MasterCard Bitcoin Patent för kundvagn över hela världen Filed! | Swedish.globalsciencecollaboration.org

MasterCard Bitcoin Patent för kundvagn över hela världen Filed!

MasterCard Bitcoin Patent för kundvagn över hela världen Filed!

Master Bitcoin patentet

# 8211; annat Fortune 500-företag biter Bitcoin bete mate! Det rapporterade idag att Mastercard är den globala finansiella tjänster jätte redo att införliva Bitcoin i sin snart att släppas globalt webbutik. En helt ny patent lämnades in mars 2013 med det amerikanska patentverket (USPTO) i Washington, DC. Patentet, som har rubriken 'Betalning Interchange för användning med Global Kundvagnen' är Master fortsatta ansträngningar att dominera korttransaktionsmarknaden kredit / check. Den webbutik utformad för att lura in handlar på nätet är en del av deras stora plan.

Master Bitcoin patentet

En Master representant berättade CoinDeskthat:

”Varje dag ser vi efter sätt att föra ytterligare bekvämlighet för konsumenterna när de handlar. Denna ansökan är bara ett exempel på det -. Undersöka hur man skapar flexibilitet i hur en konsument skulle finansiera en kundvagn köp”

Även det uppenbara, representant vägrade att erkänna att den nya inlämnade patent har något att göra med Bitcoin:

”Ansökan lämnades in för att skydda vår immateriella egendom och tyder inte på ett åtagande att en idé eller ett koncept.”, Sade han

Bitcoin är en av de virtuella valutor som ingår i patent bland annat cryptocurrencies. Patentansökan hävdar ”icke-traditionella lägen eller källor betalning”, som anger att:

”Betalningen utbyte enligt krav 1, varvid de en eller flera betalningssätten eller källor innefattar scheman moln betalning, digitala plånböcker, försäljningsstället (POS) och icke-traditionella lägen eller källor för betalning.”

Detta är helt klart en hänvisning till Bitcoin. Patentansökan ytterligare refererade ”virtuell valuta, Bitcoin, sociala medier krediter, automatiserad clearing (ACH) och kuponger” som valutor den globala kunders varukorg kommer att behandlas. Patentet anger också att bolaget kommer att stödja ”flexibel ram API tillräcklig för att stödja betalning av utbyte”. I Bitcoin världen är detta en tydlig hänvisning till Bitcoin plånböcker. Enligt fyllningen kommer API interagera med MasterPass - Master egen plånbok; Google Wallet PayPal och andra Bitcoin plånböcker erbjuds av Bitcoin företag. Paypal är enligt uppgift arbetar integrera Bitcoin i det betalningssystem och E-bay!

”API kan också stödja ett gränssnitt för att acceptera icke-traditionella lägen eller källor betalnings såsom Amazon virtuell valuta, betalar med belöningar poäng, Bitcoin, virtuella kortnummer och liknande.”

The Battle for Bitcoin patent

Detta är bara början på kampen för Bitcoin patent. Med Master in i kampen, andra kredit / kontrollkortet förädlingsföretag som Visa, American Express, Western Union och Paypal vi kan vara säker tar varsel och dra sina egna planer för en bit av Bitcoin marknaden.

Källa: coindesk

Relaterade nyheter


Post Bitcoin

Bitcoin 2014: Ups and Downs of a Year

Post Bitcoin

Vad är Bitcoin? En enkel (men grundlig) förklaring

Post Bitcoin

Är du någon av dessa 8 Bitcoin-handelspersonligheter?

Post Bitcoin

Är Bitcoin Legal? Bitcoins juridiska status enligt länder

Post Bitcoin

Vara ärlig

Post Bitcoin

27 Utbyten för att köpa Bitcoins med kreditkort (2018 uppdaterad)

Post Bitcoin

Så här säkerhetskopierar du din Bitcoin plånbok (blockchain.info, Bitcoin QT, MultiBit)

Post Bitcoin

Bitcoin Value Del 3: Konrad S Grafs Bitcoin Value Theory

Post Bitcoin

Bitcoin Basics Förklarade: EFGs av BTC

Post Bitcoin

6 nya bitcoin bankomater och var att hitta dem

Post Bitcoin

Bitcoin Merchant Services, och Money Service Businesses, Springing Up

Post Bitcoin

Är Bitcoin gruvdrift olagligt?