Enkel Bitcoin Guide | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Enkel Bitcoin Guide

Enkel Bitcoin Guide

Detta är en enkel guide som hjälper dig att komma igång med Bitcoin. Denna guide täcker inte alla de tekniska detaljerna bakom Bitcoin krypto valuta. Det finns andra användbara artiklar på denna webbplats som kan förse dig med alla tekniska svar. Bitcoin kan användas för att göra olika inköp och om du vill tjäna pengar på nätet kan du välja att betala i Bitcoins. Denna enkla guide är avsedd för nybörjare som vill ha en lättanvänd och säker Bitcoin plånbok. Här är hur man:

  • Skapa din Bitcoin plånbok
  • Ta emot Bitcoins
  • Spendera Bitcoins

1. Skapa din Bitcoin Wallet. Gå till Coinbase.comand klicka på "Registrera dig". Se till att du väljer ett mycket starkt lösenord som innehåller versaler och gemena bokstäver, siffror och andra specialtecken. Håll ditt lösenord på ett säkert ställe.

När du har loggat in klickar "Konton" på till vänster och du kommer att se din Bitcoin Wallet. Du kan klicka på "New acount" för att skapa ytterligare plånböcker. Du kan byta namn på kontot genom att klicka på "Byt namn" länk ( "chequing" eller "besparingar" till exempel).

Du är nu har en Bitcoin plånbok som är en blandning av bokstäver och siffror, klicka på "Get Bitcoin adress" för att se din Bitcoin plånbok adress, du kommer att använda den här adressen för att ta emot Bitcoins. Det är samma sak som när du ger din arbetsgivare ditt kontonummer så att de kan sätta in din lön check in på ditt konto. Ingen skada kan komma från att ge ut din Bitcoin adress eftersom det inte finns någon personlig information offentligt fäst vid den.

2. Ta emot Bitcoins. Det sätt du kan göra detta beror på i vilket land du bor. Normalt kommer du köper Bitcoins använder sig av en e-valuta Värmeväxlare genom att skicka pengar till värmeväxlaren för att köpa Bitcoins och när de har fått din betalning kommer de att skicka dig Bitcoins minus en liten växlingsavgift. Det finns olika betalningssätt som godtas av värmeväxlare för inköp Bitcoins och varje värmeväxlare kommer att berätta hur du skickar dem betalningen. Det finns olika värmeväxlare som du kan använda, klicka härför en lista med alternativ.

Du kan också få chansen att hitta någon i rätt i din stad som är villig att sälja dig Bitcoins.

Du kan söka på nätet för Bitcoin kran och / eller dagliga Bitcoins att få några gratis Bitcoins.

3. Väder Bitcoins. När du vill skicka Bitcoins till någon, klicka på din CoinBase "Köp / sälj" länk på vänster sida. Ange Bitcoin adress som tillhör den person som du skickar Bitcoins, och klistra in den i fältet där det står "mottagare" Ange det belopp du vill skicka och valfria ett personligt meddelande och klicka på "skicka pengar". Du kommer att betala en mycket liten transaktionsavgift.

Grattis! Du är nu en stolt Bitcoin användare. Välkommen till den första online valutasystem som inte är styrd av någon central myndighet, har extremt låga avgifter och kan spenderas var som helst i världen.

CoinBase används som ett exempel, kan du söka på nätet för andra Bitcoin plånböcker och välj den som inspirerar du litar på. Du kan också välja att ladda ner och installera Bitcoin Client och hålla din plånbok på din dator.

Relaterade nyheter


Post Bitcoin

Union Square investering i Coinbase visar sig vara ett framgångsrikt beslut

Post Bitcoin

Så här accepterar du Bitcoin med BitPay

Post Bitcoin

Vad är Bitcoin Lightning Network? En nybörjarens förklaring

Post Bitcoin

Dåliga nyheter för Bitcoin: U.S. Task Force att släppa Bitcoin Rulebook

Post Bitcoin

Charlie Shrems fängelsestraff, Bitcoins popularitet på Google och mer

Post Bitcoin

Bitcoin mot Litecoin - Stora skillnader och likheter!

Post Bitcoin

Bitcoin Arbitrage Opportunities: En kort guide

Post Bitcoin

Deflation Del 1: Den Deflationära Nature of Bitcoin Price

Post Bitcoin

Vinn en USB Miner 100% Free - Mine Bitcoin Litecoin Dogecoin From Home!

Post Bitcoin

Topp 11 Största Bitcoin Videos

Post Bitcoin

Sofistikerade Bitcoin Ransomware utvecklas, Critroni och TOR

Post Bitcoin

Effekterna av Bitcoin på System D - The Shadow Economy