2018 Prognoser: Bitcoin kommer Crash-CTech | Swedish.globalsciencecollaboration.org

2018 Prognoser: Bitcoin kommer Crash-CTech

2018 Prognoser: Bitcoin kommer Crash-CTech

Det är uppenbart att från och med nu Bitcoin inte vanligen används för transaktioner (med undantag för olaglig verksamhet) och det är mycket osannolikt detta kommer att förändras inom överskådlig framtid. Vad vi har kvar är en store-of-värde mekanism, som en del skulle hävda, liknar guld, men inte bättre på något sätt, i en ålder av ETF: er, när guldet handlas digitalt.

Människor som köper Bitcoin dessa dagar är främst spekulera, tro att cryptocurrencies är nytt och enkelt sätt att bli rik. Men någon gång, kommer priset sluta gå upp, och då människor kommer att fastna med en ”valuta” som har ingen användning.

Eulogy gjorde byAmit Karp4 steg för att hålla dina bitcoins säkraAnvänd dessa 4 steg för att undvika stöld och hålla dina Bitcoins säkra.

Steg 1 - Välj ett starkt lösenord för din Bitcoin plånbok

Många människor vänja sig vid att välja samma lösenord för alla sina online-konton. Detta sätter dina Bitcoins i riskzonen. Välj ett starkt lösenord för din Bitcoin plånbok. Du kan använda program som 1Password eller RoboForm för att skapa och spara dina lösenord för dig - det här sättet kommer du aldrig att använda samma lösenord två gånger någonsin igen.

Steg 2 - Använd två faktor autentisering

De flesta online Bitcoin plånböcker ger möjlighet till en två faktor autentisering process. Detta innebär att när du loggar in du är skyldig att autentisera dig med en annan ytterligare steg än ditt lösenord. Merparten av tiden kommer detta att vara ett verifierings SMS skickas till din telefon. Även om detta kan kännas besvärligt ibland, med hjälp av två faktors autentisering minskar risken för stöld drastiskt.

Steg 3 - Säkerhetskopiera dina Bitcoin plånbok

En säkerhetskopia av dina walletcan skyddar dig mot dator misslyckanden och många mänskliga misstag. Det kan också tillåta dig att återställa din plånbok efter mobilen eller datorn var stulen om du håller din plånbok krypteras.

Steg 4 - Använd kylförvaring för stora mängder av Bitcoins

Om plånboken lagrar en stor mängd Bitcoins se till att hålla den i vad som kallas kylförvaring. Kylförvaring betyder att din plånbok inte finns på webben eller på någon annan dator. Ett exempel på kylförvaring kan vara ett papper plånbok eller en flash-enhet som har din privata nyckel krypteras på den.


Vinn 40 € i Bitcoin. Ledger Plånbok Nano Duo EditionUppdatering: Denna giveaway har avslutats och vinnaren är Rendy Marandhika från Cianjur, Indonesien. Rendy valde att acceptera € 40 i Bitcoins (länk till transaktion). Tack alla för att delta och ansluta sig till oss nästa månad i en annan giveaway.

Aprils giveaway är på väg och den här månaden ger vi bort en Ledger plånbok Nano "Duo Edition". För er som inte vet vad Ledger är, det är ett hårdvaru plånbok som låter dig säkert lagra dig Bitcoins på den. Vi granskade nyligen här.

Även om du äger en Ledgerwallet kan du fortfarande komma in eftersom vinnaren kommer att kunna välja mellan att få en verklig Ledger plånbok eller € 40 i Bitcoin.

Tävlingen är ganska rakt fram:

  1. Svara på en enkel fråga att bevisa att du är människa
  2. Fyll i din e-postadress för att prenumerera på 99Bitcoins
  3. Klicka på länken i e-postbekräftelsen skickar vi
  4. Du är med!

Tänk på att när du anger din e-post du faktiskt prenumererar på 99Bitcoins' sändlista - detta innebär att du kommer att få uppdateringar från bloggen om två gånger i veckan. Vi nästan aldrig skicka ut reklam saker och du kan avbryta prenumerationen när som helst, så valet är ditt.

