Bitcoin Price: När nyheterna är och är inte viktigt | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin Price: När nyheterna är och är inte viktigt

Bitcoin Price: När nyheterna är och är inte viktigt

Under de senaste två veckorna, eftersom Dell tillkännagivande att det skulle acceptera Bitcoinas betalning från sina kunder i USA, Bitcoin priset har sjunkit och samhället har clamoring att ta reda på varför. Människor över hela Internet har inlett vildgås jagar för att finna orsaken till den nuvarande Bitcoin prisnedgången, däribland jag själv. Denna nedgång har lett till att många människor att tro att nyhets en av de viktigaste movers av Bitcoin pris verkligen har någon effekt på marknaderna. De pekar på det faktum att Dell tillkännagivandet hade ingen inverkan på priset och i själva verket ett par dagar efter tillkännagivandet, det faktiskt började falla.

Men det helt enkelt kan inte förnekas att nyhetsutvecklingen har faktiskt inverkan på Bitcoin priset. Medan de flesta stora bitar av nyheter har den största riktnings inflytande på marknaden, varenda nyhet-positiv eller negativ har en viss inverkan på priserna. Även om det är att övertyga människor att avstå från att köpa eller sälja. Därför upplevd brist på inflytande som senaste, positiva nyheter har haft på Bitcoin pris är ogrundade; De har åtminstone bidragit till en grund av förtroende som kan användas för att skära ner på vissa Bitcoin prissvängningar.

Dessutom är skrattretande att använda Dell tillkännagivandet som bevis på att nyheter inte har någon inverkan på Bitcoin pris, som tillkännagivandet hade viss inverkan på det pris som har tycktes ha förbisetts av de flesta av samhället. Så jag bestämde mig för att påpeka detta rörelse i mitt latestBitcoin prisanalys. Ökade ungefär en och en halv timme efter Dell nyheten slog samhället priset med 2,26%, med en topp på $ 634 och bosatte sig i de $ 620S innan dess nedgång.

Det uppenbara skälet för Bitcoin prisfall

Även om jag hade rätt i att identifiera den definitiva effekten Dell nyheten hade på Bitcoin pris, resten av min analys var ganska felaktig. Jag spekulerade att marknaderna hade satt upp en ny tillfällig prisgolv på $ 620; när det visade sig vara fel, jag uppdaterade artikeln och sade att kanske de som var ansvariga för ökningen av priset 2,26% var besviken över bristen på ett stort uppsving, som liknar de som tidigare har hänt som svar på stora, positiv Bitcoin nyheter och började sälja, återvänder till det mjuka golvet på $ 600 som jag hade spekulerat om i tidigare en tidigare analys.

Sedan doppade pris under $ 600, in i $ 590s, och fortsatte att falla under resten av veckan och är fortfarande faller väl in i den nuvarande veckan (I, dock fortfarande hävdar att $ 600 var faktiskt en mjuk golv, för det finns starka bevis som stöder detta påstående-nämligen att $ 600 var slutpunkten för sell off som hände i avtagande Silk Road auktion upphetsning). Slutligen Bitcoin gemenskap på Reddit informerade mig (utan att jag känner mig för dum) på en uppenbar orsak till den initiala nedgången från $ 620 till $ 600 som av någon anledning hade jag helt förbisett; den första spiken i sell volymen troligen kom från Dell omedelbart omvandla en stor mängd Bitcoins i fiat. Deras meddelande skapat förmodligen en explosion av Bitcoin transaktioner med Dell, som var naturligtvis omvandlas till fiat av företaget.

Varför Min analys av Bitcoin marknaden fel

Dessutom gjorde jag två misstag som jag själv varnade om i min egen serie om hur man genomför ordentlig Bitcoin pris analys. För det första, det gjorde jag inte vänta tillräckligt länge för att analysera marknaderna efter Dell tillkännagivandet. Om jag hade väntat ett par dagar, skulle jag ha sett nedgången i pris och skulle förmodligen ha kunnat räkna ut att det kommer från Dell omvandla sin Bitcoin intäkter till fiat. För det andra har jag förlitat sig på att bestämma prisgolv alltför tungt i mina sista två analys artiklar. Som jag sade i min guide, pris floorsare mycket svårt att exakt identifiera och bidrar inte mycket värde för analys, särskilt när du helt enkelt kan titta på priset diagram och se om det har planat ut, ökar eller minskar, det finns inget behov av att förutsäga ett visst pris punkt som kommer att fungera som ett golv. Ändå blev jag förälskad med att förutsäga exakta antalet, något som många positivistiska Bitcoin pris analytiker ständigt faller offer för.

