Bitcoin Mining: En nybörjarguide | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin Mining: En nybörjarguide

Bitcoin Mining: En nybörjarguide

Bland de många innovationer Bitcoinoffers, en av dess viktigaste aspekter som kan förvärvas genom gruvdrift. Genom att kombinera ett stort antal tekniker, Satoshi Nakamoto, den pseudonym skaparen av digital valuta fört något unikt för den nya tidens ekonomi. En digital valuta som kan brytas i ett stabilt, deflationstakten med hjälp av beräkningsmaskiner, på detta sätt effektivt slåss hyperinflation.

I den här guiden går vi igenom hur man kan få mynt genom Bitcoin Miningand också hur man gör detta med vinst.

Så Bitcoin Mining fungerar

Som framgår av Bitcoin wiki

Miningis processen att lägga transaktionsposter till Bitcoin offentliga redovisningen av tidigare transaktioner. Denna huvudbok av tidigare transaktioner kallas blockchainas det är en kedja av block.

I enkla ord, gruvarbetare bidra med sin datorkraft till nätet. På så sätt hjälper de kontrollera transaktioner och registrera dem till blocket kedjan allmänheten huvudbok varje Bitcoin transaktion någonsin registreras. Om varje 10 minuter ett block som har hittats av gruvarbetarna och varje gruvarbetare belönas beroende på hur mycket hashrate han bidrar till nätverket.

History of Mining Bitcoins

I början av Bitcoin existens, Satoshi, var själv en av de få gruvarbetarna. Saker var mycket enklare då, verkligen få människor gruvdrift, och det var mestadels görs av CPU. Det skulle inte ta lång tid för utvecklare att börja skapa GPU gruvarbetare. Även i början av Bitcoin Mining kan vi se Satoshi själv diskuterar GPU gruvdrift. Tydligen GPU kunde utföra beräkningarna i Bitcoin Mining processen kräver mycket snabbare än någon CPU så senare på skulle köra de flesta av nätverkets hashrate. Under 2010 första Bitcoin Mining pool, väcktes till liv. En pool är en plats där gruvarbetare kombinera sin gruv makt för att upptäcka block snabbare. Blocket belöningen delas sedan mellan alla gruvarbetare som bidrar till poolen enligt deras hashar de inlämnade.

Det aktuella läget för Bitcoin Mining: ASIC och mer

Sedan dess har gruv Bitcoin nu bli mer konkurrenskraftig än någonsin. Efter explosionsartade ökningen av Bitcoin pris under 2013 och se hur mycket många av de tidiga dragit av det, många började överväger Bitcoin Mining som en investering. Företag började bygga och sälja ASIC-kretsar, som specialiserat sig på att lösa sha-256algorithm (den kryptografiska hashfunktionen Bitcoin använder). Gruv nätverkets hashrate var på en konstant ökning. Den Bitcoin Mining nätverk blev den mest kraftfulla datorer networkto någonsin existerar, och även aktuell ASIC tillverkare fortfarande tävlar om att skapa mer kraftfulla maskiner för Bitcoin mining.

ASIC håller nu nästan hela andel av den totala hashrate är gruv med GPU nu anses meningslöst eftersom konkurrera med ASIC som är specialiserade på Bitcoin mining med hjälp av dator grafikkort är omöjligt. Nyligen har Bitcoin moln gruv också bli en trend. Cloud mining är när folk hyra gruvutrustning att bryta för dem, som vill göra vinst på detta sätt. Även om moln gruv inte kräver mycket tekniskt kunnande och är ett sätt att bryta Bitcoin med mindre ansträngning, det är inte anses vara den mest lönsamma lösningen. Denna guide kommer att fokusera på gruv hårdvara.

Bitcoin Mining and You

Vid det här laget kanske du undrar, Great, men hur kommer jag till Mine Bitcoin själv? Tja, är det första du skulle vilja göra för att se hur mycket (och även om) Bitcoin mining kan vara lönsamt för dig. Lönsamhet och bryta även är nyckeln när det gäller Bitcoin mining. Oavsett om Bitcoin mining är worthwhilefor dig, eller inte, beror på många faktorer. Du vill inte spendera pengar för att köpa en maskin som skulle få dig att betala mer för el än vad det gör i Bitcoins på en dag. Det beror på hur mycket du är villig att investera i att köpa en gruvmaskin, utan också på specifikationer av maskinen. De viktigaste komponenter som du bör titta på förutom maskinens pris är det hashrate och strömförbrukning. Den hashrate mäts vanligen i Tera hashes per sekund (Th / s) där en Tera hash är en tusen Giga hashes (Gh / s). En annan komponent som du bör titta på är strömförbrukningen på din maskin förstås. Vi har en användbar toolto beräkna en maskiner lönsamhet samt svårigheter.

