Hur man köper Bitcoins - 100% Säker, Scam Free Bitcoin Köpguide | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Hur man köper Bitcoins - 100% Säker, Scam Free Bitcoin Köpguide

Hur man köper Bitcoins - 100% Säker, Scam Free Bitcoin Köpguide

Sedan Bitcoin blev populär över hela världen under 2013 verkar det fortfarande vara nästan omöjligt att ta reda på hur man köper Bitcoins utan att behöva söka på nätet efter timmar. Jag kommer att gå över de mest populära metoderna med en kort översikt över var och en. Detaljerade instruktioner kan hittas via länken i slutet av varje stycke.

Köp Bitcoins med ett kreditkort

Förmodligen den mest eftertraktade lösning är hur man köper Bitcoins med ett kreditkort. Det finns flera sätt att göra detta i dag, men de kommer oftast innebär höga provisioner. Orsaken till de höga provisioner beror på att när någon säljer du Bitcoins med kreditkort han står inför risken för bedrägerier från din sida. Det är därför vanligtvis dessa metoder för att köpa Bitcoins kommer att bli dyrare. Här är en detaljerad handledning om köpa Bitcoins med ett kreditkort.

Köp Bitcoin med Paypal

Den näst mest populära alternativet för att köpa Bitcoins är genom Paypal. Återigen finns det risk för bedrägeri när man använder denna metod och det är därför det är inte så populärt. Virwox, en virtuell värld utbyte, kan du köpa Second Life Lindens (SLL) som är en annan virtuell valuta med Paypal. Du kan sedan byta den valutan för Bitcoin. För en fullständig förklaring om hur detta kan göras kolla in den här guiden.

Köp Bitcoin med ett bankkort

Det är också möjligt att köpa Bitcoins med ett betalkort. Processen liknar köpa Bitcoins med ett kreditkort och beskrivs i denna sida.

Köp Bitcoins med en banköverföring (USA)

Detta är de mest populära metoderna som finns idag för att köpa Bitcoins. Det används av de flesta Bitcoin handelsplattformar och mest Bitcoin utbyte. Anledningen till att detta är en populär metod är att till skillnad från att använda ett kreditkort, när du koppla dina pengar till utbyte eller handelsplattform de inte längre utsätts för bedrägeri. Om du befinner dig i USA ska du definitivt använda Coinbaseto köpa Bitcoins med en banköverföring. Här är den kompletta guiden.

Köp Bitcoins med en banköverföring (SEPA)

Mycket lik Paypal, Skrill (tidigare känt som Moneybookers) är ett e-handelsföretag som gör betalningar online. Även om det är svårt att hitta webbplatser som kommer att sälja dig Bitcoin med Skrill direkt, är det fortfarande möjligt att kringgå detta problem genom att använda följande handledning.

Köp Bitcoins med kontanter

Om du känner dig mer bekväm med ansikte mot ansikte möten har du också möjligheten att köpa Bitcoins med kontanter. Lokala Bitcoins till exempel är en webbplats som tillåter dig att hitta personer som funderar på att sälja Bitcoins nära specifika geografiska områden. Varje person har ett förtroende rating och webbplatsen ger också ett spärrat serviceso du kan känna sig mer säker när bedriver verksamhet. Här är hur du köper Bitcoins med kontanter.

Köp Bitcoin med Western Union

Om Western Union är det enda alternativet du har lämnat det är fortfarande möjligt att köpa Bitcoins. Ett företag som heter CoinMama accepterar Western Union överföringar och förser dig Bitcoins i utbyte. Provisioner är högre än vanligt, men det är en bra anledning. För fullständig förklaring om att köpa Bitcoins med Western Union ta en titt här.

Bitcoin Video Crash Course

Lär dig mer än 99% av befolkningen om Bitcoin. En e-post en dag i 7 dagar, korta och pedagogiska (garanterad). 

Relaterade nyheter


Post Bitcoin

2018 Prognoser: Bitcoin kommer Crash-CTech

Post Bitcoin

FATF: Bitcoin Positiv men riskabel för regeringar

Post Bitcoin

Changelly recension - den 1 sak kommer de inte att berätta för dig

Post Bitcoin

Dåliga nyheter för Bitcoin: U.S. Task Force att släppa Bitcoin Rulebook

Post Bitcoin

Bitcoinpriserna på stigande efter turbulenta månaden!

Post Bitcoin

Rise and Rise of Bitcoin Släppt Worldwide, men behöver Mainstream Viewers

Post Bitcoin

Källor: SEC Undersökning av Alex Green pågår

Post Bitcoin

Vad är Bitcoin, hur man använder BTC, Bitcoin till USD

Post Bitcoin

Varför PayPals Bitcoin Integration är inte en stor affär än

Post Bitcoin

Op-Ed: Vi behöver inte Bitcoin-stiftelsen

Post Bitcoin

Mynt Kort dagliga rapport: Bitcoin VeriCoins, IBMs Internet of Things, Syscoin mot Moolah, Bitlendingclub och Bitcon

Post Bitcoin

Hur man köper Bitcoin anonymt och utan ID