När du har angett kolla din inkorg för instruktioner.

Om du inte kan hitta vår e-post försöker kontrollera skräppostmappen som det kan ha av misstag kom dit. Om du använder Gmail se till att dra e-post till "Primär" -fliken om den föll i "Kampanjer" -fliken" - det här sättet kommer du inte missa om vi skickar ett e-post som du har vunnit (en av de senaste vinnarna fick inte priset eftersom han inte svara på vårt vinnande e-post).

Kom ihåg -Om du vinner, kommer vi emailyouat denna adress, om vi inte hör från dig inom 48 timmar vi går vidare till nästa person i linje.


5 Gyllene Regler att följa När du köper BitcoinsFölj dessa fem gyllene att undvika bedrägerier när man köper Bitcoins.

Regel nr 1 - Kontrollera trovärdigheten för din Bitcoin säljare.

När du köper från en individ validera sitt rykte genom att granska deras näringsidkare profil om det finns en. Be om en Facebook, Linkedin eller någon annan nätverksprofilen social för att få klarhet i att det finns en verklig person bakom skärmen. Som en tumregel aldrig köpa Bitcoins från någon som du inte kan redogöra för sin trovärdighet.

Om du köper i ett utbyte, kontrollera utbyte namn och ordet ”omdömen”. Söker omdömen om utbyte och även individer i Bitcointalk forumet kan också ge värdefulla insikter.

Regel nr 2 - dokumentera allt

Eftersom Bitcoin är något spårlöst som kontanter i fall av bedrägeri kommer det att vara svårt att bevisa specifika anklagelser. Se till att du dokumenterar din kommunikation med säljaren på ett sätt som är lätt att presentera om det behövs senare.

Regel nr 3 - Vänta en bekräftelse innan du lämnar över pengarna

För små till medel transaktion det är rekommenderat att vänta minst en bekräftelse innan du skickar din betalning. För större transaktioner, vänta minst 6 bekräftelser.

Regel nr 4 - Använd spärrade vid behov

När de utför stora transaktioner med personer använder en Bitcoin depositionstjänst att hålla fast vid dina pengar tills du får önskad mängd bekräftelser. På så sätt dina pengar kommer att vara i förvar hos en betrodd 3rd party tills du får Bitcoins.

Regel # 5 - aldrig lämna dina pengar på ett utbyte

Om du köper Bitcoins på ett utbyte se till att flytta din Bitcoin till din egen privata Bitcoin plånbok så fort du får dem. ALDRIG lämna Bitcoins inne ett utbyte, kan detta leda till att förlora dina Bitcoins på grund av stöld eller bedrägeri.

Relaterade nyheter


Post Bitcoin

Coinbase mot Btc-e mot BitStamp - Bästa platsen för att köpa Bitcoins

Post Bitcoin

Flexibelt Bitcoin Supply kommer inte att stabilisera Bitcoin Price

Post Bitcoin

3 säkra sätt att säkert lagra bitcoins

Post Bitcoin

Bitcoins dagliga rapport: Time Inc. accepterar Bitcoin, Overstock Falls Short på Bitcoin Sales, och mer

Post Bitcoin

Bitcoin Basics Förklarade: ABCs av BTC (Q - U)

Post Bitcoin

Bitcoin Avgifter förklaras - Är Bitcoin Transaktion faktiskt gratis?

Post Bitcoin

Vad är den bästa Bitcoin Payment Processor? Coinkite eller BitPay?

Post Bitcoin

Coin Brief daglig rapport: Blockstream, Cozy Games, Bitcoin Regulation, och Florida Lawsuits

Post Bitcoin

Bitcoin Basics Förklarade: IJKs av BTC

Post Bitcoin

Europeiska kommissionen att följa Bitcoin-förordningen

Post Bitcoin

Är du någon av dessa 8 Bitcoin-handelspersonligheter?

Post Bitcoin

Bitcoin förklarade i 3:30 minuter