Hur man accepterar Bitcoin Donations på din blogg | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Hur man accepterar Bitcoin Donations på din blogg

Hur man accepterar Bitcoin Donations på din blogg

Acceptera Bitcoin donationer

Har du nyligen hört talas om ett nytt system som kallas Bitcoin? Bitcoin kan definieras som en ny digital valuta som har införts på webben. Den digitala valutan är en effektiv och säker form av att göra betalningar på nätet. Den öppen källkod är en säker väg att göra betalningar. Den kan användas på olika plattformar till exempel spel hemsida där Bitcoin har blivit en populär transaktionsenhet. Hur man acceptera Bitcoin donationsis en av frågorna många webmasters frågar. Acceptera Bitcoin som donation är verkligen mycket viktigt för webmasters nu mer än någonsin, eftersom fler människor att flytta till online betalningar.

Acceptera Bitcoin donationer - Vad är det?

En hel del tekniskt kunniga personer har redan flyttats till hjälp Bitcoin men hur de som är fortfarande ny på idén? En ny trend som nyligen har vuxit är med hänsyn till Bitcoin donationer. Hur man acceptera Bitcoin donationson webben? Så många frågor och du är kvar borta så här är några tips som kommer att hjälpa dig att göra Bitcoin donationer. Detta innovativa koncept att acceptera pengar bidrar till att göra världen betalningar snabbt, säkert och enkelt. Det består av peer-to-peer-teknik utan att övervakas av en central myndighet eller banker. Om du hanterar en plats där donationer kan accepteras sedan med hjälp av Bitcoin, blir processen relativt lätt.

Hur att acceptera Bitcoin donationer?

Acceptera Bitcoin donationsin form av United State dollar (USD), euro eller någon annan form av valuta till en standardkurs. För närvarande finns det över 12 miljoner Bitcoins i omlopp där de flesta användarna består av affärsmän. Stora medier redan undersöker den växande populariteten för Bitcoin donationer. Med hjälp av en mängd olika effektiva verktyg som omvandlar betalningar till Bitcoin valuta är allt du behöver en Bitcoin förlängning.

Bitcoin Donation Tools

1. Donationer av varierande mängder kan göras med hjälp av en bildlänk som stöder en Bitcoin länk och en specifik donation. Den Bitcoin QR codeimage kan placeras på din webbplats som även tillåter användare att placera donationer använder sina smarta telefoner. För att säkerställa Bitcoin donation är det viktigt att upprätthålla en säker miljö.

Obs: Skapa Bitcoin donation knappen för din webbplats / blogg. När du registrerat dig kommer du att ge Bitcoin donationsknappar och Bitcoin QR-kod bilden för att lägga till din webbplats. Jag skulle rekommendera att lägga till både för enkelhetens skull. Donation knappar, Bitcoin adress och QR-kod bild se ut så här:

Inuti att QR-kod är en Bitcoin adress som ser ut så här: 16qT2iLQ7d5MiEkKWYau6mfRNHUFZ3NzHz

2. Om du vill acceptera Bitcoin donationer på plats sedan en alternativ möjlighet kan vara i form av en donation räknare. Genom att placera ett donerat hittills' etikett på din webbplats som en del av en kampanj. Etiketten kan indikera en tidsram och ett schablonbelopp för donation användare vill placera. Kundvagn plug-ins kan vara det perfekta svaret på din fråga också.

Obs! Använd blockexplorer.comto få en Bitcoin donation räknare. De har instruktioner där. 

3. Betalnings knappar direkt lägga Bitcoin transaktioner på din webbplats. Knappen betalning öppnar i grunden en overlay som kan styras tills betalning har mottagits. Betalningssidor som liknar knappar direkt ta användaren till en online speciell betalningssidan. Betalnings iFrames bearbeta särskilt betalningen direkt utan att öppna popup-fönster.

Samtidigt försöker förstå Bitcoin donationer, måste du se till att din webbplats är säker! Standard webbplats säkerhet understryker behovet av att ha fullständig kontroll över transaktioner som gjorts. En Bitcoin adress kan enkelt avlyssnas under publikation som kan styra pengar över till en annan domän. Om du vill veta hur man ska acceptera Bitcoin donationsand skydda varje betalning sedan använda sig av en HTTPS-certifikat som lagligt skyddar din webbplats från olyckliga händelser.

Relaterade nyheter


Post Bitcoin

Studie: Silk Road var en Paradigm Shift i Drug Trade

Post Bitcoin

Bitcoins framtid är ljus: Prisfallet och evolutionen

Post Bitcoin

Effekterna av Bitcoin på System D - The Shadow Economy

Post Bitcoin

9 april 2015

Post Bitcoin

Vinn en USB Miner 100% Free - Mine Bitcoin Litecoin Dogecoin From Home!

Post Bitcoin

Bitcoin Payment Processor BitPay Betala $ 1 miljoner i transaktioner dagligen!

Post Bitcoin

Bitcoin Price: När nyheterna är och är inte viktigt

Post Bitcoin

BTCRobot - Automated Bitcoin Trading Software Bot recension

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange OKCoin reserverar på 104%

Post Bitcoin

Bitcoin förklarade i 3:30 minuter

Post Bitcoin

Äntligen ett enkelt sätt att skicka Bitcoin på Facebook

Post Bitcoin

Analys: Bitcoin Price Breaks $ 600