Idag var långsam, men här är vad som förväntas under helgen | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Idag var långsam, men här är vad som förväntas under helgen

Idag var långsam, men här är vad som förväntas under helgen

Hej allihopa,

Jag ville se till att vi har minst ett inlägg för idag, även om vi verkade vara annars tyst idag. Vår normala team av författare var alla bundna arbetar med olika projekt, övriga medlemmar i teamet arbetade hårt på att driva, och jag slutade att göra med en mycket mer av "business" sida på webbplatsen än vad jag skulle ha velat. Dock bör det finnas en payoff för detta i slutändan! Här är vad man ska titta på under helgen:

Effektivisera digital valuta "Coin representant" Onboarding Process

Våra Coin Representativa projecthas varit ganska framgångsrika hittills, och vi förbereder oss för att ta det till nästa nivå. Vi tweet ofta om ITTO våra anhängare, eller lägga på olika digitala valuta subreddits, och det har fungerat för försöksfasen. Denna metod har resulterat i några spektakulära representanter och intressanta karaktärer. Vissa är från kända digitala valutor och andra från okända nischer (se Tacocoin)!

Under helgen kommer vi att släppa en tydligare process för medlemmar i de digitala valuta samhällen att bli Coin representanter, och ge mer synlighet för alla våra användare om själva projektet. Detta kommer bland annat vad det innebär att vara en "Coin representant", och varför fler samhällen bör lägga fram åtminstone en medlem för att representera sin coincommunity. Men tills dess, gärna kolla in några av de senaste artiklarna från Potcoin, Myriadcoin, litecoin, Darkcoin, Vertcoin, NXT och Monerocommunities!

Coin Brief Weekly Recap, Röra på alla de Bitcoin och digital valuta Nyheter från föregående vecka

Kristi, som många av er har interagerat med via vår Twitter-konto, har tweeting en kort resumé av Coin Korta artiklar under de senaste veckorna. Jag tror att det är en fantastisk idé, och vill ta det ett steg längre. Vi kommer att börja publicera en vecka återblick artikel, som inte bara kommer att Recap händelser som vi har skrivit om, men med så många andra relevanta berättelser med anknytning till Bitcoinor andra digitala valutor.

Ser fram emot att publiceras någon gång i morgon, eller söndag senast. I framtiden kommer vi att försöka att ställa in en viss dag i veckan som att frigöra dessa översikter.

Coin Brief s senaste Podcast och shorts, från Evan och Sean

Evanand Sean

Två av våra vanliga författare har publicerat en podcast under ganska lång tid nu. De har fått bra feedback och vår YouTube channelis börjar plocka upp ånga (särskilt efter intervjun med Erik Voorhees). Deras senaste arbete bör finnas tillgängliga i morgon. Även under de följande veckorna, vi kommer att släppa en rad ytterligare intervjuer som nu officiellt planerade och bör registreras inom kort.

Den digital valuta Portfolio, Presenteras av Clay

Medan de flesta av er har förmodligen ingen aning om vem Clay är (och han verkar gilla det så), ska jag ut honom nu. Han är min co-grundare, och är utvecklingssidan Coin Brief. Han har arbetat med en mängd intressanta verktyg för ganska länge nu, och en av de mest användbara är nästan färdigt. Utan att gå in alltför mycket i detalj, kommer vår Coin Portfolio gör det mycket lättare att hålla koll på alla dina olika digitala valutor, och deras sammanlagda värde, utan att behöva lita på oss, eller någon annan tredje part, med dina personuppgifter, eller mynten själva.

Digital valuta Tävlingar och Giveaways!

Vi har planerat på värd flera tävlingar under ganska lång tid, eftersom vår ursprungliga tagline contestwent mycket bra. Även om vi inte officiellt kan börja en tävling eller giveaway under helgen, förväntar ett meddelande om vad nästa tävling eller giveaway kommer att vara, och hur man kan gå in!

Bitcoin och digital valuta News

Naturligtvis är detta fortfarande vår centrala syfte och vid sidan av de andra händelser, meddelanden, och uppgraderingar aviserade här, förväntar sig att se massor av våra vanliga rapporterna, analyser, recensioner och åsikter poppar upp. Återigen ber vi om ursäkt för bristen däri idag. Den perfekta stormen av busywork, verkliga livet, och andra distraktioner leder till denna ned dag.

Som redaktör och en av grundarna, jag tar fullt ansvar för det. Jag borde ha märkt det vid en tidigare tidpunkt på dagen, när jag fortfarande hade tid att göra något åt ​​det, och fann ett sätt att få ut minst ett par artiklar. Jag ska se till att vara mer vaksam i framtiden och arbeta fram ett system för att hantera denna typ av situation bör det uppstå igen.

Hur som helst, jag hoppas ni alla har en underbar helg! Glöm inte att checka in på oss.

Mycket vänliga hälsningar,

Dustin O'Bryant

Grundare och redaktör för Coin Brief

Relaterade nyheter


Post Dogecoin

11 fantastiska Bitcoin annonser

Post Dogecoin

Vad är DarkSend?

Post Dogecoin

15 Platser där du kan köpa öl med Bitcoins

Post Dogecoin

Vem är Satoshi Nakamoto? Infographic

Post Dogecoin

Utgivning av Nxt Multigateway-tjänst: handla BTC och LTC inom Nxt!

Post Dogecoin

Topp 13 Bitcoin kranar

Post Dogecoin

Liberté Mining försöker något annorlunda

Post Dogecoin

21 fantastiska Litecoin Mining Rigs

Post Dogecoin

Åsikter om kryptokurrency från 6 Bitcoin-vänliga politiska kandidater

Post Dogecoin

10 Amazing Bitcoin T-shirts och tillbehör

Post Dogecoin

7 fantastiska ASIC Bitcoin Miners

Post Dogecoin

Bitcoin mot USD mot Gold - Därför vinner Bitcoin