Den sista mycket viktig sak du skulle behöva ta i beaktande när det gäller att beräkna hur lönsam en gruvarbetare kan vara är svårigheten i nätverket. Den Bitcoin mining nätverk justerar beroende på hur mycket hashing ström används för att gruv Bitcoins. Så om fler gruvarbetare startar gruvdrift ökar svårigheten. Och det är fortfarande på en konstant ökning. Så tar detta i beaktande, vad du måste förstå är att om du håller gruv med en stabil hash makt men nätverkets totala hashrate ökar efter each14 dag svårt att åter mål de belöningar du kommer att få för varje block din pool finner kommer vara något mindre.

Så nu vet du hur Bitcoin Mining fungerar och även hur man kan beräkna lönsamheten för en Bitcoin gruvarbetare. Med hänsyn till att lönsamheten är en nyckelkomponent i Bitcoin mining, bör det nu vara lättare för dig att ta reda på hur lönsam en gruvarbetare är. Men inte stressa och börja leta efter gruv hårdvara ännu, här är några saker du bör undvika när man ser att köpa en gruvarbetare.

Förbeställningar: Många skräckhistorier har inträffat genom förbeställning gruv hårdvara. Även om man kan dra nytta av att ta risker när det gäller gruvdrift Bitcoin, bör du hålla dessa skräckhistorier i åtanke och försöka spela det säkert. En av de mest utbredda berättelser är failureof kända Bitcoin ASIC tillverkare, fjäril Labs att leverera beställda gruvarbetare i tid. Månader senare efter de utlovade leveransdatum, när de var äntligen redo att fartyg, gruvmaskiner var värdelösa på grund av den massiva ökningen av svårigheter. Så om du arbetar med ett företag som har visat sig vara pålitliga i det förflutna, bör du aldrig ta risken att förbeställning hårdvara som det är skapare kan aldrig lyckas leverera på utlovad tid. Och detta leder oss till nästa sak du bör undvika när du är ute efter att köpa en Bitcoin gruvarbetare.

Scammers: Du bör alltid kontrollera rykte för ett företag innan du köper hårdvara från dem, och detta bör inte vara svårt. De flesta ASIC tillverkande / återförsäljning företag försöker upprätthålla en positiv bild och interagera med Bitcoin samhället genom forum och communities. Kontroll rykte ett företag ska vara så enkelt som att söka efter den namn i bitcointalk eller / r / bitcoinand / r / bitcoinminingThis sätt kan du enkelt kontrollera rykte i ett företag och se hur nöjda människor är med sina produkter.

Sammanfattning: Ej Alla måste vara en Bitcoin Miner

Som ni kan se, är Bitcoin mining inte en lätt sak. Jag hoppas thatthe myten om lata miner nu krossat för dig. Efter att ha fått veta allt detta, många människor ställa frågan inte skulle det vara lättare att köpa Bitcoin direkt? Och svaret är ja. I själva verket köper Bitcoin är direkt lättare än att gå igenom processen att välja och köra en Bitcoin gruvarbetare. Investera i priset är en bra lösning om du inte vill gå igenom mycket ansträngning med gruvdrift, eftersom även om du hamnar beslutar att köpa en gruvarbetare, är problemet inte gjort när det anländer.

Även om de flesta företag försöker göra det så enkelt som möjligt att installera och köra din miner fortfarande kräver viss teknisk kompetens och kunskap och du kan behöva spendera lite tid studyinghow detta görs innan du bestämmer dig att beställa en gruvarbetare. Vad är säkert är att gruv med egen hårdvara är inte för alla, åtminstone inte längre. Det är som en konkurrenskraftig teknisk kapprustning som ständigt går framåt, bör du inte har något emot om du inte känner för att använda din egen hårdvara att bryta Bitcoin är något för dig. Om du ändå vill ge gruv ett skott men hålla ett öga för våra kommande introduktion på Bitcoin moln gruvdrift.

Relaterade nyheter


Post Bitcoin

Bitcoin Block Size Economics: Förtydligande och Reviderande Argument

Post Bitcoin

Bitcoin är ett offer för desinflation - New York Times

Post Bitcoin

Effekterna av Bitcoin på System D - The Shadow Economy

Post Bitcoin

Arbitrage Bitcoin - Hur jag nådde en 12,12% avkastning på 1 timme

Post Bitcoin

Lönsam Bitcoin Cloud Mining: Bitcoin Mining Without The Hassle

Post Bitcoin

Mt. Gox, Mintpal, Hashfast, Butterfly Labs och Robocoin: Blunders i Bitcoin Business

Post Bitcoin

Bitcoin i Mainstream Del 1: Swiss Bitcoin Research Paper

Post Bitcoin

Bitcoin Mining Centralization: Marknaden fixar sig själv

Post Bitcoin

Coin Brief Weekly Bitcoin Prisrapport: 17 augusti-24 augusti

Post Bitcoin

Bitcoin Merchant Services, och Money Service Businesses, Springing Up

Post Bitcoin

Hur man skyrocket din bitcoin kran vinst med ett steg

Post Bitcoin

Vara ärlig