Coin Brief Site Update: stora förändringar kommer | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Coin Brief Site Update: stora förändringar kommer

Coin Brief Site Update: stora förändringar kommer

Hej allihopa,

Jag vet att det har varit långsamma runt här på sistone, men vi är i färd med att arbeta på några mycket stora saker. Var beredd på en hel del förändringar i Coin Brief under de kommande veckorna! Några av er kanske har märkt några som vi testar redan, men de är bara toppen av ett isberg. Vi kommer att ge en bit av detalj nu, men detta är långt ifrån en omfattande lista.

Site och Flow Redesign

Medan vi har arbetat med många nya funktioner, avsnitt, verktyg och sidor för ganska länge nu, mycket av det går förlorad för de flesta av våra användare. Vår hemsida, eller artikelsidor, inte göra allt som vi har att erbjuda mycket tydlig, och det kan ibland vara svårt att hitta exakt vad du letar efter.

Site Navigation och New Sidebar

För att råda bot på detta problem har vi börjat implementera och testa nya navigeringsverktyg. Några av er kanske har märkt den orange pilen längst upp till vänster på skärmen. Genom att klicka på det, eller den här länken öppnas en popout sidebar flera sätt att navigera vår webbplats, bland annat följande:

  en kalender för Navigera artiklar av Date

Detta är en begäran som vi hade från ett fåtal användare ett tag sedan, och det verkar vara något populära hittills. Om du vill bläddra igenom de senaste inläggen, är detta ett enkelt sätt att göra det.

Ett sökfält för att söka efter något villkor på Coin Brief

Ja det är sant. Vi har inte lämnat ett sökfält förrän nu. Vi hade hoppats att göra navigering lätt nog att det skulle vara nödvändigt, men eftersom platsen fortsätter att växa, har det blivit uppenbart att inte finns någon tillförlitlig. Om du vill söka efter någon specifik term på Coin Brief är sökfältet där du ska gå.

En "full" sitemap Coin Brief

Jag säger "full", eftersom det inte direkt lista alla våra Coin sidor, eftersom de skulle röran sidan, men det ger en länk till denna lista. Även sidor som ännu inte är redo för allmänheten, eller kräver en användare vara inloggad för att använda dem, inte ingår. Men utöver detta, bör du hitta varje sida, kategori och artikeln finns på Coin Brief.

Innehåll för mynt Korta artiklar

Denna sidofältet innehåller också en innehållsförteckning för vilket artikel som du tittar.

Denna nya sidofältet är inte perfekt ännu, och vi arbetar fortfarande på några andra funktioner som kommer att läggas till den samt testar olika färgscheman, teckenstorlekar, stilar och mycket mer. Tveka inte att lämna oss en kommentar längst ner, eller mejla oss på [email protected] Om du har ett förslag.

Site Redesign och Beyond

Vi har planer på att ge en fullständig översyn av strukturen i Coin kort, men på ett sätt som ska känna bekant för användare som väljer att använda våra för närvarande tillgängliga verktyg och information, samtidigt effektivisera det sätt på vilket nya och återkommande användare både få tillgång till vårt innehåll. Just nu kan vi inte ge för mycket detaljer om det, men det kommer att bli en stor förbättring när den är klar!

Coin Portfolio (BETA) och ytterligare Personliga verktyg

Detta nämndes en gång tidigare, men vår Coin PortfolioBeta pågår. Den kan nås via popout sidofältet eller i rullgardinskontomenyn längst upp till höger på skärmen.

Hur de Coin Portfölj Works

Vår Coin Portfolio kan du lägga till den publika nyckeln och totalbelopp manuellt i dina olika plånböcker och portföljen kommer att hålla koll på den enskilde, och totalvärden i form av BTC och USD. Just nu, fortfarande kräver denna process att du uppdaterar någon förändring i antal mynt som du har i någon plånbok manuellt. Men inom en snar framtid, det kommer att ändras för att möjliggöra automatisk uppdatering för plånböcker som du vill att vi ska spåra.

