8 Läkare som får dig att må bättre i utbyte mot Bitcoins | Swedish.globalsciencecollaboration.org

8 Läkare som får dig att må bättre i utbyte mot Bitcoins

8 Läkare som får dig att må bättre i utbyte mot Bitcoins

Om ungefär ett år sedan kunde man knappast hitta alla företag som tog Bitcoin, som helt har förändrats. Inte bara du kan köpa mat, betala för dina drycker på puben och fullfil dina vardagliga behov av stora återförsäljare som Walmart eller Target, men du kan också ta hand om din hälsa med kryptovaluta.

Vi talar om att få en riktig läkare tid hos en specialist och betala med digitala pengar. Ta en titt på dessa åtta innovativa läkare och kliniker som inte är rädd för kryptovaluta.

1. Nordorthopaedics i Litauen

Nordorthopaedics, en ortopedisk kirurgi klinik i Vilnius, Litauens huvudstad, accepterar Bitcoin. I utbyte kan du få ett nytt knä eller en artroskopisk kirurgi.

2. Vanity kosmetisk kirurgi, Florida

Vanity kosmetisk kirurgi är namnet på en grupp av Florida-baserade kliniker som har acceptera Bitcoin betalningar för plastikkirurgi sedan november.

3. Min doktor Medical Group i San Francisco

För att skydda sina kunders integritet, Dr. Paul Abramson privata praktik, ringde min läkare Medical Group och ligger i San Francisco, är nu tillåter patienter att betala med Bitcoin.

4. Profident i Polen

Tandkliniken och utrustningstillverkaren Profident, som ligger i den polska staden Kielce accepterar redan digital pengar och har en 10 procent rabatt för Bitcoiners.

5. Elite Body skulptur i Beverly Hills

Elite Body Sculpture var förmodligen den första kosmetisk kirurgi centrum för att ansluta sig till Bitcoin universum, i juni. Koncernen har kliniker i Beverly Hills och Sacramento.

6. MindSci Psychiatric i New York

Dr. Pradeep Atluri är en styrelse-certifierad psykiater som kör MindSci Psychiatric privat praktik, som ligger i Midtown Manhattan, i New York. Han är specialiserad på kombinerad används av mediciner och psyko psykoterapi och accepterar Bitcoin.

7. Fertilitet Care i Kalifornien

Dr. C. Terence Lee är den välkända fertilitetsspecialist som producerade den första Bitcoin baby (på bilden) när han accepterade kryptovaluta i utbyte mot en fertilitetsbehandling. Läkaren praxis, kallad Fertility Care, ligger i Brea, Kalifornien.

8. Vetco i Albuquerque

Nåväl, detta är inte precis för Bitcoiners, men för Bitcoiners' husdjur. Den veterinärklinik Vetco i Albuquerque (New Mexico), är den första veterinären klinik i USA att aktivt acceptera Bitcoin för veterinärtjänster.

Relaterade nyheter


Post Dogecoin

Litecoin gruvbassänger: vem är vem? Infographic

Post Dogecoin

En introduktion till Myriadcoin och en kort historia om valuta

Post Dogecoin

6 Platser där du kan köpa bilar med Bitcoin

Post Dogecoin

7 Måste titta på Max Keizer Bitcoin-videor

Post Dogecoin

Bakom kranarna

Post Dogecoin

Intervju: Hör på Bitcoin Megafon

Post Dogecoin

Idag var långsam, men här är vad som förväntas under helgen

Post Dogecoin

11 Historiska Bitcoin-ögonblick: En pictorial nedräkning av kryptocurrencyhistoriken

Post Dogecoin

Vad händer med Dogecoin? Infographic

Post Dogecoin

Vad är DarkSend?

Post Dogecoin

12 fantastiska Bitcoin licensplattor

Post Dogecoin

17 Småföretag som accepterar Bitcoins