Vi behöver inte alltid en viss Newshistoria för att förklara Bitcoin prisrörelser

Efter att ha generad genom att ha en mestadels felaktig analys publiceras på Coin Brief, full av förutsägelser och spekulationer om att jag verkligen inte borde ha gjort, tillbringade jag 2 eller 3 dagar försöker komma fram till en nyhetsbaserad förklaring till den sjunkande Bitcoin priset. Jag försökte koppla ihop Dell nyheterna med andra den senaste tidens händelser att konstruera en teori om ackumulerade rädsla eller krympande förtroende som orsakade försäljning. Inget av det var tillfredsställande och jag blev alltmer frustrerad med mig själv; min frustration växte som mina försök förklaringar blev mer och mer genomarbetade.

Så jag var tvungen att ta ett steg tillbaka och ompröva allt från ett mycket bredare, teoretiskt perspektiv. Om du gör det rensas många saker för mig. Hellre än att försöka använda de analytiska verktyg som är baserade i praxeology, främst nyheter och prisdiagram utan otaliga tekniska indikatorer, tittade jag på praxeology i allmänhet. Ur analytisk synvinkel ser vi för nyhetshändelser eftersom de påverkar värderingar. Men ur ett rent praxeological synvinkel vi kan helt enkelt konstatera att människor har värderingar. Återbesök den grundläggande truism förde mig till en mycket enklare och mycket mer tillfredsställande, anledningen till varför priset har minskat: människor är bara värdera sina Bitcoins mindre än fiat valuta vid denna tidpunkt. Med andra ord är Bitcoin priset går ner eftersom folk säljer Bitcoins!

Detta begrepp är så enkelt att det verkar absurt. Ja, naturligtvis Bitcoin prisnedgången beror på att sälja! Men varför är människor som säljer, vad som gör dem göra det? Folk säljer eftersom de önskar fiat mer än de gör Bitcoins, de bara värde Bitcoins mindre. Möjliga orsaker till detta skifte i värderingar är oändliga; Bitcoin samfundet har visat så mycket under de senaste dagarna. Spekulationer om orsaken till Bitcoin prisnedgången allt från whale aktivitet till gruvarbetare inte hålla sina blockera belöningar. I själva verket finns det ingen fast sätt att bestämma orsaken utförsäljningen av. Det enda vi kan göra är att be varje enskild person som säljer sina Bitcoins varför de gör det. Och det skulle vara extremt svårt; med tanke på den pseudonym natur Bitcoin, vi förmodligen skulle inte ens kunna identifiera de flesta av säljarna.

Den lärdom som kan dras här är att det inte alltid behöver vara ett konkret, saklig grund till varför Bitcoin priset faller. Ibland är det bara händer. Vid genomförandet analys, tenderar vi att bli uppslukade i nyhetsartiklar, försöker identifiera en exakt orsak till en rörelse i Bitcoin priset. Men det är inte alltid en enda orsak till prisändringar, så nyheter kan inte alltid användas för att identifiera orsakerna till pris skift. I fall som dessa, med den nuvarande prisfallet tjänar som ett exempel, är allt vi kan göra att säga att folk har ändrat sina värderingar för en eller annan anledning.

Så vad kan vi säga om den aktuella Bitcoin prisfallet?

Vår oförmåga att sätta fingret på en enda orsak till Bitcoin prisfallet-på grund av avsaknaden av en enda orsak inte gör oss oförmögna att ge en användbar analys av detta pris skift. Medan allt vi har att säga kan verka som en vag och rent teoretisk förklaring, kommer den att producera mycket mer användbar information än någon av de positivistiska rapporter som översvämmar de olika Bitcoin nyheter webbplatser.

