Är du någon av dessa 8 Bitcoin-handelspersonligheter? | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Är du någon av dessa 8 Bitcoin-handelspersonligheter?

Är du någon av dessa 8 Bitcoin-handelspersonligheter?

Med fler människor som anländer till Bitcoin världen varje dag, beslutade vi att ta en titt på den typ av handlare där ute. Med miljontals användare av nu, skulle du förvänta dig en hel del olika personligheter, men det finns vissa typer som verkar för att hålla kommer upp.

Det är inte bara gruvarbetarna som har udda sätt att agera, regelbundna kryptovaluta handlare är inte annorlunda. Webbplatsen Coindeskmade en lista över 8 Bitcoin personligheter, de som sticker ut mest, och vi blev inspirerad. Är du en av dessa? Är någon av dina vänner som denna? Kanske du känner igen vissa tecken (eller kanske du bli orolig för att du känner igen dig själv...)!

1. Den trendiga näringsidkare

Den typ av näringsidkare som går med flödet och tillämpar denna regel till nästan allt i sitt liv. Den trendiga trader det är den typ av person som fattar beslut i enlighet med vad andra människor gör och även vad som förväntas av honom. Det heter mass beteende och de flesta av oss tenderar att följa det, det är en del av vår genetiska koden. För att ge dig en rimlig exempel kommer trendiga handlaren sannolikt vara någon som köper en viss produkt utan att egentligen behöva det, bara för att alla andra har en. Detta är dock ett farligt sätt att agera på en marknad som Bitcoin.

2. Fåren

Den här är mycket lik den trendiga handlare, men det förstärker den negativa sidan av vissa aktörer. Denna typ av näringsidkare kommer att vara den som sitter bekvämt i mitten av sin flock och plötsligt allt som behövs är ett får gråta varg och "får handlare" kommer att följa och börja köra desperat. Varför är att vara ett får är värre än att vara en trendig trader? Eftersom effekterna på Bitcoin marknaden är mycket värre. "Sheep" är de som får desperat och börja köra utan en plan under en marknadskrasch eller en finansiell bubbla. Och de är de mest sannolikt att falla från en klippa eftersom de är så rädda att de inte kan se var de är på väg.

3. "det är bättre mindre än ingenting"

Denna typ av näringsidkare är ganska märkligt, främst eftersom han har en motvilja mot att förlora pengar. Han skulle hellre skära sina förluster och sälja omedelbart något som har ökat i värde - i motsats till att vänta och få ännu mer pengar - och hålla fast något som har förlorat värde i falska förhoppningar att återvinna sin investering. För nu är Bitcoin fortfarande ett spel och dessa människor är inte redo att spela den.

4. The Wall Street handlare

Åh, ironin... The Wall Street handlare är den typ av näringsidkare som bara behöver ett tips om marknadsrörelser och han redan tror att han vet exakt vad de ska göra. En hel del människor tror Bitcoin är som aktiemarknaden, när det inte är. Denne behöver bara en liten bit av intelligens och de kommer att använda den som sin guide. Till exempel, om de hör från en källa de anser tillförlitlig att värdet på Bitcoin går ner, kommer denna näringsidkaren göra sina handlingar går i denna riktning, vilket gör allt han kan för att tjäna pengar.

5. Bob Marley

Varför Bob Marley? Eftersom dessa handlare inte oroa en sak, de verkligen tror varje liten sak kommer att bli bra. De är optimisterna, vars glas Bitcoins är alltid halvfullt. Dock tenderar de att ignorera de första tecknen på en katastrof och i allmänhet sluta lider av denna typ av attityd.

6. "det kan bara gå upp härifrån"

Overconfident handlare tror precis som här. För dem när det är dåliga, de kan bara bli bättre. Och när saker är bra, de kan bara bli bättre också. Dessa är de handlare som tar den största nedgången när allt börjar falla sönder, men de är också de som genast glömma det förflutna när saker och ting börjar förbättras igen.

7. Struts

Det finns också den här typen av näringsidkare som påminner oss om en struts. Speciellt eftersom han tror att om han begraver huvudet i sanden och väntar på stormen att passera, kommer han att vara säker. Nykomlingar och oerfarna handlare ofta göra detta, men att förneka de hårda situationer inte kommer att ta någonstans.

8. En full av ånger

Att vara en ångerfull aktör är inte lätt. De är alltid tänker och nytänkande vad de har gjort fel. "Varför gjorde jag inte göra denna investering? Varför jag gjorde det andra?"... Det spelar egentligen ingen roll vad de gör eller inte gör, de kommer alltid att ha något att ångra.

Relaterade nyheter


Post Bitcoin

Coin Brief Weekly Bitcoin Prisrapport: 28 september 2014-4 oktober 2014

Post Bitcoin

Bitcoins dagliga rapport: Rumäniens Bitcoin Foundation affilation, Dominikanska befolkningen som mottar bitcoin och mer

Post Bitcoin

Coin Brief Weekly Bitcoin Prisrapport: 21-27 september 2014

Post Bitcoin

5 sätt att köpa Bitcoin med Paypal - Scams och Legit sätt

Post Bitcoin

Bitcoin Paper Wallet Tutorial - Skapa din plånbok online

Post Bitcoin

Armory Technologies släpper ut en uppdaterad version av sin Bitcoin plånbok efter att ha fått investeringar på $ 600k

Post Bitcoin

Vi ska inte försöka anpassa Bitcoin till befintliga juridiska strukturer

Post Bitcoin

Bitcoin News Today - Hetaste BTC Round Up!

Post Bitcoin

Bitcoinpriset växer uppåt med europeisk banks negativa ränta

Post Bitcoin

Bitcoin som en vara: Licens till skatt?

Post Bitcoin

AsiaCoin Övergångar till Bevis av Stake

Post Bitcoin

Korrekt Bitcoin Price Analysis: Introduktion till USD till BTC Värdering