11 Populära Bitcoin förespråkare | Swedish.globalsciencecollaboration.org

11 Populära Bitcoin förespråkare

11 Populära Bitcoin förespråkare

Efter att utsätta sina största motståndare, vi idag växla och vill visa en lista över de personer och institutioner som har godkänts cryptocurrencysince början. När allt kommer omkring, har Bitcoin ett stort fan base och dessa närmaste 11 populära förespråkare är bara några av dem.

1. Paul Graham

Paul Grahamis närvarande den tredje stora teknik investerare att visa sitt stöd för Bitcoin. Han är en av de mest respekterade och inflytelserika Bitcoin språkar sedan tidigt skede av digital valuta historia.

2. Det tyska finansministeriet

Germanytook en mängd åtgärder för att hjälpa kryptovaluta växa hittills den sista är den nya regeln som säger att Bitcoin är "privata pengar" och en "valuta".

3. Frank Schäffler

Det är omöjligt att tala om Tyskland och ignorera namnet Frank Schäffler. Den välkända medlem av riksdagens finansutskott gör allt han kan för att främja sin älskade kryptovaluta.

4. Jason Calacanis

Den amerikanska Internet entreprenör och bloggare var en av de första personer talar om Bitcoin på webben, sprida ordet och öka medvetenheten. "Vi är 100% säker på att regeringarna kommer att börja förbjuda Bitcoins under de närmaste 12 till 18 månader", skrev han 2011.

5. Wikileaks

Efter Julian Assange fallet, Wikileakshad vinna en ekonomisk blockad. Och gissa vad hjälpt? Bitcoin, naturligtvis.

6. Expensify

  

Tidigare i år, service Expensifyenabled Bitcoin betalningar, med ett stort steg för att hjälpa och stödja kryptovaluta.

7. Nassim Nicholas Taleb

Denna libanesiska amerikanska essäist, forskare och statistiker - som alltid fokuserat sitt arbete på problem med slumpmässighet, sannolikhet och osäkerhet - är en stor Bitcoin supporter. I början av året skrev han på Reddit "Bitcoin är början på något stort: ​​en valuta utan en regering, något nödvändigt och viktigt".

8. David Friedman

Den välkända ekonom är en av de personer som har försökt att öka medvetenheten om Bitcoin genom att förklara det för människor på ett enkelt sätt, som han gjorde i denna analys.

9. Ashton Kutcher

Den berömda Hollywood skådespelaren överlämnade sig till makt Bitcoin tillbaka i maj, då han meddelade att han investerar i kryptovaluta. Vid den tiden, sade han "Bitcoins uppenbarligen blir mer och mer relevant (...) Det största med Bitcoin inte Bitcoin sig, men vad gör det decentraliserade tekniken verkligen?".

10. Kevin Rose

Kevin Rose är en känd kryptovaluta anhängare från området för finansiering. "Köpt några fler Bitcoins på $ 95 igår... Något super beroendeframkallande om Bitcoin", twitted han tillbaka i maj.

11. Kevin O'Leary

0

Verksamheten bankrådgivare Kevin O'Leary från O'Leary Funds visade nyligen hur mycket han gillar Bitcoins, säger att tillväxten av kryptovaluta gjorde det tjäna en plats bland världens valutor.

Relaterade nyheter


Post Dogecoin

8 Läkare som får dig att må bättre i utbyte mot Bitcoins

Post Dogecoin

11 fantastiska Bitcoin annonser

Post Dogecoin

22 Största objekt du kan köpa med Bitcoins

Post Dogecoin

15 Platser där du kan köpa öl med Bitcoins

Post Dogecoin

8 Mindblowing Bitcoin heists

Post Dogecoin

Den kompletta och slutgiltiga historien om Bitcoin Infographic

Post Dogecoin

Fars dag i Australien: Presentidéer för varje Bitcoiner pappa

Post Dogecoin

Videospelutvecklare med Blockchain-teknik höjer $ 1mm

Post Dogecoin

20 Konstiga saker du kan köpa på Silk Road

Post Dogecoin

En introduktion till Myriadcoin och en kort historia om valuta

Post Dogecoin

Meddelanden med Gems

Post Dogecoin

Bakom kranarna