Topp 10 Bitcoin-kranar | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Topp 10 Bitcoin-kranar

Topp 10 Bitcoin-kranar

Det finns otaliga Bitcoin kranar, men som med allt annat, var de inte alla skapade lika. Det är därför vi ska fördelningen 10 av de bästa Bitcoin kranar ute. Landskapet förändras ständigt, så vi kommer inte att kalla denna lista omfattande eller avgörande, men du förmodligen inte kommer att gå fel med dessa kranar.

Vi borde varna dig dock att utbetalningar varierar givna annonsintäkter, skicklighet vid vissa vinster och olika andra faktorer. Som sådan, kan dina inkomster skiljer sig från resultatet som beskrivs i det här inlägget.

1. Milli - Den bästa kran runt :)

Så ja, vi är lite partisk, men Milli erbjuder inte bara några av de högsta vinsterna finns, får du också tjänstgöringstid bonusar och en ganska anständig remiss provision för att föra in fler användare. Milli har också en mycket aktiv kommentar supportavdelning där användarna kan uttrycka sin oro och få direkt stöd inom 24 timmar.

2. Bitcoin Aliens: Ha kul, tjäna pengar

Vissa Bitcoin kranar erbjuder dig möjligheten att tjäna mer per timme, men Bitcoin Aliens erbjuder en av de bäst betalande genomsnitt ute, i genomsnitt en betala ut mer än 4300 satoshis per timme. Ännu bättre, behöver du inte göra några hårda uppgifter, som att fylla i enkäter. Istället får du döda utlänningar och du får betalt för varje kill. Bitcoin Aliens betalar dig för att spela ett spel, och en som är roligt att starta upp.

3. Bonus Bitcoin

Denna webbplats är faktiskt en samling av cirka 20 olika Bitcoin kranar. Många kranar tvinga dig att vänta en viss tid, säg 10 eller 15 minuter, innan du upprepar en uppgift, men med denna webbplats kan du helt enkelt gå vidare till en ny kran. Vissa användare kan tjäna 40.000 eller flera satoshis per timme, vilket gör den till en av de bäst betalande kranar på webben!

4. BitcoinZebra

En av de äldsta och mest respekterade Bitcoin kranar ute. Du får "mata Zebra" några minuters mellanrum. Du kan få betalt för att Faucetbox eller din Xapo plånbok. Det finns också en mycket generös remiss program för detta veteran kran.

5. Bitcoinker

Det brukade vara en slags tvilling kran till BitcoinZebra, men på sistone har det förändrats ett fåtal händer och nu blev slags tvilling kran till vår egen Milli. Utbetalningar är relativt höga, remiss provision är bra och du får också senioritet bonus för att använda kranen lång sikt. Högt rekommenderad.

6. Robot Coin: Bli mästare, bli rik

Resultatet klokt, Robot Coin lite svårare att kvalificera sig, eller rättare sagt, kvantifiera. Det beror på att du får betalt för att förstöra robotar. Som ni förväg, slåss du tuffare robotar. Om du lyckas slå hårdast robot (vilket är ingen lätt uppgift) du får betalas ut 1.000.000 Satoshi. Ja, du läser detta nummer höger: 1 miljon.

7. Wonderland Coin: Foder nötkreatur, mata din plånbok

Med Wonderland Coin kan du tjäna upp till 5000 satoshis var tjugonde minut. Vi borde varna dig dock att detta innebär en maximal utbetalning i stället för en garanti. I grund och botten, du matar de digitala critters i Underlandet och få belöningar i utbyte. Ju mer regelbundet du mata nötkreatur, desto mer pengar får du. Du kan också låsa in några betydande bonus för hänvisningar.

8. Månen Bitcoin: Out of this world utbetalningar

Månen Bitcoin är en av de mest kända och respekterade Bitcoin kranar på world wide web. Du tittar på annonser, liksom de flesta Bitcoin kranar, men du kan tjäna så mycket som tusentals satoshis timmen. Som ni kan föreställa er, kan dessa pengar verkligen lägga upp över tid. Ännu bättre, du får bestämma hur ofta du betalat ut, vilket innebär att du inte behöver låta dina pengar sitta på sina konton.

9. Satoshi City- Den förgyllda stad?

Detta är en annan plats med en hög remiss bonus. Med Satoshi City som du bara måste lösa en captcha krav Bitcoins (eller åtminstone små bitar av Bitcoins). Naturligtvis en del människor verkligen hatar captcha sak och skulle hellre mata critters eller döda utlänningar, men med den här webbplatsen kan du få så mycket som 400 satoshis varje tio minuter.

10. Satoshi Quiz: Sätt din hjärnkapacitet för att arbeta

En favorit av brainiacs är Satoshi Quiz ungefär som ”Vem vill bli miljonär” i att du får pengar-pengar för att svara på frågor på rätt sätt. Det finns en timer så att du inte kan använda Google, eller åtminstone måste du vara riktigt snabb med Google, men om du är den typen av person som åtnjuter frågesporter och kunskaps utmaningar definitivt måste du ge det ett försök.

Inslagning: Håll utkik efter möjligheter

Bitcoin utvecklas ständigt. Det kanske inte är en varmare sektor i världen just nu än Bitcoin ekonomin. Utan tvekan kommer stora nya Bitcoin kranar fram under de kommande veckorna och månaderna, så se till att hålla ett öga öppet för dem och kom tillbaka med oss ​​för uppdateringar!

Relaterade nyheter


Post Bitcoin

Vinn en TREZOR + 10% TREZOR-kampanjkod gratis!

Post Bitcoin

Investera med bitcoin

Post Bitcoin

Cheapair accepterar nu Bitcoins för hotell och flyg

Post Bitcoin

Multi-Sig Bitcoin Wallet säkrar $ 12m i Venture Funding

Post Bitcoin

Bitcoin Basics Förklarade: EFGs av BTC

Post Bitcoin

Top Seven Ways Din identitet kan kopplas till din Bitcoin-adress

Post Bitcoin

Amerikanska Marshals Screwing Up Försäljning av Silk Road Bitcoins

Post Bitcoin

Hur Bitcoin togs ner med sin egen potential - och bankerna - Kvarts

Post Bitcoin

Vad är en Bitcoin Brain Wallet och hur man skapar en

Post Bitcoin

Expedia accepterar Bitcoin för hotellbokningar!

Post Bitcoin

Källor: SEC Undersökning av Alex Green pågår

Post Bitcoin

Bitstamps Bitcoin Audit Shows Reserver täcker alla insättningar