Pressmeddelande från BitcoinExpo 2014 | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Pressmeddelande från BitcoinExpo 2014

Pressmeddelande från BitcoinExpo 2014

 Varning: Detta är ett pressmeddelande tillhandahålls Coin Brief av BitcoinExpo 2014.

BitcoinExpo 2014

BitcoinExpo 2014is mötet navet i den framväxande makt växande Kina och västra traditioner och innovationer inom teknik.

Arrangörer av centraleuropeiska Bitcoin Expothat hölls i Wien i slutet av maj redan visat att de har en stor förmåga att globalt ansluta människor i Bitcoin industrin. De skapade en mycket vänlig och informell atmosfär som resulterade som mervärde och bidragit till att skapa och stödja nya affärsprojekt i branschen. Dessa är bara några av många positiva effekter. Arrangörer lovade att BitcoinExpo 2014will bli ännu bättre och ännu skiljer sig från andra konferenser. Kina är den största marknaden med högsta utbytesvolymer, den största producenten av gruvarbetarna och dominerar även i många andra områden. Sedan finns det västra delen av världen, vilket å andra sidan ger de största personligheter. Den BitcoinExpo 2014will kombinera båda dessa unika egenskaper i öst och väst.

Shanghai Expo kommer att göra skillnad

BitcoinExpo 2014will vara en tre dagars evenemang som börjar på fredag ​​September 19thwith en fest. ”Det kommer att bli den bästa möjligheten för nätverk, bygga relationer och kommer också att hjälpa alla deltagare att njuta av hela händelsen mer än någon annan”, säger main event manager Andrej Sebesta och avslutar ”det kommer att bli en stor chans att införa och att lära känna kinesiska kultur bättre”. Lördag börjar med både konferens och expo. Efter att ha öppnat plenum och officiella starten, kan deltagarna njuta mycket inspirerande tal som täcker nästan varje aspekt och mest aktuella ämnen som kommer att presenteras av lokala experter samt av de från andra delar av världen. Andra oundviklig del av evenemanget är utställningen var alla kan njuta av presentationen av helt nya eller mycket innovativa produkter och tjänster och prata med en hel del representanter intressant företag. Så när du vill gå och ha en chans att möta de mest respekterade företrädare för näringslivet eller om du bara vill ha tillförlitlig information om det kinesiska Bitcoin samhället från sina väl erkända medlemmar och mycket mer, köpa dina biljetter nu för earlybird priser här.

Vem, när och hur mycket?

Enrepreneurs är välkomna investerare, Startups, jurister, rådgivare, entusiaster, studenter och alla andra.

Konferensen kommer att äga rum i Shanghai den 19-21 september 2014.

Du har tid fram till 8 augusti för att köpa en early bird 2 dag full biljett för endast 169EUR / RMB 1488 eller VIP tre dagars biljett för endast 299 EUR / RMB 2588.

BitcoinExpo 2014will inte bara vara en av de största Bitcoin relaterade händelser men en av de mest tillgängliga av alla händelser med mycket att erbjuda för hela krypto samhället så tveka inte, gå med och hjälpa till att växa i samhället i hela världen. Bitcoin Expo 2014will äga rum i Shanghai september 19-21 2014.

Relaterade nyheter


Post Dogecoin

Videospelutvecklare med Blockchain-teknik höjer $ 1mm

Post Dogecoin

17 Småföretag som accepterar Bitcoins

Post Dogecoin

7 Måste titta på Max Keizer Bitcoin-videor

Post Dogecoin

12 fantastiska Bitcoin licensplattor

Post Dogecoin

Liberté Mining försöker något annorlunda

Post Dogecoin

12 viktigaste Bitcoin-publikationerna

Post Dogecoin

Den kompletta och slutgiltiga historien om Bitcoin Infographic

Post Dogecoin

Vad händer med Dogecoin? Infographic

Post Dogecoin

6 Platser där du kan köpa bilar med Bitcoin

Post Dogecoin

Idag var långsam, men här är vad som förväntas under helgen

Post Dogecoin

8 Mindblowing Bitcoin heists

Post Dogecoin

Hur Bitcoin jämför med andra kryptokurser