Tre enkla steg för att börja acceptera Bitcoin i din verksamhet | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Tre enkla steg för att börja acceptera Bitcoin i din verksamhet

Tre enkla steg för att börja acceptera Bitcoin i din verksamhet

Som ni redan vet, särskilt om du är en köpman, acceptera Bitcoins som en form av betalning för dina produkter eller tjänster kan erbjuda många fördelar och locka fler kunder.

Därför flera företag, online och fysiska, nyligen börjat acceptera kryptovaluta: det är enkelt, de ser möjligheter och vill ta en bit av denna välsmakande Bitcoin paj. Det är också därför det har varit flera nya investeringar i Bitcoin companieslike CoinBase eller BitPay. Och du då? Funderar du på att uppgradera ditt företag också? Varför inte börja acceptera Bitcoin? Processen är verkligen lätt, som vi är på väg att visa dig.

Först av allt måste du svara på några questionsto bestämma viktiga parametrar för ditt företag: vill du verkligen förstå den grundläggande information om Bitcoin; kan ditt företag locka Bitcoin användare; hur lätt är det att integrera kryptovaluta med din nuvarande betalningsalternativ; hur ska du överföra Bitcoins i fiat valuta (som US-dollar); ser du Bitcoins som en investering; och är du medveten om att Bitcoin värde kan fluktuera?

Efter att ha svarat på dessa frågor och viktning för-och nackdelar, är det dags att faktiskt gå till den andra fasen: välj ett sätt att acceptera Bitcoin betalningar. Om du tillhandahåller tjänster, till exempel, kan du skapa en plånbok och en adress för att ta emot digitala mynt genom en programvara. Eller så kan du registrera ditt företag på BitPay att göra hela betalningshantering lättare.

Gjort? Gå vidare till tredje och sista steget: att alla vet att du accepterar Bitcoin. Lägg till en "Bitcoin accepterade här" tecken på din webbplats (du kan få det gratis på Bitcoin Wiki) och dela ett inlägg med nyheten. Ett annat sätt att marknadsföra din nya betalningsalternativ är att främja nyheter genom Bitcoin Wiki handels listor. Det kostar bara 0,01 BTC! Och där du går, helt redo att acceptera digital mynt.

Det är en ganska enkel process, som ni kan se. Det kräver bara lite tid att lära sig lite om Bitcoin, välja den bästa programvara för din verksamhet och också det bästa sättet att marknadsföra ditt val.

Via themodernentrepreneur.comVertcoin (VTC) planerar algoritmförändring till Lyra2Utvecklarna av Vertcoinhave meddelat sin plan för att uppgradera Vertcoin krypteringsalgoritm från Adaptive-N Scrypt till Lyra2. Detta drag förnyar sitt engagemang för ASIC och Multi-Pool motstånd och decentralisering av Network Power, som desperat behövs i altcoin miningcommunity.

Vilka andra fördelar har Lyra2 Bring att Vertcoin?

Lyra2 är en mer effektiv lösenord hash system som erbjuder utmärkta prestanda mot anpassade gruv hårdvara eftersom det tillåter separat kontroll över minne och processor svårigheter. InScrypthashing dessa två faktorer är tätt kopplade. Vertcoin blir den första elektroniska valutan att anta Lyra2.

Från deras blogg på vertcoin.org

”Vertcoin har alltid varit och kommer att fortsätta att vara ledande inom decentralisering av kryptovaluta. Lyra2 är en naturlig efterträdare till Scrypt ger en förbättring jämfört med samma grundläggande syfte - skalning hårdvara svårigheter. Beslutet att flytta till denna algoritm kommer som en förebyggande anfall mot ASIC och en övergång mot Multipools. Som många av er vet har vi flera begrepp i tratten att stanna kvar i takt med Vertcoin charter - Vertcoin s [algoritm] är utformad för att motstå utvecklingen av anpassade gruv hårdvara och multipool gruvdrift, se till att transaktioner godkänns av en stor spridning nätverk och undvika säljtryck när stora gruv pooler urskillningslöst översvämma marknaden med färsk minerade mynt.”

När kommer Vertcoin Anta den nya algoritmen?

Utvecklingsteamet uppskattar att flytten kommer att ta flera månader för att testa och utrullning. En Q4 2014 lansering planeras.

Vertcoin handlas till 0.000269 BTC vid utstationering.


Vertcoin ändrar algoritmen framgångsrikt till Lyra2REFortsätter det engagemang för ASIC-motstånd och GPU vänliga gruvdrift, Vertcoin (VTC) har framgångsrikt kluven för att ändra den algoritm till Lyr2RE. Lyra2RE ersätter Scrypt-N, vilket resulterar i en ökning av gruv effektivitet och håller myntet framåt av ASIC gruvdrift. Förändringen av algoritm tillkännagavs i juli 2014and framgångsrikt genomförs av utvecklare nya myntet under ledning av den ursprungliga utvecklingsteam. Från bloggen på vertcoin.org:

 ... Lyra2RE inleder nästa ASIC resistenta era för Vertcoin och erbjuder en ny låg effekt gruv alternativ för GPU gruvarbetare. I själva verket, förbrukar Lyra2RE ~ 30% mindre ström jämfört med Scrypt-n och ~ 17% mindre än X11 (testat på nVidia 750Ti, men andra effektförbruknings förhållanden är mycket lika). Det är en enorm incitament att bryta Vertcoin och var ett direkt svar på samtal från vårt samhälle att göra Vertcoin mer strömsnål.

Se vertcoin.orgor ny tråd på bitcointalk.org för mer information.

Relaterade nyheter


Post Altcoin

Så här skapar du Bitcoins från din hemdator

Post Altcoin

Hur man köper Dash i 3 enkla steg - En nybörjarhandledning

Post Altcoin

SEC Preliminär utredning till GAW Miners bekräftas och information läckt

Post Altcoin

Multi-vPoW: Myriadcoins lösning för sammanslagning

Post Altcoin

Så här köper du Namecoin (Paypal, kreditkort, kontanter) - 100% Säker och enkel

Post Altcoin

Hur man min Bitcoins: En enkel guide för nybörjare

Post Altcoin

Bitcoin Gold Hard Fork Explained (Kommande 25 oktober)

Post Altcoin

Hur man köper cardano (ADA) i 3 enkla steg: En nybörjarhandledning

Post Altcoin

Guide: 4 Nasty Programmer som kommer att kapa dina filer för Bitcoins

Post Altcoin

Ädelstenar bringar krypto till alla

Post Altcoin

Myriads EasyMiner tar Myriadcoin till nya marknader

Post Altcoin

Hur man köper Dogecoin med Paypal eller kreditkort direkt