Historien om Bitcoin och Litecoin | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Historien om Bitcoin och Litecoin

Historien om Bitcoin och Litecoin

Först nämns i 2008 av en utvecklare att använda pseudo-anonym identitet Satoshi Nakamoto, Bitcoin var öppen källkod peer-to-peer digital valuta först lanserades 2009, och har nått av December 2013 över 172.000 kamrater. Bitcoin lanserades som ett open-source de-centraliserad plattform för virtuell valuta, där alla transaktioner registreras på blockchain av dess operatörer - gruvarbetarna. Även Bitcoin har långsamt antagits, har det blivit ett innovativt sätt för olika digital handel och finansaktiviteter, inklusive: Spekulativa investeringar via BTC Exchanges, filantropiska verksamhet, spel on-line, användning av Bitcoin istället för vissa nationella valutor (i Iran och Argentina till exempel), vilket gör att peers att kringgå internationella sanktioner eller en lösning på hög inflation, genom olika kommersiell användning - i teknik webbplats och numera - även i traditionella företag. Som Bitcoin har ingen fysisk eller papper manifest, är det allmänt tillgänglig att köpa Bitcoins via kreditkort och via Bitcoin Paypalplatforms eller använda BTC till Paypal applikationer.

För närvarande många länder har förbjudit bitcoin, medan du kan köpa Bitcoin eller Köp Litecoinfor transaktioner i andra länder med privata företag, icke-statliga organisationer och valutaväxling att använda sina många fördelar.

Många företag och företag accepterar Bitcoin som betalningsvaluta, vilket motsvarar deras önskan att vara uppfattar som nyskapande och globalt öppet. Virgin Galactic Airlines är ett typiskt exempel, som sedan November 2013 meddelade att de accepterar Bitcoin som betalning, vilket biljettköp av Bitcoin När du köper Bitcoin via kreditkort eller BTC till Paypal.

Parallellt med Bitcoin har litecoin inspirerats av det och liknar det som ett open-source peer-to-peer kryptovaluta, som lanserades 2011 av Charles Lee, har blivit den näst största börsvärde. Från och med november 2013 har litecoin fått utökade mediabevakning av framstående mediekanaler som Bitcoin altenative. Litecoin förkunnar att erbjuda flera fördelar till Bitcoin, bland vilka är: New Block bearbeta vardera 2,5 minuter (4 gånger snabbare än Bitcoin); Annorlunda och proklamerade optimerad algoritm; Projektion av emission av 84 miljarder Litecoins, 4 gånger mer än Bitcoin;

Litecoin kan också användas i de flesta program som accepterar Bitcoin eller andra krypto-valutor, och är för närvarande godtas i 23 marknadsutbyten, varav den största är BTC-E. Det är möjligt att köpa Litecoineither via kreditkort eller via litecoin Paypalapplication, för användning i BTC / LTC trading, LTC / USD och LTC / EUR handel, samt betalningsmetod med många företag, företag, icke-statliga organisationer, webbplatser och applikationer.

En stor fördel med både Bitcoin och litecoin är de låga avgifter avgifter för transaktioner. När du köper Bitcoin eller Köp litecoin kan avgiften vara lägre med upp till X20 än vanliga valutor transaktionsavgifter, samtidigt som den inbördes ökad säkerhet, bättre prestanda, förbättringar och fördelar. Använda Bitcoin och litecoin förutom användning av alternativet Bitcoin Paypal, skapar en lätt, enkel, användarvänlig och säkert sätt att köpa och förvärva Köp Bitcoins eller buy Litecoins.

Framtiden för Bitcoin och litecoin verkar lovande, både som digital kommersiell valuta och som en investering kanal, i synnerhet när deras värde blir mindre volatil.

Bitcoin Video Crash Course

Lär dig mer än 99% av befolkningen om Bitcoin. En e-post en dag i 7 dagar, korta och pedagogiska (garanterad). 

Relaterade nyheter


Post Bitcoin

Bitcoin Journalists # 2: Effekten av Intent på Bitcoin Ownership Ethicality

Post Bitcoin

Coin Brief Weekly Bitcoin Prisrapport: 24-30 augusti 2014

Post Bitcoin

Så här köper du Ethereum - En snabbstartguide

Post Bitcoin

Hur man använder Bitcoin? - En snabbstartsguide

Post Bitcoin

Kommer snart: Det första Bitcoin betalkortet

Post Bitcoin

Argentinska centralbanken är rädd för Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin lär libertarier allt de inte vet om ekonomi - Washington Post

Post Bitcoin

Är Bitcoin anonym? Här är det fullständiga svaret

Post Bitcoin

Deflation Del 2: Är Bitcoin Pris Deflation Bra eller dåligt?

Post Bitcoin

Bitcoin Arbitrage Opportunities: En kort guide

Post Bitcoin

Granskning: Mina återkommande försök att köpa BTC från 247Exchange

Post Bitcoin

CoinMX recension - Är det en pålitlig Bitcoin Exchange?