Coin Brief behöver mer mynt representanter! | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Coin Brief behöver mer mynt representanter!

Coin Brief behöver mer mynt representanter!

Vi postedan nyligen öppen inbjudan för mynt Representanter från olika digitala valuta samhällen. Gensvaret från detta har varit ganska bra, och vi har minst en representant från mer än 10 digital valuta samhällen vid denna tidpunkt (med vissa samhällen som ger så många som 3). Detta är dock inte tillräckligt! Som vi växer kommer vi allt behöver representanter från samhället för att visa våra användare varför deras valuta är värt besväret. Medan vi försöker täcka så mycket vi kan, med fokus på Bitcoin uppenbarligen är det inte möjligt för oss att förstå, analysera och skriva om varje digital valuta.

Så snälla, om du är medlem i en digital valuta gemenskap som vi inte täcker regelbundet och inte har representation (eller ens om vi gör, och det gör), välkommen att kontakta oss om att bli en representant. Naturligtvis måste du vara en verklig medlem av samhället, och ganska aktiv, att korrekt representera det samhället. Här är de allmänna riktlinjer som vi använder när man fastställer acceptans för ett mynt representant:

  1. Du är en aktiv, stödjande medlem i din kommun.
  2. I det förflutna, har du avstått från att attackera medlemmar av andra gemenskaper utan motivering (detta är en möjlighet att marknadsföra din valuta val och visar att det är värt... Inte slå andra)
  3. Du har en önskan och förmåga att skriva om din valuta, och förstå det tillräckligt bra för att göra det korrekt.

Allmänna regler som ges till vår Coin Representativescan finns här, och kommer att förklara vad vi förväntar oss i termer av beteende från Coin reps.

När du kontaktar oss, ange ditt Coin Brief användarnamn (skapa en med "Registrera" knappen längst upp till höger på skärmen om du inte har ett ännu), din Reddit användarnamn om ditt mynt gemenskap är mest aktiva i subreddit eller ett forum användarnamn om ditt mynt har en gemenskap som är centrerad kring ett visst forum. Vi kommer att använda denna information för att verifiera att du är faktiskt en stödjande medlem i ditt samhälle, och kommer meddelande ditt RedditForum konto för att kontrollera att emailmessage vi har fått är legitimt.

Vi kan kontaktas via, @CoinBriefon Twitter, eller så kan du meddelande DynamicDKon Reddit.

Relaterade nyheter


Post Dogecoin

Litecoin gruvbassänger: vem är vem? Infographic

Post Dogecoin

11 Historiska Bitcoin-ögonblick: En pictorial nedräkning av kryptocurrencyhistoriken

Post Dogecoin

Topp fem amerikanska städer med de flesta Bitcoin-vänliga handlare

Post Dogecoin

Bakom kranarna

Post Dogecoin

Ett urval av 10 kända Bitcoin haters

Post Dogecoin

7 + 1 Anmärkningsvärda ideer som accepterar Bitcoin

Post Dogecoin

21 fantastiska Litecoin Mining Rigs

Post Dogecoin

Bitcoin besparingar, gratis luncher och gatukonst

Post Dogecoin

Krossning BTC China Infographic

Post Dogecoin

Tredje Crypto Station CryptRadio lanserar 1 oktober

Post Dogecoin

13 Företag som vi hoppas kommer att acceptera Bitcoin (ganska snälla?)

Post Dogecoin

Hur Bitcoin jämför med andra kryptokurser