Top Seven Ways Din identitet kan kopplas till din Bitcoin-adress | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Top Seven Ways Din identitet kan kopplas till din Bitcoin-adress

Top Seven Ways Din identitet kan kopplas till din Bitcoin-adress

Nyckeln till att hålla dina Bitcoin transaktioner från att spåras tillbaka till dig hindrar andra från att veta vilka adresser är din. Om du försöker att förbli anonym (eller mer exakt, pseudonym) med Bitcoin, läs vidare för de vanligaste sätten människors sanna identiteter för alltid förknippade med sina Bitcoin adresser. Och försök att undvika dem.

Det kan också vara värt att kolla in Använda Bitcoin Anonymouslyfor andra bästa praxis och pro tips.

1. Publicera ditt namn och Bitcoin adress Online

Som känner till din adress: vem som helst på internet

Gary har fått över 71 BTC till denna adress.

Detta är en no-brainer och det är det vanligaste sättet ägandet av en Bitcoin adress avslöjas. Massor av folk på internet offentligt visa en Bitcoin adress med deras namn fäst vid den i hopp om att andra kommer att skicka dem Bitcoins. Några exempel:

  • Skriva en personlig blogg med ditt riktiga namn på den och publicera en Bitcoin adress för donationer.
  • Använda verkliga identitet på ett forum och sätta din Bitcoin adress i inlägget signatur.
  • Starta en webbplats med din Bitcoin adress som helst på den och registrera webbplatsens domännamn med ditt riktiga namn.

Tyvärr, när publicerade blir denna kunskap tillgänglig för vem som helst med en internetuppkoppling. Specifika Bitcoin adresser är lätta att slå med en sökmotor. Och tack vare saker som Google Cache och The Way Back Machine, kommer det förmodligen vara så för alltid.

2. Handels Bitcoins för nationell valuta en Exchange

Som känner till din adress: utbyte

Mt. Gox höll flikar. Och då de läckte.

Nästan varje utbyte som hanterar nationella (fiat) valuta är föremål för regleringar penningtvätt, vilket gör det nödvändigt för kunden att bevisa sin identitet genom att ge skanningar av sina statliga ID, kontoutdrag och räkningar. Om du inte kan fejka dessa typer av dokument, utbytet kommer att veta exakt vem du är och kommer att behålla dessa uppgifter på obestämd tid. Du kommer att förknippas med alla inkommande och utgående Bitcoin transaktioner på ditt Exchange-konto, vilket kan tyda på att du äger alla adresser i samband med dessa transaktioner.

3. Köpa saker med Bitcoin

Som känner till din adress: handlaren och / eller betalningsbehandlare

Låt oss hoppas att Bitpay blir aldrig kamratliga med IRS.

Avslöja vem du är när du gör inköp med Bitcoin inte lätt kan undvikas. Mottagaren av din Bitcoin betalning kan identifiera din avsändaradress, plus någon förändring adress som din klient skickar extra Bitcoins till. Såvida du köper nedladdningsbara digitala varor, kommer du oftast måste ange ett namn och leveransadress.

Om säljaren använder en betalning processor som Coinbaseor Bitpay kan din avsändaradress inte avslöjas för handlaren, men betalningen processor kommer säkert att hålla en logg över transaktionens detaljer och dina personuppgifter.

4. Med hjälp av en tunn klient eller Hosted Wallet

Som känner till din adress: serveradministratörer

Den Electrum tunn klient inte dölja dina Bitcoin adresser från SPV servrar.

Tunn clientsdon't har en lokal kopia av blocket kedjan, så att de fråga en enda SPV server som gör det. Dessa frågor avslöja alla Bitcoin adresser som hör till din tunna klienten, plus din IP-adress, till vem driver SPV server. Även om tunna klienter har förmågan att dölja vilka adresser är din hjälp blommar filter, de flesta tunna klienter inte är tillräckligt utnyttja dem.

Värd plånböcker har första hand kunskap om din Bitcoin adresser eftersom din plånbok finns på deras servrar. Alla ytterligare uppgifter som du lämnar till dem (t.ex. Telefonnummer, plats eller e-postadress) kan också erbjuda ledtrådar till din sanna identitet.

Båda dessa typer av plånböcker läcka både din IP-adress och dina adresser till tredje part. Din IP-adress kan inte omedelbart avslöja din sanna identitet, men det kan användas för att hjälpa upptäcka det.

