5 sätt att köpa Bitcoin med Paypal - Scams och Legit sätt | Swedish.globalsciencecollaboration.org

5 sätt att köpa Bitcoin med Paypal - Scams och Legit sätt

5 sätt att köpa Bitcoin med Paypal - Scams och Legit sätt

Det finns inga nyheter på det faktum att Paypal har förneka människor möjligheten att köpa Bitcoins med sina tjänster. Den är skriven klart och tydligt i Paypal s TOSthat de inte täcker digitala varor och detta leder till frågan om återkrav. Därför någon försöker sälja Bitcoin med Paypal kommer troligen att avstängas från Paypal.

Med detta sagt, det finns fortfarande några alternativ för att kunna köpa Bitcoins med hjälp av ett Paypal-konto. De flesta av dem är långt ifrån perfekt, men om du behöver skaffa en liten mängd och det är en tid sak som du kanske vill överväga dem.

Alternativ 1 - Köp Bitcoins med Paypal genom Virwox

Detta är förmodligen den äldsta och mest provat systemet i boken. Vi har skrivit om detta methodmany gånger och det verkar fungera ganska bra. De huvudsakliga nackdelarna med att köpa genom Virwoxis att avgifterna är extremt höga (kan uppgå till cirka% 15) och ibland du bara inte få godkänt. Proffsen är att det är beprövade, det vill säga möjlighet låg bluff.

Alternativ 2 - Köp Bitcoins med Paypal genom lokala Bitcoins

Lokal Bitcoins är en marknad för köpare och säljare av Bitcoin. Med hjälp av deras gränssnitt kan du kanske hitta någon som säljer Bitcoins via Paypal. Nackdelarna med denna metod är att du inte vet vem du har att göra med och de flesta av säljaren där erbjuda skumma instruktioner för att inte fastna med Paypal. Proffsen är att du får din Bitcoin oftast snabbare än Virwox och avgifterna är mycket lägre. För fullständig information läsa vår handledning.

Alternativ 3 - Köp Bitcoins med Paypal genom Bitcoin Insanity

Du kanske har hört talas om Bitcoin Insanity. De hävdar att sälja Bitcoin med Paypal till en premie. Men efter att jag har gjort en del efterforskningar på nätet kunde jag inte hitta någon online-aktivitet för bolaget efter oktober 2014. Jag har inte testat metoden själv men från de allmänna ser det på Bitcointalk företaget började bra och sedan bara plained försvunnit. Facebookand Twitterprofile har inte uppdaterats på nästan ett år också. Slutsats - Jag skulle hålla sig borta nu...

Alternativ 4 - Köp Bitcoins med Paypal genom Brawker

Brawker tar en annan strategi för hela återbetalningsfrågan. Istället för att låta du köper Bitcoins med Paypal direkt, matchar det dig med någon som vill köpa något på nätet. Du köper objektet för dem med Paypal och de skickar dig Bitcoins i gengäld. Hela processen verkar ganska komplicerat för mig som illustreras i denna korta video.

Alternativ 5 - Köp Bitcoin CFD genom Plus500or AvaTrade

Om du bara intresserad av att köpa Bitcoins för att spekulera om priset och göra en vinst kan du bara köpa Bitcoin CFD genom AvaTrade eller Plus500. Jag har skrivit tidigare om Bitcoin CFDsand princip betyder det att du försöker förutsäga Bitcoin framtida pris. Detta kommer inte att få dig faktiska Bitcoins, men eftersom du inte är faktiskt köper Bitcoins kan du använda Paypal för denna metod. Kom ihåg att när handeln CFD ditt kapital är i riskzonen och det är främst lämpad för erfarna handlare.

Det finns fortfarande inget enkelt sätt att köpa Bitcoins med Paypal 2015

Sammanfattningsvis upp saker, även om nästan två år har klistrat eftersom jag har skrivit min första handledning om det här problemet finns det fortfarande inget enkelt sätt att göra detta. Paypal har visat ett stort intresse i Bitcoin och även några partnershipsbut den enkla lösningen på detta problem är återstår att se. Efter att ha sagt att frågan om att köpa Bitcoins med kredit cardhas förbättrats avsevärt, men om det i vår nästa inlägg.

Relaterade nyheter


Post Bitcoin

Bitcoin Foundation Board Val: Jim Harper, Olivier Janssens, eller gör det lika?

Post Bitcoin

Coin Brief Weekly Bitcoin Prisrapport: 17 augusti-24 augusti

Post Bitcoin

Bitcoin Paper Wallet Tutorial - Skapa din plånbok online

Post Bitcoin

Mainstream Bitcoin Del 2: Academia och Laymen

Post Bitcoin

Flexibelt Bitcoin Supply kommer inte att stabilisera Bitcoin Price

Post Bitcoin

Bitcoins framtid beror på dig

Post Bitcoin

Bitcoin Millionaire: Topp 5 Bitcoin Millionaires

Post Bitcoin

Coin Brief Weekly Bitcoin Prisrapport: 7-13 september 2014

Post Bitcoin

Bitcoin Basics Förklarade: ABCs av BTC

Post Bitcoin

Bitcoin Bear Peter Schiff Doubles Down: Även på $ 4000 Det är fortfarande en Bubble - Coindesk

Post Bitcoin

FATF: Bitcoin Positiv men riskabel för regeringar

Post Bitcoin

Bitcoin förklarade i 3:30 minuter