Grunden för Dogecoin | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Grunden för Dogecoin

Grunden för Dogecoin

Dogecoinhas den högsta börsvärde varje skämt i mänsklighetens historia, men varför? Vad håller Doge går, och vad gör det en värdig investering?

Dogecoin är andra i raden

Det finns ingen förneka att Bitcoinis den första i raden för företag och organisationer som vill doppa tårna i kryptovaluta pool, men det finns tre viktiga attribut dogecoin som säkerställer dess utbredda spridning och gör den till den mest attraktiva kryptovaluta för någon part vill nå nya människor:

Doge har haft en lång, lång period av värdelöshet

Dogecoin har haft, med stor konsekvens, det största antalet av de båda aktiva addressesand dagligen unika transaktioner utan att ens står för den massiva volym off-block-kedjan tips. Detta är en funktion av dess värde. Just nu är dogecoin internet rolig pengar, så att folk håller fast vid deras ungefär lika hårt som de håller fast vid sina "Likes" eller retweets.

Dogecoin Har en fullkomlig brist på politisk ideologi eller Undertext

Bitcoin, som är en decentraliserad, deflations och pseudonym valuta naturligtvis lockade en stor del Libertarian användare basefrom början. Dogecoin, trots att varje bit som decentraliserad och pseudonym, når en mycket mer mångsidig och tydligt genomsnittliga publik. Här dogecoin nytta av att vara både vara en följande handling (Bitcoin har redan vunnit laissez-faire publikens hängivenhet) och saknar explicit politisk eller ekonomisk ändamål. Dogecoin tjänar de flesta av samma ekonomiska funktioner i någon annan kryptovaluta, men dessa funktioner är inte dess orsak. Det är inte för någon grupp- det är för alla. Dina barn, dina föräldrar, dig.


Hunden. Ja, hunden

Den Shiba Inu, inför dogecoin, gör två saker på en mycket personlig nivå:

  1. Det uppmuntrar människor att acceptera dogen de har gett genom att avväpna dem om skepsis de annars kan ha för konstig, oombedd, digital pengar. Ingen skulle våga anklaga Doge för att vara en skändlig bluff (som många människor gjorde och löjligt, att fortsätta att göra med Bitcoin) eftersom den bär sitt lättsinne på sin ärm. Detta ökar kraftigt sannolikheten för att någon som just lämnats ett papper plånbok eller tippas på nätet faktiskt kommer att acceptera Doge.
  2. Det gör folk att le, oavsett myntets penningvärde. Detta kan låta som en trivial punkt, men dogecoin inneboende humor och förmåga att göra sina användare nöjda frambringar hängivenhet och tillgivenhet. Det garanterar att oavsett dogecoin pris, kommer folk fortfarande vill ha det, även om det bara som en nyhet. Dogecoin är dum, och folk reallylike dum.

The Human Factor - dogecoin support

Dogecoin Har en proaktiv gemenskapen

Alla som någonsin har bett ”Vad gör dogecoin speciellt?” Har nästan säkert haft mer än ett par dogecoin fanatiker rakt på sak svara ”Samhället.” De är inte fel. Till följd av de poster som anges ovan, har dogecoin främjat en större, mer passionerad och mer hängiven gemenskap än någon annan altcoin. Det kan tyckas vara en obetydlig prestation, men dogecoin gemenskap är en av handling. Det är alltid tar dramatiska åtgärder för att främja dogecoin och det ständigt driver för handlare och tjänsteleverantörer att acceptera valuta som betalningsmetod. Samhället, inte är nöjd med antalet sätt att tillbringa sin Doge organiserade sina insatser för att bygga upp och främja sin egen tjänsteekonomi. Samhället är en självdrivande murbräcka, letar efter hinder för att bryta ner.

Doges Mindshare är enorm

Dogecoin får lejonparten av altcoin relaterad press från de traditionella medierna, dels för att samhället gör ofta nyhetsvärde saker, och dels för att dess egen existens är en historia i sig. Dogecoin s absurditet och motståndskraft få uppmärksamhet.

