Bitcoin ATM feber: en lista med 8 olika maskiner | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin ATM feber: en lista med 8 olika maskiner

Bitcoin ATM feber: en lista med 8 olika maskiner

Massan antagandet av Bitcoin uppmuntrat många tekniskt kunniga entreprenörer att investera i nya typer av programvara och hårdvara och många kryptovaluta ATMsspread över hela världen bekräftar denna tendens.

Bitcoin Examiner samlat information om åtta olika bankomater. Vissa är dyrare, vissa erbjuder färre möjligheter, vissa har en imponerande varumärke bakom dem... Men i slutändan är en sak säker: att välja det bästa är en svår uppgift!

1. Robocoin

Den Robocoin ATM tillåter användare att köpa och sälja Bitcoin. Det är en av de mest kända maskinerna i världen och bolaget tar nästa steg genom att omvandla dessa automater i Bitcoin grenar med funktioner och tjänster som liknar de som erbjuds av banker.

Tillverkare: Las Vegas-baserade Robocoin

Pris: 

18,500

Faktum

Robocoin kommer uppdaterar sina maskiner med nya bankliknande funktioner i mitten av 2014. Maskinerna tillåter användare att direkt skicka digitala pengar till någon person som använder en enkel telefonnummer.

? Vancouver (Canada) eller Seattle och Austin (USA) Var hittar du en av dessa.

2. Lamassu

Den Lamassu anses inte vara en bankomat, eftersom det endast tillåter användare att köpa kryptovaluta. Detta betyder att enheten är vanligen kallas 'automat'. Ändå var företaget ett av de första i världen att risken i Bitcoin ekosystemet och Lamassu har varit en framgång runt planeten.

Tillverkare: Lamassu

Pris: $ 6500

Faktum

 Denna kompakta maskin accepterar anteckningar från över 200 länder.

Var kan man hitta en av dessa? London (UK) eller New Mexico och Georgien (USA).

Hemsida

3. Genesis1

Den Genesis1 plattform "representerar höjdpunkten av ATM-teknik", enligt tillverkaren, Genesis1. Den tillåter användare att köpa och sälja Bitcoin och andra cryptocurrencies (t.ex. Litecoin och dogecoin) för fiat valuta.

Tillverkare: GenesisCoin

Pris: $ 14,500

Faktum

Med funktioner som en magnetisk / EMV-kortläsare, en 1700 till 6800 not Bank-grade cash dispenseringssystem och en valfri fingeravtrycksläsare är Genesis1 en av de mest avancerade uttagsautomater på marknaden.

Var kan man hitta en av dessa? Whistler och Quebec (Kanada) eller Tijuana (Mexiko).

Hemsida

4. Coinplug

Ingen identifiering krävs för att använda denna Bitcoin ATM, som är ansluten till växeln Coinplug, men det finns en gräns på 100.000 won (cirka 100 $). Dock kan varje adress användas upp till tre gånger.

Tillverkare: Coinplug och Nautilus Hyosung

Pris: N / A

Faktum

 Den första tvåvägsplattform som skall tillverkas av en tillverkare av vanliga bankomater, Nautilus Hyosung. Den tillåter användare att köpa och sälja Bitcoin i utbyte mot fiat valuta.

Var kan man hitta en av dessa? Seoul, Sydkorea).

Hemsida

5. Umbrellab

Start som utvecklar denna nyfikna Bitcoin ATM syftar till att integrera kryptovaluta relaterade teknik i 300 befintliga elektroniska tjänster kiosker det för närvarande i olika anläggningar runt om i Förenade Arabemiraten.

Tillverkare: Umbrellab

Pris: N / A

Fakta: Även om det är bara en enkelriktad enhet, så att användarna kan köpa Bitcoin med fiat valuta, är denna maskin redan en framgång i Förenade Arabemiraten, vilket bidrar till Bitcoin popularitet.

Var kan man hitta en av dessa? Dubai, Förenade Arabemiraten).

Hemsida

6. PayMaQ

Bristen på spanska reglering avseende cryptocurrencies har gjort det mycket lättare för företag som PayMaQ och Bbank att producera och installera sina egna Bitcoin bankomater. Dessa två företag planerar att sprida 100 maskiner runt om i landet under de kommande tre månaderna.

Tillverkare: Umbrellab

Pris: N / A

Fakta: PayMaQ lanserar två olika Bitcoin enheter, som kommer att ledas av sin partner Bbank. Den första versionen kommer att tillåta användare att köpa Bitcoin med euro, uteslutande med hjälp av räkningar mellan € 20 och € 500. Å andra sidan kommer den andra versionen tillåta kunder att köpa och sälja kryptovaluta.

Var kan man hitta en av dessa? Barcelona, ​​Spanien).

Hemsida

7. BTM

Den lokala start BitTeller lanserade den första BTM maskinen under den senaste händelsen CoinFest.

Tillverkare: BitAccess

Pris: N / A

Fakta: Liksom andra Bitcoin bankomater i Kanada, BTC tillåter användare att köpa Bitcoin med fiat valuta och även att vända kryptovaluta till kontanter.

Var kan man hitta en av dessa? Winnipeg (Kanada).

Hemsida

8. BTC-O-Matic

Bitcoin maskiner som produceras av BTC-o-matic är helt automatiserade top-up uttagsautomater och tar bara några minuter att ställa upp. Dessutom är bolagets enheter optimerad för drift inom en kedja.

Tillverkare: BTC-O-Matic

Pris: mellan $ 4000 och $ 7500.

Fakta: Företaget utvecklar för närvarande fyra olika uttagsautomater: den Flyex, DualFly och MiniFly - alla anses automater och inte riktigt uttagsautomater -, liksom FlyMaster, den enda som utför tvåvägsoperationer.

Var kan man hitta en av dessa? Amsterdam, Nederländerna).

Relaterade nyheter


Post Dogecoin

Bitcoin besparingar, gratis luncher och gatukonst

Post Dogecoin

Åsikter om kryptokurrency från 6 Bitcoin-vänliga politiska kandidater

Post Dogecoin

Videospelutvecklare med Blockchain-teknik höjer $ 1mm

Post Dogecoin

Hur man kör en lönsam Bitcoin Mining Farm

Post Dogecoin

7 + 1 Anmärkningsvärda ideer som accepterar Bitcoin

Post Dogecoin

Topp nio: Bitcoiners favoritdroger med Silk Road

Post Dogecoin

8 Mindblowing Bitcoin heists

Post Dogecoin

10 Amazing Bitcoin T-shirts och tillbehör

Post Dogecoin

BTC för rookies: förstå Bitcoins och hur man minar dem Infographic

Post Dogecoin

13 Företag som vi hoppas kommer att acceptera Bitcoin (ganska snälla?)

Post Dogecoin

De 13 mest lovande kryptokurvorna

Post Dogecoin

8 Läkare som får dig att må bättre i utbyte mot Bitcoins