Bitcoins dagliga rapport: Canabis Road Hacked, Korbit höjer $ 3M, Bitcoin Spending PAC och mer | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Bitcoins dagliga rapport: Canabis Road Hacked, Korbit höjer $ 3M, Bitcoin Spending PAC och mer

Bitcoins dagliga rapport: Canabis Road Hacked, Korbit höjer $ 3M, Bitcoin Spending PAC och mer

Den Bitcoinindustry har bildat en politisk aktionskommitté att det skulle kunna använda för att duscha lagstiftare och kommittéer partiet med donationer.

Den Chamber of Digital Commerce, en månad gammal handel grupp för digitala valutor och tillgångar som bitcoin registrerade en politisk utgifterna grupp med Federal valkommissionen den här månaden, enligt nyligen ut dokument.

En ny Political Action Committee skapades av Chamber of Digital Commerce. Medan kommittén har inga direkta planer för den närmaste framtiden är det säkert den första i sitt slag. Det är säkert det första PAC att gynna kandidater som stöder Bitcoin och digitala valutor i allmänhet. Enligt den digitala avdelningen VD Perianne Boring, bildandet av PAC är ett tecken på att accelerera mognad för Bitcoin och ett symptom som politiker kan utsättas för politiska påtryckningar för att stödja virtuella valutor. Vi kan komma närmare en tid som Bitcoin kommer att ha det röst i politiken.

Cannabis Road marknaden - marknaden som bildades för bara cannabis leverantörer fick hackad och är nu offline tills vidare.

Detta är inte första gången vi ser en deepweb marknadsplats hacked, men den här gången nyheten är mer anmärkningsvärt eftersom cannabis vägen var en av de marknadsplatser som hade multisig teknik som används för att ytterligare skydda användarnas medel. Användare som försökte logga in på webbplatsen tidigare idag skulle få ett meddelande undertecknat av administratören av webbplatsen. Bland annat offentligt ber om ursäkt han för nästan alla medel på webbplatsen som stulits från webbplatsen och även gav ut adressen de stulna medel lagras på. Och även om det är osäkert om Cannabis vägen kommer att fortsätta att existera, Crypto, administratören av webbplatsen lovade att utreda händelsen vidare för att ta reda på hur hackare lyckats stjäla mynten så att andra deepweb marknads vet hur man ska skyddas från sådana attacker.

Tidigare idag, Mycel Dmitry Murashchik, känd som 'Rassah,' skickas till Bitcoin subreddit tacka samhället för deras inblandning i framgångsrikt crowdfunding den första någonsin Bitcoin Paper plånbok USB-enhet. Under loppet av fundraiser, Myceliumraised totalt $ 31.271 USDfor sitt mål: Ett enkelt sätt att skapa Bitcoin pappers plånböcker i en säker och kontrollerad miljö.

Mycel Entropyis är i grunden en liten USB-minne som kan användas för att säkert skapa pappers plånböcker. Anordningen genererar nummer slumpmässigt som sedan förvandlas till en Bitcoin privat nyckel och adress är QR-kod av adressen adderas sedan som en bild. USB kan ansluta till valfri skrivare med en USB-port och skriva ut en kopia av pappers plånbok skapas med enheten. Anordningen stöder också två-av-3 delade privata nycklar, skapa en adress för vilken den privata nyckeln är uppdelad i tre pappers aktier så man skulle behöva ha alla tre delar av den tryckta plånboken för att få tillgång till medel som skickas till den tryckta adressen. På så sätt också vara ett bra verktyg för att skapa en plånbok tänkt att ges som ett arv till en förfader som det också annonseras i Entropy PR-animerad video. 

Koreanska Bitcoin utbyte Korbit har höjt $ 3.000.000 i serie A finansiering ledd av Soft Ventures Korea och Pantera Capital, med deltagande från BAM Ventures, och återkommande investerare Bitcoin Opportunity Corp., Tim Draper, Pietro Dova och Starka Ventures.

Bortsett från att vara den ledande börs i Korea Korbit också konkurrerar med Coinbase och Bitpay. De ger sin egen lösning för handlarna att börja acceptera Bitcoin betalningar men deras tjänst är specialiserade för den koreanska marknaden. Det är värt att nämna hur välkomnande kommunerna har varit för sådana nya innovationer. I ett uttalande nyligen VD för det företag som nämns att även bankstiftelsen investeras i Korbit. Även om detta inte är första gången Korbit har fått finansiering, hade tidigare investeringar totalt $ 600.000 göra den senaste finansierings runt den största. 

Den BitGive Foundationannounced idag att det har blivit den första ideell Bitcoin organisation för att uppnå 501 (c) (3) status, vilket innebär att Internal Revenue Service (IRS) officiellt erkänner det som en välgörenhetsorganisation i USA.

Bitgive ägnar det ansträngningar på att förbättra folkhälsan och miljön runt om i världen. Vid en välgörenhetsorganisation som bara får det donationer i Bitcoin få en ideell status är ytterligare en milstolpe för Bitcoin som valuta. Dessutom är det en milstolpe som kan ha enorm möjlighet för positiv publicitet som vi går in i mest aktiva kvartal för donationer till välgörande ändamål. Stiftelsens skattefri stående är att den 1: a ges på en Bitcoin relaterad välgörenhetsorganisation, ett avgörande prejudikat med positiva konsekvenser för digital valuta ekonomiskt stöd.

Relaterade nyheter


Post Bitcoin

Bitcoins dagliga rapport: Bitcoin betalar för Newegg.ca, Apriva Partners med GoCoin och mer

Post Bitcoin

7 Online Businesses Accepterar för närvarande Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin lär libertarier allt de inte vet om ekonomi - Washington Post

Post Bitcoin

Bitcoin Adoption: Progressionen bland Topp 100 Webbplatser

Post Bitcoin

Bitcoins dagliga rapport: Lawsky Outlines Reviderad BitLicense, GAW lanserar Paycoin och mer

Post Bitcoin

Bitcoins framtid är ljus: Prisfallet och evolutionen

Post Bitcoin

Bitcoins växande acceptans: 6 sätt att använda BTC

Post Bitcoin

27 april 2015

Post Bitcoin

Coinbase mot Btc-e mot BitStamp - Bästa platsen för att köpa Bitcoins

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange OKCoin reserverar på 104%

Post Bitcoin

Är Bitcoin Mining värt det?

Post Bitcoin

Korrekt Bitcoin Price Analysis Del 1: Metodik