Doge Har varit ansikte Tipping ett bra tag

Detta är tekniskt en fördel med dogecoin sinne aktie, men det är en särskilt viktig. Dogecoin är kryptovaluta mest oupplösligt knuten till idén att kasta pengar på folk över internet, mycket tack till samhället som bedriver tippa med stor entusiasm och korrekthet. Chicago Sun-Times, efter att ha blivit den första stora amerikanska tidningen att acceptera Bitcoin är plöjning ännu längre in i kryptofältet. Solen-tider Media Group planer omfattar inte bara anta dogecoin som betalningsmetod, men att genomföra dogecoin tippingfor dess författare. På liknande sätt har Twitch Interactive arbetat för monthsto djupt integrera dogecoin tippar i sin streamingtjänst. Ingenting hindrar dessa grupper från att göra samma sak med någon annan kryptovaluta, men deras val indikerar dogecoin första-in-line status för organisationer som vill genomföra tippning i sina produkter / tjänster.

Bultar och muttrar av dogecoin, den kryptovaluta

Dogecoin har mindre, praktiska fördelar

Doge har ovanligt korta blocktiden och försumbar transaktionsavgifter. Snabba och billiga transaktioner är precis vad pengar behov och deras fördelar för användarna behöver ingen förklaring. Men det finns också nicety av dogecoin massiva utbudet. Dogecoin försörjning är sådan att någon realistisk nivå av framgång fortfarande kommer att se de flesta transaktioner med hela tal, i motsats till den mardröm decimaler och nollor som kännetecknar den genomsnittliga Bitcoin transaktionen. Dessa är små fördelar, men de ytterligare underlätta Doge användning som valuta korrekt.

Dogecoin är Inflations

Deflations cryptocurrencies är utformade för att, när de bryts ut, sluta vara en livskraftig valuta. I praktiken är de inte valutor alls, men spekulativa investeringar. De finns att hamstrade och lämnas att växa i värde. Dogecoin, när den når sin mjuka mössa, kommer att uppleva monetär inflation på fem miljarder Doge per år. Att se till att, när en valutas potentiellt värde har nåtts, en persons innehav inte nödvändigtvis öka i värde ger folk en anledning att faktiskt spendera det, snarare än att bara hamstra det tills solen bränner ut. Detta är avgörande för en fungerande valuta.

Doge har en härlig cykel

Men saken alla dessa objekt är att de äter varandra. Nästan varje attribut som anges här är en följd av en annan, och en katalysator för en annan still. Humorn driver samhället, och samhället driver adoption. Det låga initiala värdet driver tippa, och deponering växer samhället. Det är en mångfacetterad cykel som har visat sig vara självbärande och orubblig i ansiktet av ganska dramatiska priskorrigeringar och intern drama. Dogecoin var helt av en slump, utformad för att uthärda.

Relaterade nyheter


Post Dogecoin

7 fantastiska ASIC Bitcoin Miners

Post Dogecoin

En samling av de 15 bästa Bitcoin-tecknen

Post Dogecoin

Vad är kändisar som säger om Bitcoin? Här är 6 tweets du vill läsa

Post Dogecoin

11 Historiska Bitcoin-ögonblick: En pictorial nedräkning av kryptocurrencyhistoriken

Post Dogecoin

Ett urval av 10 kända Bitcoin haters

Post Dogecoin

7 Måste titta på Max Keizer Bitcoin-videor

Post Dogecoin

10 Futuristiska eller vanliga projekt som accepterar Bitcoin. 99.006>10 lite kända funktioner dolda inuti Blockchain.info. 99.007>Efter 10 månader lämnar Moolah konkurs. 99.008>10 dyraste objekt du kan köpa med Bitcoins

Post Dogecoin

18 fantastiska Bitcoin Memes

Post Dogecoin

22 Största objekt du kan köpa med Bitcoins

Post Dogecoin

Idag var långsam, men här är vad som förväntas under helgen

Post Dogecoin

8 Mindblowing Bitcoin heists

Post Dogecoin

Topp fem amerikanska städer med de flesta Bitcoin-vänliga handlare