6 Restauranger som accepterar Bitcoin | Swedish.globalsciencecollaboration.org

6 Restauranger som accepterar Bitcoin

6 Restauranger som accepterar Bitcoin

Bitcoinis accepteras av ett växande antal småföretag, inklusive restauranger som kommer att förvandla din digitala valuta till läckra rätter. Här är en lista över 6 restauranger som har börjat ta Bitcoin som betalning för mat.

1. Whiffies Fried Pies- Portland, OR - Acceptera Bitcoin Sedan februari 2013

Denna mat lastbil, men inte en traditionell restaurang gör stekt handen pajer fyllda med salta som grillad bringa och kyckling eller friska frukter såsom bär, äpplen och persikor. Whiffies började acceptera Bitcoin i februari 2013 och ägare Gregg Abbott säger att han har stött på mycket få problem sedan dess. I själva verket är en av hans favorit fördelarna med att acceptera Bitcoin interagera med människor som använder det. Abbott säger att han tycker om att träffa "riktigt smarta människor som är steget före."

2. Thelonious marulk - Cambridge, MA - Bitcoin Supporter Sedan februari 2013

Betjänar större Boston område med en unik ta på sushi och andra asiatiska specialiteter, Thelonious Marulk blev den första restaurangen i New England att acceptera Bitcoin tillbaka i februari 2013. En grupp studenter från MIT övertygade ägaren, Jamme Chantler, att det fanns en stor outnyttjad marknad för Bitcoin entusiaster som letade efter fysiska platser att spendera sina pengar på. "Vi kände att om det finns en grupp av bara en handfull Bitcoiners angelägna om att byta ut sina digitala mynt för sushi och bacon pad thai" Chantler säger, "så är vi glada att rymma dem!"

3. Cafe Berlin- Las Vegas, NV - tysk mat för Bitcoins Sedan maj 2013

Någon trött från en lång natt av spel, med en plånbok full av Bitcoins och ett sug efter äkta tysk mat, kunde göra mycket värre än Cafe Berlin. Denna lilla restaurang i södra Vegas serverar en mängd olika aptitretande måltider, inklusive olika beredningar av bratwurst och många typer av schnitzel. Efter början godkännande av Bitcoin maj 2013, har Cafe Berlin sett en liten ökning av kunder och endast en gång haft problem med att bearbeta en Bitcoin transaktion.

4. Flyte World Dining och Vin- Nashville, TN - Bitcoin för Fine Dining Sedan November 2013

Billing sig som en "casual, men ändå elegant fine-dining erfarenhet", Flyte strävar efter att vara en av de mest socialt medvetna restauranger i Tennessee med hållbara källor av kött och lokalt odlade produkter så är möjligt. Denna öppen attityd sträcker sig till deras betalningssystem, som började ta emot Bitcoin i november 2013. Sedan dess har restaurangen hade 23 kunder betala med Bitcoin, och enligt delägare Scott Sears, BTC användare spenderar vanligtvis 15% mer än genomsnittliga kunden. Det var en gång en teknisk fråga där Coinbase app inte kunde ansluta till servrar, men detta åtgärdades genom att använda BitPay istället. Sears säger att detta är ett tecken på Bitcoin styrka: "Denna typ av flexibilitet är inte tillgänglig med kreditkort"

5. Flames American Grill- Oldsmar, FL - Bitcoin Accepted Sedan februari 2014

Beläget i en liten stad i utkanten av Tampa använder Flames naturliga matlagning tekniker som uppvärmning över en öppen eld och med hjälp av en lavasten för att göra guacamole. Restaurangen började acceptera Bitcoin för sina presentkort i februari 2014 och har sedan dess sett en handfull kunder som betalar med den digitala valutan. Ägare Nick Pappas säger att pressen har varit roligt, och han tycker om "känsla välkomnas och accepteras av en ständigt växande Bitcoin följande." Lokal Bitcoin grupp Tampa Bay Bitcoineersare väntas också börja vecko Träffar på Flames inom de närmaste veckorna.

6. Lyktstolpe Pizza- Reno, NV - unik stil italienska för Bitcoin Sedan April 2014

Som påstår sig vara den första restaurangen i Reno att acceptera Bitcoin, Lyktstolpe började ta den digitala valutan i April 2014 i utbyte mot en stor mängd olika pizzor, pasta och smörgåsar. Special erbjuder bland annat Taco Pizza, Spicy Thai Chicken Pizza och Chicago Dog Pizza. Enligt ägaren Jay Watson, de flesta av kunderna betalar med Bitcoin ha varit från lokala Träffar av Bitcoin entusiaster, men praxis har också sporrat samtal med kunder som är nyfiken på digital valuta och vill lära sig mer.

Dessa är bara en handfull restauranger som tar Bitcoin, och fler kommer säkert att dyka upp i framtiden. Det finns nästan ingen ände på de olika välsmakande livsmedel som kan köpas med kryptovaluta.

Relaterade nyheter


Post Bitcoin

Bitcoin News Today - Hetaste BTC Round Up!

Post Bitcoin

Bitcoin-journalister: Etiket att äga bitcoin

Post Bitcoin

På Bitcoin och rädsla

Post Bitcoin

Bitcoin Mining: En nybörjarguide

Post Bitcoin

Bitcoins framtid är ljus: Prisfallet och evolutionen

Post Bitcoin

Bitcoins dagliga rapport: Canabis Road Hacked, Korbit höjer $ 3M, Bitcoin Spending PAC och mer

Post Bitcoin

Hur är Bitcoin Start Up Scene i Afrika?

Post Bitcoin

Vinn en USB Miner 100% Free - Mine Bitcoin Litecoin Dogecoin From Home!

Post Bitcoin

Deflation Del 1: Den Deflationära Nature of Bitcoin Price

Post Bitcoin

Bitcoin Journalists # 2: Effekten av Intent på Bitcoin Ownership Ethicality

Post Bitcoin

Mainstream Bitcoin Del 2: Academia och Laymen

Post Bitcoin

Vi ska inte försöka anpassa Bitcoin till befintliga juridiska strukturer