SEC Undersökning av GAW Miners pågår | Swedish.globalsciencecollaboration.org

SEC Undersökning av GAW Miners pågår

SEC Undersökning av GAW Miners pågår

UPPDATERING 08/18/15

Coin Fire första redovisningen av SEC undersökning har offentligt bekräftat med SEC att utfärda ett offentligt uttalande som bekräftar ett aktivt utredning pågår.

Som en del av sin undersökning tjänade personalen i SEC: s Boston Regional Office Garza med en stämning som kräver hans vittnesmål i juli 2015. Efter att acceptera flera förlängningar av hans vittnesbörd dagen dök Garza i kommissionens kontor den 12 augusti 2015 men vägrade att ge någon materiell vittnesmål. SEC: s ansökan sökt en order från den federala tingsrätten övertygande Garza att ge vittnesmål som svar på stämning. Domstolen godkände att fatta ett SEC: s ansökan den 17 augusti 2015. - SEC Statement

Mr Garza bror Carlos en viktig medlem av företagets "säljteam" blev instämda av SEC och var inte samarbetsvillig med byrån. Fullständig information finns att läsa på CoinDeskor via SEC.gov hemsida.

Coin Fire har kunnat enbart bekräfta att en "aktiv" utredning av GAW gruvarbetare, Josh Garza, Paybase, Paycoin, och flera andra "operativa namn" för Mr Garza pågår med United States Securities and Exchange Commission.

Coin Fire har fått mer än 1000 sidor i en undersökning fil från en bekräftad kommissionens anställd som också har en bomb utkast till en möjlig tillämpning tvister åtgärder mot företaget. Dokumenten som ges till Coin Fire redaktörer innehålla flera hundra referenser till borttagna foruminlägg på ägs-och drivna Hashtalk forum, e-post från potentiella offer för bedrägeri värdepapper, nyheter från olika webbplatser, många sociala medier inlägg, en förseglad stämning krävande IP i samband med vissa konton på en välkänd plats där Garza och potentiella socka dockor har fungerat, och flera storyboards från videoklipp uppladdade av den hårt ansatta företag som verkställighets advokater anger innehåller många bekräftelser av potentiella fel.

De handlingar som till Coin Fire är råutrednings anteckningar används för att avgöra om en tvångsåtgärder mot bolaget kommer att äga rum. Många av objekten inuti utredningen jackan är utanför standard omfattningen av en SEC utredning.

Kommissionen är en byrå av regeringen tillägnad finansiella bedrägerier eller ekonomiska brott i motsats till bedrägeri. Medan dokumenten innehåller anklagelser mot företaget från konsumenterna förskingring eller andra eventuella bedrägerier, de enda delarna markerade eller hänvisas till på andra platser i dokumentet är sektioner som innehåller detaljerad information om erbjudandet av illegala värdepapper.

En av hörnstenarna för utredning och förslag till tvångsåtgärder är relaterad till tre uttalanden Mr Garza gjort på nätet som kommissionen anser kvalificerade Mr Garza försäljning som en olaglig värdepapperserbjudande. Verkställighets advokater tillbringade flera veckor att samla data som Mr Garza gjort flera insatser för att "skrubba" från Internet.

Den första stora uttalande om att vår redaktion har sett lyfts fram i dessa dokument är ett uttalande från Mr Garza i augusti 2014. Mr Garza uppgav att en andel av vinsten för ZenPool kom från "day trading". Det faktum att han förklarade att det var från dag handel skapade en situation där, enligt olika värdepapperslagar, gör det till en säkerhet. Detta är den första stora hörnstenen som SEC avser att använda i en eventuell tvångsåtgärder.

Coin Fire är inte ge de andra två uttalanden vid denna tid på grund av potentiellt äventyra säkerheten för den pågående utredningen; Men båda uttalanden av Mr Garza är stora delar av undersökningen.

Uppdraget beskrivs också i en tidslinje stil redovisning händelserna som kör upp till ännu nyare händelser, såsom den misslyckade "golvet" från uttalanden av Mr Garza, men senare redigeras på Hashtalk webbplats och andra kryptovaluta nyhetssidor.