Per vanligt, är den positivistiska analytiker ignorera den mänskliga faktorn som är så viktigt att all ekonomisk verksamhet och behandlar pris diagram och tekniska indikatorer som saker som kan gör användbar information utan hänsyn till mänskligt handlande. Denna extremt bristfälliga metod kommer alltid producera upprörande prognoser och rapporter fylld med massor av teknisk jargong men ingen verklig substans. En ena sidan har vi de analytiker som gör otroligt specifika förutsägelser och alltid sätt av märket. Å andra sidan finns det de som täcker så många möjliga utfall att analysen är helt meningslöst. En Bitcoin prisanalys är till någon nytta för en investerare om allt det står är, ”Vid denna tidpunkt, finns det en lika stor chans för en oändlig mängd scenarier för att spela ut.” Dessutom, för att frikänna sig från att göra horridly felaktiga pris förutsägelser, denna senare grupp av analytiker ger en sanslöst brett sortiment för framtiden Bitcoin priset. Till exempel, en av de mest recentof dessa typer av analyser som anges flera möjligheter för framtida rörelse av priset, som var och en har den exakta motsatsen resultatet av de andra. Och när författaren förutspådde den framtida pris punkter, baserad på mystiska matematiska verktyg för analys, uppgav han att priset kan antingen komma in fritt fall eller skjuta upp till $ 680 och framåt! Det finns absolut ingen användning för denna analys, då, om den bästa författaren kan göra är att ge ett oändligt område för det framtida priset.

I syfte att tillhandahålla analys inte att lägga ut 100 olika scenarier baserade på olika matematiska modeller, såsom Fibonacci-sekvenser och Elliot Waves, och ge en lika sannolikhet för alla scenarier för att gå i uppfyllelse, förutom ett fruktansvärt bred pris förutsägelse. Analytiker är tänkta att ange vilket scenario de tror är mest sannolikt att ske efter att de tar hänsyn till de senaste marknadsdata och den rådande attityden i samhället. Dessutom bör vi rapportera om den sannolika framtida rörelser trender snarare än att göra specifika prognoser för priserna.

Så är allt vi kan säga om den senaste tidens nedgång i Bitcoin priset så här: Dell utövade en press nedåt på priset genom att injicera en explosion att sälja volym på marknaden och priset föll från $ 620 till $ 600. Av någon anledning, denna minskning i priset orsakade en sell off; Bitcoin priset har gått bra under $ 600 och ligger för närvarande på $ 568,74 (per 12:45 EST den 31 juli 2014). Vi måste ta hänsyn till det faktum att Sidenvägen auktion lånas ut en stor press uppåt på priset, trycka den i $ 640s och slå sig ner i $ 620 sortiment. Det verkar som om sell off orsakad av Dells första försäljning har tömd priset tillväxt som orsakas av Sidenvägen auktionen. Om pre-auktion värderingarna har varit konstant, då vi skulle kunna förvänta sig att priset för att falla hela vägen ner till pre-auktion nivåer och sedan plana ut, i väntan på nästa marknad skiftande händelse. Det är dock högst osannolikt att värderingarna har varit konstant under denna långa, så mycket kan bekräftas genom att observera sälja ut som pågår. Därför finns det verkligen inget sätt att förutsäga, med någon grad av noggrannhet, då Bitcoin priset kommer sluta falla endast tiden kommer att visa oss var den nedåtgående trycket lätta upp. Priset kommer att fortsätta att fluktuera, eftersom det har gjort, tills den når en punkt där tillräckligt många individer värderar Bitcoin mer än de gör fiat valuta. Vid den tidpunkten, kommer folk att börja köpa, i hopp om att dra nytta av den arbitrage och därmed antända en annan prisökning. Det är naturligtvis under förutsättning att ingen extremt negativa nyheter vidare skiftar värderingar mellan nu och oavsett tidpunkt priset bestämmer sig för att plana ut.

Relaterade nyheter


Post Bitcoin

Vad är en Bitcoin privat nyckel, hur man använder den, håll den säker!

Post Bitcoin

Bitcoin Payment Processor BitPay Betala $ 1 miljoner i transaktioner dagligen!

Post Bitcoin

AsiaCoin Övergångar till Bevis av Stake

Post Bitcoin

7 Online Businesses Accepterar för närvarande Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin-prisanalys: sidoaktion fortsätter

Post Bitcoin

Är Bitcoin Mining värt det?

Post Bitcoin

Coin Brief Weekly Bitcoin Prisrapport: 7-13 september 2014

Post Bitcoin

9 april 2015

Post Bitcoin

Vi ska inte försöka anpassa Bitcoin till befintliga juridiska strukturer

Post Bitcoin

Bästa Ethereum Mining Hardware (2018 uppdaterad)

Post Bitcoin

Mynt Kort dagliga rapport: Bitcoin VeriCoins, IBMs Internet of Things, Syscoin mot Moolah, Bitlendingclub och Bitcon

Post Bitcoin

BetChain blir första Bitcoin Casino för att erbjuda gratis spins i senaste gratis spins fredagskampanj