5. Använda Bitcoin Utan en VPN / Tor

Som känner till din adress: din Internetleverantör (ISP)

De gillar att titta på (din Internet-trafik).

Bitcoin inte har någon inbyggd kryptering när det gäller transaktioner sändnings över det är P2P-nätverk. När din klient förmedlar transaktioner över nätverket, passerar de genom din ISP: s gateway-servrar i klartext. Din Internetleverantör kan fånga upp och analysera denna trafik, och sedan bestämma vilken av dessa transaktioner hör till din IP-adress (kontra de transaktioner som du bara återutläggning). De transaktioner som tillhör du först att visas på nätet via din IP-adress, skilja dem från transaktioner som redan har förökas genom andra noder. Och sedan din IP-adress kan användas av din ISP att slå din personliga identitet - de har det på fil från det att du prenumererar på deras tjänst.

Använda Bitcoin med en krypterad VPN eller Torcan effektivt dölja din riktiga IP-adress, hjälper till att ta avstånd din Bitcoin trafik från dig.

6. Använda Blockchain.info och Pissing Av Roger Ver

Som känner till din adress: vem som helst på internet

Take-away här är att människor med tillgång till både din personliga information och Bitcoin adress kan välja att publicera dem som helst de vill.

7. Att få en synlig tatuering av din Bitcoin adress

Som känner till din adress: den som tar din bild eller skär av din arm

En tat som får du betalat.

I början av 2014, en man från Washington state hade sin högtalar tatuerat på hans underarm i form av en QR-kod. Det är inte klart om han någonsin kunna få QR-kod för att skanna (jag kunde inte). Men om det fungerar, kommer han att ha ett bekvämt sätt att få betalt personligen med Bitcoins. Och det kommer att vara lika bekvämt för alla som ser honom i en kortärmad skjorta att veta exakt hur mycket han har vid denna Bitcoin adress.

Så... Vem annan kan veta?

Även om kopplingen mellan dig och en Bitcoin adress endast loggas av en enda köpman, Server Admin eller utbyte ägare, kan det inte alltid så. Serverposter kan hacka och läckt ut på internet. Brottsbekämpande myndigheter kan använda stämningar, domstolsbeslut och NSL'sto tvinga hemlighet dessa tjänster att lämna över sina poster. Eller någon motståndare kan använda gammal hederlig utpressning för att få sina händer på några saftiga serverloggar.

Dessutom är det nu känt att kraftfulla myndigheter (* host * hi there NSA * hosta *) är att fånga upp och korsreferenser massa mängder internettrafik. Så om du inte har kryptering din Internet-trafik med Tor eller en VPN-anslutning, de förmodligen redan vet att du använder Bitcoin, hur många mynt du har, och att du gillar att spendera dem på alpacka strumpor. Weirdo.

Vet du andra sätt att Bitcoin användning kan spåras till någons identitet? Kontakta mig. Vi får se om vi kan kasta upp dem på detta här listan.

Bitcoin Video Crash Course

Lär dig mer än 99% av befolkningen om Bitcoin. En e-post en dag i 7 dagar, korta och pedagogiska (garanterad). 

Relaterade nyheter


Post Bitcoin

Coin Brief Weekly Bitcoin Prisrapport: 26 oktober 2014-1 november 2014

Post Bitcoin

Är Bitcoin Mining lönsam 2018?

Post Bitcoin

Vad är en Bitcoin privat nyckel, hur man använder den, håll den säker!

Post Bitcoin

Konspiration mot instant Bitcoin-transaktioner: RBF, CPFP och Scorched Earth

Post Bitcoin

Bitcoins dagliga rapport: Bitmains P2pool Development, KnCminers Arctic Cycle Cloud Mining och mer

Post Bitcoin

Hur man skapar en 99,9% säker bitcoinpapperplånbok

Post Bitcoin

Bitcoin Valutakonverterare - Hur konverterar Bitcoin till USD

Post Bitcoin

Coin Brief Weekly Bitcoin Prisrapport: 5-11 oktober 2014

Post Bitcoin

Apprecension: Mycelium Bitcoin Wallet för Android

Post Bitcoin

Är Bitcoin Legal? Bitcoins juridiska status enligt länder

Post Bitcoin

Bästa tekniska videor om hur Bitcoin fungerar

Post Bitcoin

PayCoin och Josh Garza Crash Down