Bekämpande advokater för kommissionen utarbetat också rapporter för potentiella framtida tvister som anger,

"[.] Det är vår övertygelse att Mr Garza har systematiskt med hjälp av sina anställda och 'moderation team' har att ta bort stora delar av potentiella bevis från sina webbplatser och använda sig av advokater som används för att skrämma andra webbplatser för att avlägsna potentiella bevis från offentliga register."

Jackan innehåller mer än bara ett bevis på potentiella oegentligheter i bolaget. Det har också omfattande utkast domstolshandlingar som senare kan in mot företaget och principer i bolaget.

Ett dokument har information om Cantor Fitzgerald s Stuart Fraser och hans engagemang i den pågående saga. Dokumentet bekräftar att Mr Fraser deltar som investerare (ett uttalande som Coin Fire och många andra platser har kunnat kontrollera tills det här dokumentet) och visar att vissa oönskade SEC uppmärksamhet kunde komma hans väg också.

Uppdraget Jackan innehåller även omfattande bevis arkiveras av offren på Internet och har utkast till dokument som söker stämningar i framtiden begär kopior av relevant information från konsumenter och offer för att certifiera dem för eventuell framtida domstols användning.

Andra delar av undersökningen jackan är relevanta om senare händelser med lanseringen av handelsplattformar eller köp av handelsplattformar på vilka företaget ger kunderna möjlighet att köpa, sälja eller byta Paycoin. Kommissionen anser att direkt otillbörlig marknads också skett.

Som vår redaktion och advokater har siktas genom sidorna av jackan, har det blivit tydligt att Mr Garza drag både ta bort information från Internet och begränsar andra från att dela information tyder på att myndigheten har blivit mer modig att söka ytterligare utanför information.

Coin Fire arbetar flitigt med vår redaktion och juridiska team för att avgöra vilka delar av jackan kan delas utan att äventyra utredningen, våra källor inom SEC, eller potentiella utomstående från att förstöra ytterligare bevis. Vi kommer att dela dessa dokument och information under de kommande månaderna i en serie tillägnad den pågående berättelsen som vi har möjlighet att göra det.

Medan SEC har ännu fil eller börja några aktiva verkställighetsåtgärder mot Mr Garza eller intressebolagen, har de börjat hopa potential bevis för de handlingar och söker ytterligare information från dem i den offentliga som känner att de är ett offer för bedrägeri värdepapper.

Vår källa delade följande information med vårt team som anger,

De som känner att de är potentiella offer för bedrägeri värdepapper bör omedelbart kontakta Securities and Exchange Commission med så mycket relevant information de har. Den rätta hemsidan för detta är:

Http://www.sec.gov/complaint/tipscomplaint.shtml

Medan handlingen att nå en utredning punkt kan ta flera månader eller till och med potentiellt år, desto mer information byrån har potential oegentligheter, desto mer resurser kan ägnas åt utredningen och potentiella tillämpning.

Detta inlägg och serien är ett resultat av det arbete som Leo, Mike och Christina från mynt Fire laget.

Bild från Scott S.

Relaterade nyheter


Post Dogecoin

Hur Bitcoin jämför med andra kryptokurser

Post Dogecoin

14 fantastiska Bitcoin startups

Post Dogecoin

15 Platser där du kan köpa öl med Bitcoins

Post Dogecoin

13 mest aktiva Bitcoin Meetup-grupper

Post Dogecoin

7 + 1 Anmärkningsvärda ideer som accepterar Bitcoin

Post Dogecoin

Krossning BTC China Infographic

Post Dogecoin

Topp 13 Bitcoin kranar

Post Dogecoin

Fars dag i Australien: Presentidéer för varje Bitcoiner pappa

Post Dogecoin

12 viktigaste Bitcoin-publikationerna

Post Dogecoin

En Bitcoin-karta: Nedladdningar av operativsystemet Infographic

Post Dogecoin

Ett år med Bitcoin-bilder: Topp 10 bilder från Bitcoin subReddit

Post Dogecoin

9 fantastiska Bitcoin illustrationer