Tyvärr är detta inte alltid möjligt med mynt som är i en online-plånbok, eller utbyte, på grund av den utbredda användningen av kylförvaring och konsolidering av medel dessa tjänster. När automatisk uppdatering finns tillgänglig kommer våra användare att ges möjlighet att välja automatisk eller manuell för varje plånbok in, vilket möjliggör maximal användbarhet.

Vad är nästa?

Mynt Portfolio är fortfarande i sin linda. Vid denna aktuella punkten inte kan vara oerhört användbart för varje användare, speciellt om du bara använder ett fåtal cryptocurrencies (eller enda).

Men det är bara det första steget i en mycket större paket av verktyg som kommer att anpassas för varje användare som väljer att använda våra tjänster. Vi vill ge våra användare ett sätt att verkligen gräva ner i sin ekonomi, och omedelbart informeras om eventuella förändringar som sker. Vi har många idéer om hur man kan åstadkomma detta, och arbetar redan på några av dem, men som jag har sagt tidigare, var Coin Brief skapats för att drivas av samhället, och frodas på press. Om det finns några verktyg som du skulle vilja se, feedback du vill ge oss, eller generella förslag, tveka inte att låta oss veta!

Coin representanter och community driven innehåll

Vår Coin representant program har varit framgångsrikt hittills, och har resulterat i några mycket motiverade medlemmar i de olika digitial valuta samhällen kliva fram för att representera sitt samhälle och valuta. Vi kommer att fortsätta att gå vidare med det programmet, och ytterligare effektivisera introduktionsprocessen för personer som är intresserade av att gå med.

Dock är Coin representant programmet bara en del av vårt åtagande att ge tillgång till högkvalitativ information från samhället, för samhället. Håll utkik efter en ny meddelande inom en snar framtid om ett system som kommer att vara mindre under vår kontroll, och kommer att göra det roligt, engagerande och kanske till och med lönsamt för personer som vill hjälpa andra.

Jobbmöjligheter

Det finns en länk "jobb" i vår sidfot redan, men för tillfället har vi någon specifik kort sikt och potentiellt lång sikt behöver. Om detta gäller dig, och du är intresserad av att arbeta med oss, kontakta Coin Briefvia någon metod anges.

Site Utveckling / Design

Clay gör ett bra jobb med vår utveckling, men vi vill gärna ge honom med lite hjälp. Redesign vi genomgår kommer att kräva en hel del arbete, och om du har erfarenhet av HTML, PHP, CSS, UI / UX, grafisk design, eller andra färdigheter, och vill hjälpa till, låt oss veta.

Författare / Författare

Coin Brief har ett team av författare som producerar bra innehåll, och är mycket duktiga på vad de gör. Men vi söker alltid nya, kvalitet författare att arbeta med oss. Om du har erfarenhet inom detta område, och skulle vilja samarbeta med oss, skicka ett exempel på dina tidigare arbete, liksom alla unika kompetens, utbildning eller kunskap du har, och en uppskattning av hur ofta du kan skriva. Om du inte har exempel på tidigare arbete, skriv en 600 + ord provartikel för granskning.

Relaterade nyheter


Post Dogecoin

Meddelanden med Gems

Post Dogecoin

15 Platser där du kan köpa öl med Bitcoins

Post Dogecoin

Bitcoin ATM feber: en lista med 8 olika maskiner

Post Dogecoin

Vad händer med Dogecoin? Infographic

Post Dogecoin

Intervju: Hör på Bitcoin Megafon

Post Dogecoin

En Bitcoin-karta: Nedladdningar av operativsystemet Infographic

Post Dogecoin

Topp 13 Bitcoin kranar

Post Dogecoin

Åsikter om kryptokurrency från 6 Bitcoin-vänliga politiska kandidater

Post Dogecoin

10 Amazing Bitcoin T-shirts och tillbehör

Post Dogecoin

Syndicoin låter dig finansiera innehåll online

Post Dogecoin

Fars dag i Australien: Presentidéer för varje Bitcoiner pappa

Post Dogecoin

Bitcoin gruvpooler: vem är vem? Infographic