion. Fördelen med att använda denna metod är att om allt går väl du aktivt öka din antal Bitcoins månad för månad. För att undvika missförstånd - Jag är inte anslutna något sätt med BTCJam.

Alternativ # 3 - HYIP (High Yield Investment Program)

Ca 2 månader sedan var jag introducerade begreppet HYIP. Grundtanken är att du investera lite pengar och få en hög avkastning på dessa pengar ganska snabbt. Nästan alla av dessa program är fullständig bluff. På den tiden var jag inte medveten om detta och besluta att ta mina chanser på en hemsida som heter MyDailyBitcoin (webbplatsen är inte längre aktiv). Webbplatsen lovade att ge dig 10% avkastning per dag för det belopp du investerat.

Eftersom jag var ganska skeptisk jag investerade ursprungligen en liten mängd 0,1 Bitcoins. Jag väntade i 2 veckor och såg att jag faktiskt fick betalt vad jag lovat. Jag investerade då en större mängd av en Bitcoin. Om en vecka eller så efter platsen blev otillgängliga. Jag har sökt den Bitcointalk forum och hittade ett inlägg diskuterar legitimitet MyDailyBitcoin. Läsa igenom trådarna verkade det som MyDailyCoin skulle stänga butiken och flera personer uppgav att om du skickar din offentliga adress till en kvinna namn Alana Tor kommer du förmodligen få en återbetalning.

Jag var tveksam till detta eftersom e-postmeddelandet var bara en allmän e-postadress () inte ens i samband med domänen MyDailyBitcoin.com - detta är typiskt för Bitcoin bedrägerier. Dessutom var ingen verklig kontroll som krävs annat än att skicka din publika adress och din e-postadress. Efter debattera detta för ett tag bestämde jag mig för att faktiskt ge det skjuten. Otroligt nog fick jag min återbetalning, men jag fortsatte att läsa igenom posten på BitcoinTalk såg jag att jag hade tur - många människor inte får något svar eller återbetalning från MyDailyCoin.

För att sammanfatta skulle jag råda dig att undvika HYIP investeringar du hittar. Om du fortfarande funderar ett sådant alternativ skulle jag leta efter en informativ "om" sida av företaget som omfattar verkliga människor och deras personliga profiler på Linkedin eller Facebook. Jag skulle också fråga lite om investeringsprocessen och naturligtvis inte spendera mer än jag har råd att förlora.

Om du har några andra former av investeringar du använder för att dra nytta av dina Bitcoins Jag skulle älska för dig att dela dina tankar om dem i kommentaren nedan.

Uppdatering: Efter detta inlägg jag fick en hel del e-post med andra investeringsmöjligheter som jag kommer att lista här. Jag är inte anslutna något sätt med dessa site inte heller jag rekommenderar dem eftersom jag inte har haft någon erfarenhet av dem. Använd dessa platser på egen risk

Bitcoin Trader - En annan HYIP som hittills verkar vara betala ut för de flesta människor som kontaktade mig och har även en del vittnesmål på Google + som verkar vara äkta.

BTC Utlåning Club - Verkar vara någon slags HYIP (400% + APR) även om de hävdar att göra sina pengar genom utlåning och upplåning precis som BTCJam.

Relaterade nyheter


Post Altcoin

Analys: Bill Gates säger Bitcoin är bättre än valuta

Post Altcoin

Ädelstenar bringar krypto till alla

Post Altcoin

Hur man köper Stellar Lumens i 3 enkla steg: En nybörjarhandledning

Post Altcoin

Intervju: Brandon Kurtz av Vertcoin-idrottsman

Post Altcoin

Obekräftad Bitcoin Transaction? Så här förkortar du Bitcoins transaktionstid

Post Altcoin

En analys av bitcoin mot litecoin och guld mot silver

Post Altcoin

FIMK - Revolutioniserande Finlands ekonomi med Cryptocurrency

Post Altcoin

Reddcoin avslöjar en Social Wallet, POSV-uppdateringar och en social plattform

Post Altcoin

Den kompletta guiden till att välja din Litecoin Plånbok

Post Altcoin

Vad är Ripple? En Look Inside Crypto 2.0

Post Altcoin

Darkcoin läggs till Darknet Drug Marketplaces

Post Altcoin

Så här köper du Namecoin (Paypal, kreditkort, kontanter) - 100% Säker och enkel